han

Membru
 • Content Count

  2,318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

han last won the day on December 17 2010

han had the most liked content!

Community Reputation

600 Excellent

About han

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 06/27/2012

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Ocupaţie
  artist plastic.
 • Arii de interes
  pictura, grafica,fotografie,

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, mai iese cineva weekendul acesta pe acelasi traseu de mai sus?
 2. Daca mergi pana in pranz e destul de liber...pe la 12 incepe nebunia.
 3. salut. am un prieten cu care vreau sa fac echipa. pote ne unim? mai sunt deschise inscrierile?
 4. han

  arata superb.... poate manetele de frana ar fi fost mai bine asezate ca aspect estetic pe un ghidon de "sosea".
 5. han

  Daca ai cum foloseste un subler. Din ce stiu 27.0 este masura pe multe cadre italiene vechi, ceva atipic pentru cadrele de azi.
 6. Parca Timosoara era candva "fruntea"?
 7. Voi vorbiti de piste de biciclete...insa nu este nevoie de asa ceva. Strazile sunt suficiente, poate doar marcaje pe banda unu facute cu vopsea alba si o ideograma cu simbolul bicicletei. In rest toti sa respecte Codul Rutier si in mod principal: educatie si respect reciproc pe strada. pietonii pe trotuare, biciclistii pe strada pe banda unu.
 8. Ce anume ii determina pe politistii din Timisoara sa amendeze biciclistii? Motive gen sonerie si catadioptrii. Mersul pe piste trasate pe trotuar, piste impracticabile..... de unde atata exces de zel? Am fost acolo, am vazut pistele de biciclete: sunt niste trasee imaginare pe trotuar, borduri, obstacole, impartirea spatiului ingust cu pietonii si multe aletele fac asa numitele "piste" niste linii de vopsea inutile. Strazile Timisoare au suficient spatiu pentru niste marcaje pe prima banda a carosabilului. In Sibiu si Brasov marcajele pentru biciclete sunt pe partea carosabila a strazilor.
 9. han

  Intentia conteaza! Vezi ca asta merge si la BANCURI!
 10. "Aolou da' ce acrii mi se par si mie strugurii", spunea vulpea! Hai sa lasam sutienul fetei in pace, ca doar nu o sa o tina tatal ei in casa. Uite una mai de actualitate ca tot este "le Tour": si una cu "maioul galben": si ceva mai dinamic:
 11. han

  Ce rost are o pista de biciclete(oare este asta o pista sau doar un marcaj?) pe o straduta laterala? biciclistii pot merge normal pe strada fara piste.... folosind partea dreapta a strazii, cel mult sa deschizi sensul unic pt biciclete. ce rost are o pista pe stanga strazii ca in Anglia? ce sens are sa faci pista cu dublu sens atat de ingusta? este periculos deoarece biciclistii se pot lovi reciproc.. Inca o greseala la capitolul piste ciclabile in Romania.
 12. Bai, unde va este inspiratia? Puneti ceva plin de viata!
 13. han

  as vrea eu geanta
 14. Pasiunea ta: vant, fals plat cu dealuri scurte. [-O<