tsisak

Membru
 • Content Count

  750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tsisak last won the day on April 9 2016

tsisak had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

1 Follower

About tsisak

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/22/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 • Biciclete
  Focus Culebro, Kastle 1993 pt oras
 • Ocupaţie
  arhitect

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tsisak

  Aia chiar e un bargain!! Eu am TickrX și merge ff bine din toate punctele de vedere. Rar am folosit senzorul de sine stătător sa Download mai târziu workoutul (asta face X in plus fata de modelul simplu), deci Tickr e mai mult decât suficient.
 2. tsisak

  Sarumana. Între timp am văzut pe Wiggle 16€. Nu sunt sigur dacă chiar sunt 2 buc pe stoc. O sa ma uit și la tredz.
 3. tsisak

  Ati vazut undeva cauciucuri de sosea la reducere, gen Vittoria Rubino Pro?
 4. tsisak

  Con la Bryton: știu pe unul la care turele de alergare le înregistrează cu pace complet aiurea. La fiecare alergare scrie tipul ca nu are cum sa scoată <5 min/km. Dacă vrei la drumeție, bănuiesc ca e la fel sau mai rău. Pot sa întreb exact care model este.
 5. tsisak

  @Mircea PF la 3 săptămâni distanța, nu a rămas nimic din frunzele alea arzătoare de pe mesteceni https://www.relive.cc/view/1942757202
 6. tsisak

  Paul, s-a împuțit treaba cu oboseala, genunchiul, vremea la altitudine sau ce anume? Îmi pare rău ca renunți la a treia bucata.
 7. tsisak

  @paulrad eu am o centura din aia basic cu senzori groși și rigizi. E modelul cel mai simplu de la garmin. Il am din Februarie 2016 și nu am avut niciodată probleme cu el. Câteodată pierdea semnalul sau se conecta greu la Edge 25 dar in câteva minute își revenea. Am schimbat bateria cred ca o data la începutul 2018 și mai mult doar ca sa nu am surprize. Îl spăl practic după fiecare utilizare sub jet de apa cu săpun împreuna cu partea elastică care strânge la spate. N-am avut niciodată infiltrații. Singura lui problema e când arată puls anormal de mare, in mod caracteristic primăvara când e rece aerul și nu transpiri destul și mai ales pe coborâri, sau la începutul turelor. De aia câteodată dau un pic de apa pe electrozi înainte sa îl pun. Pe mine nu ma deranjează foarte tare problema asta, de obicei in 10-15’ dispare. P.s. In circa doua săptămâni o sa rămân cu el in plus când fac upgrade la centura Wahoo.
 8. tsisak

  Jante la reducere 82-96% la RCZ: http://www.rczbikeshop.com/ro/mtb1/wheels-and-tyres/rims.html 4 euro si 9 euro o janta DT Swiss??! 🤩🤩🤩
 9. tsisak

  Ce greutate are cu Aksium si bolovanele alea de Lugano? Am mai zis, primul lucru as schimba cauciucurile maine
 10. tsisak

  Suntem minim 2, poate 3 care mergem la Rasca. Plecarea pe la 8 dimineata din centru. Da-mi mesaj privat sa observ mai repede daca vrei sa vii!
 11. tsisak

  Multumesc pentru recomandare!
 12. tsisak

  Ați văzut undeva roti pt mtb 26” cu presta și pt frâne clasice pe janta? Old school.
 13. tsisak

  Poate interesează pe cineva: am văzut azi la Decathlon (in Cluj) cursiera CARBON Triban 900 (cea mai înaltă serie), profil aero, echipare 105, roti Aksium la neverosimilul preț de 4000 lei. Redus de la 7000. Dacă as căuta așa ceva, sincer n-aș sta prea mult pe gânduri.
 14. tsisak

  Am avut si eu la inceput problema asta. Am citit ca (la iphone) daca ai simultan pornit wifi si BT connection cele doua se pot interfera si anula reciproc. Deci sfatul era ca la BT sa opresti wifi (si mai putin ivers). Despre auto pause: daca e pornit, la viteze sub 3-4 kmh se pune pe pauza. Poate fi foarte enervant cand esti oprit dar totusi mai mergi 5 metri stanga-dreapta sau la push bike, sau chiar si pe urcari de vai vai vai (cazul meu...). Atunci cateodata pun pe pause manual, si atunci nu reporneste cand pleci mai departe, trebuie sa dai resume manual. Dar asta e logic. Altfel auto pause/resume merge impecabil. Cu toata tevatura asta de statistici disponibile online, de fapt de ce nu iei .fit din dropbox si incarci in GC ca un manual activity sau ceva similar? p.s. Mersi ca mi-ai luat de pe umeri povara unui review profesionist O sa pun si eu ecranele mele de pe Bolt, poate intereseaza pe cin'va. Da. Apesi butonul din stanga ca sa intri in meniu/stand-by screen sau cum s-or numi si le ai acolo listate.
 15. tsisak

  Senzorii sunt ant+ şi ştiu că are si BT în el aparatul, deci probabil caută şi pe alea. Oare se poate dezactiva?