claudiu71714

Membru
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About claudiu71714

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 01/01/1971

Profile Fields

 • Localitate
  Bacau
 • Biciclete
  Giant CRX2, Somec Matrix
 • Ocupaţie
  Inginer constructor
 • Arii de interes
  Fitness cu ajutorul bicicletei

Recent Profile Visitors

1,301 profile views
 1. Bună revedere! Pentru conditii exclusiv indoor, adică home trainer ce ma sfatuiti sa folosesc? Mentionez ca un mecanic batran a spus ca wd 40 este tot ceea ce trebuie in casă.
 2. claudiu71714

  Exact! Kinomap a avut un concurs si acesta a fost premiul cel mare. Aștept să vină.
 3. claudiu71714

  Căutarea a încetat. Câștigător Elite direto !!!! "Hi Kinomap's team is pleased to announce that you are one of the happy winner of the Hammer Hong Kong Challenge on Kinomap. You are bringing back home a gift : One Elite Direto smart trainer And congratulations on your indoor performances !"
 4. claudiu71714

  Mulțumesc pentru sugestii. M-am mai gândit și vreau să fie un trainer fără direct drive ca să nu am bicicleta ciuntită, și pentru că am linie Campagnolo și ar trebui să mai cumpăr un adaptor.
 5. claudiu71714

  Folosesc Kinomap pentru filmările georeferentiate si Zwift pentru curse. Vreau sa îl folosesc cu un soft proprietar cum ar fi cel de la Tacx care îmi permite să refac îndoor cursele pe care le fac outdoor cei pe care ii urmăresc pe Strava. Dar în acest caz î-mi lipsesc filmuletele.
 6. claudiu71714

  TICKR HEART RATE MONITOR la 9 $. https://shop.bikecomputer.co/products/tickr-heart-rate-monitor
 7. claudiu71714

  Mulțumesc!
 8. claudiu71714

  Vreau să fie cât mai realistic. De fapt asta caut. Simulatorul perfect.
 9. claudiu71714

  Bună ziua dragi colegi de forum. Vreau sa-mi schimb trainerul : In'ride 300 de la decathlon cu un trainer smart care să simuleze cât mai bine realitatea, dacă se poate si coborarile. Din ce am cautat nu am putut să mă edific. Nu ma intereseaza puterea mare pentru că nu îl voi folosi pentru sporturi. Aștept sugestiile voastre.
 10. claudiu71714

  Incerc sa iau in gluma ceea ce se întîmplă, dar ca in bancul cu cei doi prieteni ce mor si unul ajunge în rai si celălalt în iad. Cel din rai îl vede pe cel din Iad ca chefuieste cu femei, băutura, etc si cere sa fie transferat si el in Iad dar prietenul ii face semn sa nu vina. Cand ajunge în Iad își întreabă prietenul de ce nu vrea ca si el sa petreaca. Raspunsul. Pentru ca sticlele si femeile nu au si gauri. Asa si eu, o boală genetică mi=a distrus câmpul vizual, deci vad precum caii cu ochelari iar bicicleta nu are haturi ca cine să tragă de ele ar fi...(nevasta).
 11. claudiu71714

  Canci kilometri outdoor. Condamnat la domiciliu! Mi-a fost anulat permisul de conducere al vehiculelor pe drumurile publice, iar prin paduri sunt copaci 😎.
 12. claudiu71714

  Pe 2018 3469 km in 128 de ore numai pe home trainer. Trebuie să trec la smart trainer!
 13. claudiu71714

  @CipM Mulțumesc pentru sugestiile pertinente . Da, bicicleta reclinată ar rezolva problema spatelui dar, există întotdeauna un dar, doresc să mă amăgesc că trăiesc cât mai mult senzația de ieșire cu cursiera cu băieții la pluton. Este un surogat de socializare, dar e mai mult decât nimic. Nimic nu poate înlocui descărcarea de andrenalină pe care o simt când sprintez ținând ghidonul de jos sau, pe cățărare pedalând din picioare :-) Acuitatea mea vizuală este foarte bună: Văd fără ochelari. Despre cei cu câmp vizual tubular se spune că pot citi tabela cu orarul autobuzelor din stația de autobuz dar le e dificil să găsească statia.
 14. claudiu71714

  Scuze! Greșeală de tehnoredactare. Am vrut sa spun condamnat la trainer.
 15. claudiu71714

  Mulțumesc pentru întrebări. Boala e de fapt Sindrom Usher de tip II, hipoacuzia bilaterala moderată o am din copilărie, acum după 40 de ani și-a instalat retinopatia pigmentara. Mulțumesc divinității că am acuitatea vizuala bună. Nu cred că ar fi bine sa mai ies pe stradă cu bicicleta chiar daca sunt foarte atent, pentru orice incident eu aș fi vinovat. PS: Am făcut toate investigațiile posibile și am consultat vreo 5 medici specialisti și profesori universitari. Frustrarea ciclistă vine de la faptul că sunt autoconsum nat la trainer și realitate virtuală :-(