L3on_rgby

Membru
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by L3on_rgby

 1. L3on_rgby

  Aveam eu un vecin care lucra "sableor", sau cum se numeste. 0742768120 e nr lui. Daca reuseste sa bage bicla in firma o face ietin.
 2. Am citit mai sus ca se cere si parerea in legatura cu ustensilele utilizate. Gamelele care le am sunt foarte bune si usoare, din otel inoxidabil, inafara faptului ca nu inchid perfect ermetic(lichidele le puneam intr-un borcan si apoi in gamela)si mancarea consistenta trebuie incalzita la foc foarte mic si mestecata bine pentru a nu se lega de fundul mic al vasului, sunt foarte bune. Arzatorul l-am folosit timp de o luna zilnic cu aceeasi butelie pentru a incalzii mancarea la munca si nu s-a terminat inca butelia. In Italia , o butelie costa in jur de 1,5 euro si se gaseste la majoritatea magazinelor mai mari si a benzinariilor. Cu astfel de ustensile nu ai nevoie de topoare si drujbe cum au mai spus alti colegi mai sus. Eu mai port un cutit putin mai mare la iarba verde pentru a nu taia diverse chestii cu cel de mancat.
 3. L3on_rgby

  Va multumesc pentru incurajari. Nu cred ca o sa fac prea mult off-road, deci p strada nu vad de ce s-ar rupe. Eventual clicketzii am observat ca se duc des la bicicletele ieftine, caz in care as inlocuii pinioanele cu unele de firma. Am mai avut o bicicleta first-bike acum vreo 8 ani cu suspensie integrala si jante duble si inafara de pinioane nu i-am schimbat nimic. S-au dus clicketzii de vreo 3-4 ori. Efectiv mi-am batut joc de bicicleta aia(eram copil pe atunci). Acum vreau sa folosesc bicicleta pentru a nu pornii masina pentru drumuri de cate 1-2km, cumparaturi si iesiri la pescuit, gratare, cu cortul.....pentru a face miscare in acelasi timp. Am inceput dotarile cu un portbagaj, genti laterale si lumini ca sa ma vada orbii de pe aici(acum vreo 3-4 zile s-a urcat unul cu o masina pe un scooterist si l-a omorat).
 4. Folosesc si eu gamele, un briceag (cu furculita , lingura si cutit) , o gentuta mica frigorifica si un arzator pe gaz, in drumetiile scurte si la munca uneori si un set de oale (o oala mai mare, o cratita mai mica, si 2 farfurii ce pot fii folosite si pe post de tigai, un capac si un maner care merge la toate 4) la deplasari sau excursii mai lungi. La setul de oale , cand sunt adunate' cea mare ramane goale, deci se poate umple cu alte chestii. La nevoie suplimentez cu inca o gentuta sau 2 frigorifice mici , ori cu una mare.
 5. L3on_rgby

  De azi vin si eu printre voi daca ma primiti. Tocmai ce am primit o bicicleta in dar de ziua mea ca fosta am dat-o cadou. Nu e la fel de "profi" cum sunt ale voastre, dar.....e in devenire.