tsisak

Membru
 • Content Count

  746
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tsisak last won the day on April 9 2016

tsisak had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

1 Follower

About tsisak

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/22/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 • Biciclete
  Focus Culebro, Kastle 1993 pt oras
 • Ocupaţie
  arhitect

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tsisak

  @Mircea PF la 3 săptămâni distanța, nu a rămas nimic din frunzele alea arzătoare de pe mesteceni https://www.relive.cc/view/1942757202
 2. tsisak

  Paul, s-a împuțit treaba cu oboseala, genunchiul, vremea la altitudine sau ce anume? Îmi pare rău ca renunți la a treia bucata.
 3. tsisak

  @paulrad eu am o centura din aia basic cu senzori groși și rigizi. E modelul cel mai simplu de la garmin. Il am din Februarie 2016 și nu am avut niciodată probleme cu el. Câteodată pierdea semnalul sau se conecta greu la Edge 25 dar in câteva minute își revenea. Am schimbat bateria cred ca o data la începutul 2018 și mai mult doar ca sa nu am surprize. Îl spăl practic după fiecare utilizare sub jet de apa cu săpun împreuna cu partea elastică care strânge la spate. N-am avut niciodată infiltrații. Singura lui problema e când arată puls anormal de mare, in mod caracteristic primăvara când e rece aerul și nu transpiri destul și mai ales pe coborâri, sau la începutul turelor. De aia câteodată dau un pic de apa pe electrozi înainte sa îl pun. Pe mine nu ma deranjează foarte tare problema asta, de obicei in 10-15’ dispare. P.s. In circa doua săptămâni o sa rămân cu el in plus când fac upgrade la centura Wahoo.
 4. tsisak

  Jante la reducere 82-96% la RCZ: http://www.rczbikeshop.com/ro/mtb1/wheels-and-tyres/rims.html 4 euro si 9 euro o janta DT Swiss??!
 5. tsisak

  Ce greutate are cu Aksium si bolovanele alea de Lugano? Am mai zis, primul lucru as schimba cauciucurile maine
 6. tsisak

  Suntem minim 2, poate 3 care mergem la Rasca. Plecarea pe la 8 dimineata din centru. Da-mi mesaj privat sa observ mai repede daca vrei sa vii!
 7. tsisak

  Multumesc pentru recomandare!
 8. tsisak

  Ați văzut undeva roti pt mtb 26” cu presta și pt frâne clasice pe janta? Old school.
 9. tsisak

  Poate interesează pe cineva: am văzut azi la Decathlon (in Cluj) cursiera CARBON Triban 900 (cea mai înaltă serie), profil aero, echipare 105, roti Aksium la neverosimilul preț de 4000 lei. Redus de la 7000. Dacă as căuta așa ceva, sincer n-aș sta prea mult pe gânduri.
 10. tsisak

  Am avut si eu la inceput problema asta. Am citit ca (la iphone) daca ai simultan pornit wifi si BT connection cele doua se pot interfera si anula reciproc. Deci sfatul era ca la BT sa opresti wifi (si mai putin ivers). Despre auto pause: daca e pornit, la viteze sub 3-4 kmh se pune pe pauza. Poate fi foarte enervant cand esti oprit dar totusi mai mergi 5 metri stanga-dreapta sau la push bike, sau chiar si pe urcari de vai vai vai (cazul meu...). Atunci cateodata pun pe pause manual, si atunci nu reporneste cand pleci mai departe, trebuie sa dai resume manual. Dar asta e logic. Altfel auto pause/resume merge impecabil. Cu toata tevatura asta de statistici disponibile online, de fapt de ce nu iei .fit din dropbox si incarci in GC ca un manual activity sau ceva similar? p.s. Mersi ca mi-ai luat de pe umeri povara unui review profesionist O sa pun si eu ecranele mele de pe Bolt, poate intereseaza pe cin'va. Da. Apesi butonul din stanga ca sa intri in meniu/stand-by screen sau cum s-or numi si le ai acolo listate.
 11. tsisak

  Senzorii sunt ant+ şi ştiu că are si BT în el aparatul, deci probabil caută şi pe alea. Oare se poate dezactiva?
 12. tsisak

  Mi-i lene să fac un review in extenso al Bolt, mai ales aşa brusc. Poate-mi vine cheful în câteva zile Evident că este o altă lume faţă de Edge25 care în schimb nu e cu mult mai slab ca 200. Nu am de ce să mă plâng, singura chestie puţin enervantă e când nu se conectează cvasi instant la senzori şi niciodată nu ştiu de unde începe problema. Dar asta e cu toate aparatele cred. O altă chestie, mi-a luat ceva trial and error până mi-am dat seama cum se face uploade pe Bolt, practic când trebuie să fii conectat la wifi. De fapt nici acum nu mi-e clar, dar mi-e lene să mă gândesc şi ştiu că cel mai bine e să fac toate pregătirile încă de acasă. Am încercat doar o dată aia cu făcut route pe Companion App şi am eşuat lamentabil. Eram în Reşiţa cu gândul să mă ducă la Anina. Da de unde! M-a dus pe nişte drumuri dosnice, neasfaltate pe la rampa de gunoi a oraşului, unde probabil că până la urmă ieşeam la drumul principal dar aveam vreo 5 km de făcut prin bălării. Nu oferă rute alternative, ca Google Maps. Nu încarcă nici elevation data, ceea ce e regretabil. În schimb se updatează regulat, în 6 luni de când îl am de cel puţin 5-6 ori şi câteodată chestii chiar semnificative, ca planned workouts de ex. Garmin Connect nu-mi folosea la mare lucru, mereu ajungeam să mă uit la Strava. Dpmdv e acelaşi lucru ca la alegerea bicicletei în sine: trebuie să te dai pe ce se dau ceilalţi din gaşca ta. (Te rog, nu te apuca să ţii pledoarie pentru GC, I'm beyond that.)
 13. tsisak

  Traseul meu ar porni din Suncuius, Jud BH și merge cam in sens invers. Și in a doua parte din August. Iată harta https://ridewithgps.com/routes/22206933 Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. tsisak

  @Nexus nu stiu sa-ti raspund 100% la intrebare, dar am un traseu pregatit pentru august care include si aproximativ bucata asta. Poate fi chiar mai interesant decat m-am gandit eu, ca practic vroiam sa ajung de la Boga la Ghetarul de la Scarisoara. Cand vrei sa treci pe aici? Referitor la drumuri, din valea Ariesului sa ajungi in Padis cred ca nu sunt decat poteci. Coborarea la Boga e pe asfalt nou si de acolo tot asfalt pana la Beius. Eu vroiam sa fac invers, sa urc pe la Boga si mi s-a recomandat sa merg cate valea Ariesului pe la Casa de Piatra, ce-o fi aia nu stiu. Traseul tau merge mai la est dar sunt destul de sigur ca si pe acolo sunt doar poteci. La fel cum Padis-Huedin pana la Ic Ponor e forestier pe alocuri groaznic de denivelat (pentru masini), de la Ic Ponor pana la Rachitele e asfalt nou si super fain traseul.
 15. tsisak

  Se poate Pune un track undeva? Am căutat pe harta dar nu am găsit ieșirea din Măguri, ar fi mai bine un track verificat. Sent from my iPhone using Tapatalk