dadu

Membru
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About dadu

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 12/30/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Craiova
 • Biciclete
  Kellys Salamander Canyon Roadlite 6.0SL
 • Ocupaţie
  mintrubber

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dadu

  Multumesc dar n-a mers. Reclame, linkuri inactive.
 2. dadu

  Turul Elvetiei.Undeee? :-W
 3. dadu

  Mi-a venit cașcheta, totul in regula. Credeam ca mi se pare mie cand vedeam la TV castile de la Specialized ca fiind mai late/aplatizate dar acum m-am convins ca arata diferit fata de toate celelalte. ;))
 4. dadu

  Am gasit o Propero 2 alba, sa vedem daca e pe bune sau teapa.
 5. Nu mai exista dopaj in aceeasi masura in sensul ca, inca, n-au venit cu substante noi sau nu au fost identificate inca noile substante. Ca sa faci un medicament nou, pleci de la o baza de cateva sute pana la cateva mii de substante si ajungi in final de 1-2 substante viabile (scopului urmarit) dar ce iti pica in mana pe parcurs, nu o sa stii niciodata. :)
 6. dadu

  Si in oras, si in jurul lui, seara sunt 30-40 de grade (sunt in masina pana pe la 6-8 seara si vad mereu temperatura, recordul repetat a fost de 42 grade la 6 in oras). Daca e dupa mine, culoare trebuie sa fie un neon, sa fii cat mai vizibil soferilor dar nu gasesc momentan.
 7. dadu

  A purtat cineva casca neagra? Am gasit o Specialized Propero 2 si, desi pare foarte bine ventilata, ma intreb care sunt sansele sa-ti fiarba creierasul in ea.
 8. dadu

  In Romania, DHL opereaza prin Cargus (fiecare centru Cargus are operator DHL).
 9. dadu

  Cand revad pozele de mai sus, mai ca imi vine sa te bat!
 10. dadu

  Am vazut zilele trecute un rutier pe la Mischii. Nu i-o fi mila de cursiera pe drumul ala? :)
 11. dadu

  Record de livrare: 4 zile cu weekend-ul la mijloc. :))
 12. dadu

  Dupa o perioada buna de pedalat si fiind consemnat la sol, m-am apucat sa dau cateva ture, mai calm, mai "sprintate". Desi am alergat foarte mult in tineretile mele, de data asta, parca eram un peste pe uscat, mai ca simteam picioarele ca niste pistoane in traiectorie rectilinie si parca imi veneau genunchii in barba si stateam pe loc.. Nu stiu cum naiba vine asta dar clar ciclismul e de vina. :))
 13. dadu

  Aleluia! Te-as trimite si pe la Medicina ca tare e nevoie sa le explice cineva asa ceva si lor. Cum MBZ a explicat al dracului de bine cum sta treaba cu saturarea sistemelor transportoare (mda, chiar i-au trebuit 3000 de cuvinte sa le traduca pe astea trei), as mai avea de adaugat asta: nu abuzati de apa minerala (inclusiv aia plata de la magazin). Mineralele alea pe care nu le asimilam, se pun pe undeva, la propriu. Din pacate, rinichiul e primul vizat.
 14. dadu

  Cand va fi posibil. Pana atunci, putina documentare stiintifica si nu dupa ureche, incat sa se renunte la expresiile "sarea nu e buna/clorul nu e util/ne trebuie doar sodiu" e de ajutor.
 15. dadu

  Oricum, mai bine decat sa batem campii, nu?