ProCycling

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About ProCycling

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 1. Faptul ca nu te-ai incadrat in timp nu inseamna ca nu meriti medalia de finisher. Am facut acelasi lucru si la Brasov. Te rugam sa ne contactezi pentru a stabili cum poti intra in posesia medaliei.
 2. Toti copiii nascuti in 1999 si mai tarziu pot participa doar la concursurile de sambata.
 3. Da, era intr-adevar o greseala. In anuntul de pe pagina "Noutati" scria corect :-). Sunt concursuri pentru copii intre 4 si 14 ani.
 4. Concursurile de sambata sunt pentru copii intre 4 si 14 ani. Inscrierile se fac sambata intre 14:00 si 16:00 la zona de start.
 5. http://bikeromania.ro/campionatul-national-mtb/
 6. Traseele de XCO vor fi complet marcate joi 18 iulie. Pana atunci insa in zilele de 13 (dupa sosirea Turului Sibiului), 16, 17 iulie, membrii ai Ideal Geiger Team vor fi pe trasee pentru amenajari si va pot ghida. Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica orele intre care gasiti pe cineva.
 7. Din regulamentul Triadei MTB: 2.2. XCP – Cross-country Poin-to-Point Traseul poate avea o lungime între 30 și 60 km sub forma unui singur tur. Startul si sosirea pot fi amplasate în puncte diferite. Pe traseu vor exista minim 2 zone de alimentare și asistență tehnică. Startul se va da în grup. Regulamentul UCI - XCP: course or single lap of between 25 km and 60 km Exista mai multe competitii UCI in care curse XCP au startul si sosirea in acelasi loc (de exemplu Afxentia Stage Race in Cipru). Nu este ceva iesit din comun si se incadreaza in conceptul de XCP. - Cursele de Cross Coutry de sambata, atat Elite cat si Amatori vor avea dublu rol: etapa in cadrul Paltinis Stage Race si Campionat National. Cei care vor sa participe doar la Campionatul National o pot face fara probleme. Acestia vor preda cip-ul de cronometraj dupa etapa de sambata si nu vor puncta in clasamentul Triadei.
 8. Pentru ca v-au placut traseele trebuie sa subliniem, asa cum scrie si pe site, ca mare parte din meritele pentru traseele de la Brasov le revin prietenilor nostri de la mtbtours.ro/mountainguide.ro care cunosc cel mai bine zona si ne-au aratat cele mai frumoase poteci. Am avut de unde sa alegem.
 9. Numarul de urgenta este printat pe numarul de concurs.
 10. Vom gasi o solutie pentru siguranta bicicletelor.
 11. Primii vor pleca cei de la categoriile Elite, care asa cum am anuntat pe site vor avea un start separat. Apoi in prima parte a grilei vor avea acces cei care participa la sedinta tehnica. Aceasta sedinta nu are nimic in comun cu slujba de Paste, ci este o parte foarte importanta a pregatirii unui concurs. Plasarea in prima parte a grilei este un bonus pentru cei care ii acorda importanta cuvenita. Sedinta tehnica va avea loc sambata la ora 19 in sala de sport a Liceului Sportiv (care este si Race Office) langa linia de start. Cred ca ne vom descurca si cu 400 de persoane, dar de obicei sunt cam 30 :) (din pacate).
 12. Nu exista un barem pentru Traseul Scurt.
 13. Salut, Ne poti trimite pe e-mail numele agentiei la care s-a intamplat? Se pare ca este o greseala si vrem sa o remediem. Multumim!
 14. Toate traseele competitiilor din cadrul Triadei MTB sunt trasee complexe si tehnice. Sedinta tehnica a fiecarei etape este programata in asa fel incat sa existe suficient timp pentru a explica toate detaliile si a raspunde la intrebarile concurentilor. Se descriu in amanunt traseele si se insista pe aspecte legate de marcaje, puncte de alimentare, zone periculoase de pe traseu. Consideram aceasta sedinta tehnica foarte importanta din punct de vedere al securitatii. Toti participantii la sedinta tehnica vor avea locuri in prima parte a grilei de start. Dimineata inainte de concurs exista intr-adevar o scurta "sedinta tehnica" de 5 minute care de cele mai multe ori nu este ascultata de majoritatea concurentilor.
 15. Cu siguranta va fi un trofeu, probabil pe acelasi concept. Lucram la el si il vom face cunoscut cat de curand.