claudiu71714

Membru
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About claudiu71714

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/01/1971

Profile Fields

 • Localitate
  Bacau
 • Biciclete
  Giant CRX2, Somec Matrix
 • Ocupaţie
  Inginer constructor
 • Arii de interes
  Fitness cu ajutorul bicicletei

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
 1. Bună revedere! Pentru conditii exclusiv indoor, adică home trainer ce ma sfatuiti sa folosesc? Mentionez ca un mecanic batran a spus ca wd 40 este tot ceea ce trebuie in casă.
 2. claudiu71714

  Exact! Kinomap a avut un concurs si acesta a fost premiul cel mare. Aștept să vină.
 3. claudiu71714

  Căutarea a încetat. Câștigător Elite direto !!!! "Hi Kinomap's team is pleased to announce that you are one of the happy winner of the Hammer Hong Kong Challenge on Kinomap. You are bringing back home a gift : One Elite Direto smart trainer And congratulations on your indoor performances !"
 4. claudiu71714

  Mulțumesc pentru sugestii. M-am mai gândit și vreau să fie un trainer fără direct drive ca să nu am bicicleta ciuntită, și pentru că am linie Campagnolo și ar trebui să mai cumpăr un adaptor.
 5. claudiu71714

  Folosesc Kinomap pentru filmările georeferentiate si Zwift pentru curse. Vreau sa îl folosesc cu un soft proprietar cum ar fi cel de la Tacx care îmi permite să refac îndoor cursele pe care le fac outdoor cei pe care ii urmăresc pe Strava. Dar în acest caz î-mi lipsesc filmuletele.
 6. claudiu71714

  TICKR HEART RATE MONITOR la 9 $. https://shop.bikecomputer.co/products/tickr-heart-rate-monitor
 7. claudiu71714

  Mulțumesc!
 8. claudiu71714

  Vreau să fie cât mai realistic. De fapt asta caut. Simulatorul perfect.
 9. claudiu71714

  Bună ziua dragi colegi de forum. Vreau sa-mi schimb trainerul : In'ride 300 de la decathlon cu un trainer smart care să simuleze cât mai bine realitatea, dacă se poate si coborarile. Din ce am cautat nu am putut să mă edific. Nu ma intereseaza puterea mare pentru că nu îl voi folosi pentru sporturi. Aștept sugestiile voastre.
 10. claudiu71714

  Incerc sa iau in gluma ceea ce se întîmplă, dar ca in bancul cu cei doi prieteni ce mor si unul ajunge în rai si celălalt în iad. Cel din rai îl vede pe cel din Iad ca chefuieste cu femei, băutura, etc si cere sa fie transferat si el in Iad dar prietenul ii face semn sa nu vina. Cand ajunge în Iad își întreabă prietenul de ce nu vrea ca si el sa petreaca. Raspunsul. Pentru ca sticlele si femeile nu au si gauri. Asa si eu, o boală genetică mi=a distrus câmpul vizual, deci vad precum caii cu ochelari iar bicicleta nu are haturi ca cine să tragă de ele ar fi...(nevasta).
 11. claudiu71714

  Canci kilometri outdoor. Condamnat la domiciliu! Mi-a fost anulat permisul de conducere al vehiculelor pe drumurile publice, iar prin paduri sunt copaci 😎.
 12. claudiu71714

  Pe 2018 3469 km in 128 de ore numai pe home trainer. Trebuie să trec la smart trainer!
 13. Departe de mine gândul să particip la concursuri. Cum am explicat pe celălalt topic eu folosesc bicicleta doar pe home trainer . Pe low la 134 bpm produc 180 de wati, dar pe o pantă de 3-4 % adica TRAINER pe treapta 3 din 7 produc numai 100 de wati pe Kinomap. Si dupa colt mă așteaptă Col du Galibier si cu fratii lui pe care cu P=100 wati urc cu 4 km/h. Ori cresc pulsul și puterea ori? P.S. Joe Friel vad ca are două cărți pentru ciclism la varsta de 50+ ani.
 14. Mulțumesc pentru apreciere. De fapt eu caut echivalentul pentru jogging folosind bicicleta pe home trainer. Intensitatea este la prag aerob/anaerob am inteles dar durata exercițiului zilnic/săptămânal si intensitatea functie de varsta sunt mari necunoscute. Am să studiez indicația bibliografică poate aflu raspunsurile.
 15. Bine v-am regasit! Vreau sa va impartasesc experienta mea in folosirea acestei metode de antrenament. Dupa o pauza lunga in care conform Strava am ajuns la scorul de fitness de 2 puncte (27 iulie 2018) am reinceput activitatea pe trainer la pragul aerob/anaerob, pentru mine puls de 134 bpm. In aceste trei luni (aprox. 100 ore de antrenament) am progresat la un scor de fitness de 60 puncte care se traduce in folosirea foii de 50 de dinti in combinatie cu pinionul de 14 la cadenta de 90 si o viteza de 30 km/h conform aplicatiei Kinomapp timp de + 100 de minute evident pe plat adica trainerul pus pe Low. Dar, pentru ca exista si un "dar" nu acesta este visul nostru. Toti vrem sa ne cataram precum Contador chiar daca raportul w/kg nueste incurajator si nici genetica nu ajuta (Are tara munti si trebuie urcati! evident pe bicicleta) . Pentru asta as vrea sa aflu cat mai continui antrenamentul in acest stil pana sa introduc intervale de catarari, deci antrenament specific ? P.S. Toate acestea au fost posibile pentru ca am slabit 8 Kg. si acum nu mai am dureri acute de spate si nici crize de hipertensiune. Am sa revin pe topicul dedicat cu povestea.