tsisak

Membru
 • Content Count

  756
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

tsisak last won the day on April 9 2016

tsisak had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

1 Follower

About tsisak

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/22/1981

Profile Fields

 • Localitate
  Cluj
 • Biciclete
  Focus Culebro, Kastle 1993 pt oras
 • Ocupaţie
  arhitect

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. tsisak

  Da, eu am Marathon... nu stiu din cap care varianta. Este de 26x1,5", pe sarma, cantareste 950 grame/buc dar este bombproof. Se aseaza _perfect_ pe janta, am foarte multe cauciucuri si asta e singurul la care nu trebuie sa trag dintr-o parte si din alta, ca sta perfect rotund din prima. La cat e de gros si greu si rigid, este usor de montat si demontat. Le-am luat folosite dar nu se vede nimic pe ele, nu cred ca aveau mai mult de 1000km. Eu am mai mers cu ele, nici nu stiu... 2000? 3000? 4000? Arata aproape ca la inceput. Am mers pe tot felul de drumuri si pe langa drumuri, cu bagaje si fara, pe uscat, pe ploaie, niciodata, niciodata nu am avut niciun fel de probleme. Nu aluneca, se rostogolesc bine, franeaza foarte bine, chiar sunt perfecte si par indestructibile. Bineinteles n-am facut nicio pana.
 2. Bingo! Prima data când mi le-am setat am făcut cu prima metoda, apoi undeva am văzut a doua și sa iei in calcul repausul mi s-a părut mai... înțelept cumva. Așa le-am făcut și de atunci așa au rămas pt ca in practica mi se pare mai realist. Aia cu respirația și cum poți vorbi in diferitele zone. Formula exactă e (Max-Rep)%+Rep, așa ies valorile corect. Și cel mai simplu e să-ți măsori Repausul timp de câteva zile imediat la trezire, înainte sa te miști sau sa faci orice altceva. Fără centura, eu am făcut cu degetul pe încheietura și ochii pe ceas.
 3. tsisak

  In tura de ieri au fost vreo 3km de asfalt decopertat, un fel de Paris Roubaix, asa-mi tremura ghidonul de nu-l vedeam clar, dar mi-a plăcut, a fost masaj la brațe. Cauciucurile au mers excelent, am avut și 31kph pe acolo. Stiu și de ce a pățit taica-tu, dar aia era altceva, nici măcar gravel, ca erau bolovani cât pumnul și ascuțiți. Mai mult ma interesează oare de la ce e diferența de rulare: TPI, compound sau latime? Da, foarte posibil. Eu le-am luat acum fix 2 ani cu 50% reducere, probabil ca tocmai ieșeau din producție.
 4. tsisak

  Vreo doi ani am avut Vittoria Rubino Pro cred ca III, fără noua minune graphene, de 25 și TPI 120 sau 180. Mi-a plăcut mult de ele, erau ușoare, rulau bine, am făcut foarte putine pene. Acum după vreo 6000 km le-am schimbat pt ca au deja câteva tăieturi mai adânci si s-au cam aplatizat pe mijloc. Am luat Cotinental GP4000SII de 23 și diferența e enorma! Merg sensibil mai ușor, adică mai rapid, adică pot sa țin cadența mai mare, viteza mai mare pe plat și nu știu care factor contează mai mult: TPI 330, black chili compound sau lățimea de 23? Dar sunt foarte faine!
 5. tsisak

  Cauciuc sosea Schwalbe One Performance folding, latime 25, 28 sau 30, la 18£: https://www.planetx.co.uk/i/q/TYSCONE/schwalbe-one-performance-700c-folding-tyre
 6. tsisak

  Aia chiar e un bargain!! Eu am TickrX și merge ff bine din toate punctele de vedere. Rar am folosit senzorul de sine stătător sa Download mai târziu workoutul (asta face X in plus fata de modelul simplu), deci Tickr e mai mult decât suficient.
 7. tsisak

  Sarumana. Între timp am văzut pe Wiggle 16€. Nu sunt sigur dacă chiar sunt 2 buc pe stoc. O sa ma uit și la tredz.
 8. tsisak

  Ati vazut undeva cauciucuri de sosea la reducere, gen Vittoria Rubino Pro?
 9. tsisak

  Con la Bryton: știu pe unul la care turele de alergare le înregistrează cu pace complet aiurea. La fiecare alergare scrie tipul ca nu are cum sa scoată <5 min/km. Dacă vrei la drumeție, bănuiesc ca e la fel sau mai rău. Pot sa întreb exact care model este.
 10. tsisak

  @Mircea PF la 3 săptămâni distanța, nu a rămas nimic din frunzele alea arzătoare de pe mesteceni https://www.relive.cc/view/1942757202
 11. tsisak

  Paul, s-a împuțit treaba cu oboseala, genunchiul, vremea la altitudine sau ce anume? Îmi pare rău ca renunți la a treia bucata.
 12. tsisak

  @paulrad eu am o centura din aia basic cu senzori groși și rigizi. E modelul cel mai simplu de la garmin. Il am din Februarie 2016 și nu am avut niciodată probleme cu el. Câteodată pierdea semnalul sau se conecta greu la Edge 25 dar in câteva minute își revenea. Am schimbat bateria cred ca o data la începutul 2018 și mai mult doar ca sa nu am surprize. Îl spăl practic după fiecare utilizare sub jet de apa cu săpun împreuna cu partea elastică care strânge la spate. N-am avut niciodată infiltrații. Singura lui problema e când arată puls anormal de mare, in mod caracteristic primăvara când e rece aerul și nu transpiri destul și mai ales pe coborâri, sau la începutul turelor. De aia câteodată dau un pic de apa pe electrozi înainte sa îl pun. Pe mine nu ma deranjează foarte tare problema asta, de obicei in 10-15’ dispare. P.s. In circa doua săptămâni o sa rămân cu el in plus când fac upgrade la centura Wahoo.
 13. tsisak

  Jante la reducere 82-96% la RCZ: http://www.rczbikeshop.com/ro/mtb1/wheels-and-tyres/rims.html 4 euro si 9 euro o janta DT Swiss??! 🤩🤩🤩
 14. tsisak

  Ce greutate are cu Aksium si bolovanele alea de Lugano? Am mai zis, primul lucru as schimba cauciucurile maine