fnp

Membru
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About fnp

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 1. Felicitari pentru tura! Mi se pare mie sau astia au pus termopane la submarin? Stiu ca e nefunctional, dar....
 2. fnp

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19946826-grup-romani-furat-din-belgia-371-biciclete-valoare-peste-620-mii-euro.htm
 3. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19946826-grup-romani-furat-din-belgia-371-biciclete-valoare-peste-620-mii-euro.htm
 4. fnp

  In Timisoara, magazin paralpin e cel la 20ron. Am gasit si site-ul lor unde au afisati distribuitorii: xenofit.ro. Pretul recomandat este 21 ron.
 5. Pentru turism se poate merge prin padure pana la Scoala Americana si traversat spre Tunari apoi a doua strada la stanga (Campului) si apoi pe camp/langa padure pana la stana. Asta ar fi traseul ideal si pt. concurs, mi se pare cu mai putin impact sa blochezi un judetean cu 2 benzi decat centura cu 4.
 6. fnp

  Inainte ca politia sa aplice legea trebuie ca drumurile sa respecte legea! Sunt multe intersectii unde marcajele lipsesc sau sunt pe jumatate sterse. Deasemenea sunt multe intersectii marcate total aiurea fata de "tendintele" si fluxul circulatiei. La fel si timpii semafoarelor. Practic in Bucuresti nu prea ai cum sa circuli 100% legal (cel putin ziua, de luni pana vineri). Cred ca discutia ar trebui mutata deja la biciclistii si soferii.
 7. fnp

  Multumesc tuturor pt. raspunsuri! @@turnul - in timpul saptamanii mai greu din pacate, trebuie sa se alinieze multe planete ....
 8. fnp

  Felicitari pentru tura! Si eu ma gandesc la o tura in BG dupa ce am dat peste site-ul acesta: http://mladite.com/. Ma poate ajuta cineva cu cateva detalii va rog: Podul Giurgiu-Ruse mai este gratis pentru biciclete? Cum v-ati descurcat cu banii la magazinele satesti? Ati avut leva? Unde se poate schimba?
 9. A fost promotie? :)) http://www.youtube.com/watch?v=75BHSFbH5sw
 10. Ar fi pe langa localitatea Coronini. "În apropierea sa, către est, în albia Dunării, se află vestita stâncă Babacaia, replică a faimoasei Lorelei de pe Rin, la fel de bogată în legende ca şi aceea. Pe mal, pe marginea şoselei săpate printre stânci, se află o tabulă în limba maghiară pusă în 1890 în cinstea lui Baross Gábor, fost ministru al transporturilor, sub conducerea căruia s-au desfăşurat lucrările de canalizare a Dunării pentru a o putea face navigabilă în acel defileu deosebit de îngust. Conţinutul inscripţiei, gândite ca o replică a celebrei Tabula Traiana aflate pe malul sârbesc, se traduce astfel: “Dumnezeu să binecuvânteze lucrările de regularizare ale Porţilor de Fier ale Dunării inferioare şi ale afluenţilor acesteia, dispuse în anul 1888 în timpul domniei împăratului Franz Iosif şi începute prin grija primului-ministru contele Szapary Gyula şi a ministrului comerţului Bellusi Baross Gábor. 15 septembrie 1890.” (Traducere de Eugen Poşa, căruia îi mulţumim.)"
 11. fnp

  Options --> general --> browsing history --> Delete si bifezi tot :) sau format c: yes enter La un show de tehnologie se prezinta cel mai tare sistem de comenzi vocale. Cei din sala sunt invitati sa testeze calculatorul: Se ridica unul si zice "format c:" apoi altul mai in spate: Yes, Enter
 12. fnp

  inmatriculata la primarie....
 13. fnp

  Atât de tristă, mai ales când ea a spus: 汦睯. : Zhi be bored :))
 14. Mai poti s-o ridici fara restrictii pana la 30 ian :) Vezi ca dragostea la distanta se poate doar daca distanta e mai mica decat lungimea.....:)) how about this: In textul ordinului nu se precizeaza nimic despre eventualele pedepse aplicate celor care incalca noile reguli.
 15. fnp

  Si nu s-a gandit nimeni sa puna 2-3 afise chiar in zona respectiva? Nu toata lumea utilizeaza facebook!