eugdumi

Membru
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About eugdumi

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/26/1967

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Whistle Lamok, Specialized StumpJumper,Ideal
 • Ocupaţie
  inginer
 1. eugdumi

  In cazul suportilor cu prindere pe cadru balaseaza bicicleta impreuna cu bratul suportului, nu bicicleta in brat ca sa se strice vopseaua, balantul e bun, daca nu s-ar balansa s-ar rupe suportul oricat de bun ar fi el.
 2. eugdumi

  L-ati ales si voi pe cel mai ieftin, de exemplu pe ala de 97 fara TVA, pentru ca eu asa ceva am, ce ziceti?
 3. eugdumi

  Daca vreti sa nu se mai desfaca din vibratii folositi "piulite cu frana" , probabil cei de la Thule le folosesc si de aceea costa 100 euro suportul cel putin, smecheri, nu?
 4. eugdumi

  Eu pun 4 bicle pe suporti confectionati de mine, una cu fata alta cuspatele si tot asa. Biclele sunt prinse de suprti de furca fata cu un qr si de roata din spate cu curele de ratrape.
 5. eugdumi

  Cum ai reusit sa vezi pe net,exista vreo teleiziune care transmite competitii cicliste online?
 6. eugdumi

  Am si eu o intrebare, pe un cadru de cursiera pana la ce latime de cauciuc pot sa montez, vreau sa fac un city bike folosind un cadru de cursiera si magandeam sa folosesc niste cauciucuri mai groase, 28 sau mai mare
 7. Cu multe spray-uri de la Wurth poti sa dai pe lanturi dar asta nu inseamna ca sunt speciale pentru lanturi mai ales de bicicleta.Wurth ofera produse in principal pentru industria auto si sectorul industrial.De exemplu Spray-ul din postul 94 nu este bun de loc pentru lantul biclei,este o vaselina aderenta care aduna pe lant mizeria si nisipul.Eu vorbeam de spray-ul din postul 100 care este specializat pentru lanturi dupa cum arata si poza de pe tub.
 8. eugdumi

  NLGI 0, NLGI 1, NLGI 2, NLGI 3 sunt vascozitati ale sapunului de baza continut de vaseline . In functie de aplicatie folosesti vaselina cu vascozitatea potrivita. Cea mai uzuala in cazul angrenajelor sau rulmentilor este vaselina din clasa NLGI 2. Eu n-am auzit de vaseline de vara sau iarna, poate uleiuri de vara sau iarna.
 9. Nu este pentru lanturi spray-ul din link, eu folosec tot de la Wurth Drylube pentru lanturi .
 10. eugdumi

  O intrebare.Cum ati platit comanda ?Din cate am inteles eu se poate plati numai prin transfer bancar ceea ce nu-i avantajos pentru ca trebuie sa platesti in plus fata de cei 5 euro inca vreo 20 euro cel putin comision bancar bancii prin care faci transferul.
 11. eugdumi

  Unde vezi Extreme sports ,eu pe rds nu l-am vazut ,sau se poate vedea pe net?
 12. eugdumi

  Octav are dreptate ,am fost eu sambata cu un prieten Campina -Barajul Dridu-Valea Doftanei -Secaria-Comarnic-Sinaia.La intrare in Comarnic dinspre Secaria si pana la DN1 drumul e prost (e cum il sti Octave nu s-a schimbat nimic)
 13. "Planificator ture pentru Bucuresti" , acolo se posteaza turele de weekend si deobicei apar dupa ora 18.
 14. eugdumi

  Faina bicla dar m-a impresionat suportul ,spune-mi te rog de unde l-ai luat si cat te-a costat.