d@n

Membru
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

About d@n

 • Rank
  Newbie
 • Birthday November 25

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Gitane, Bosch, si cam atât.
 • Arii de interes
  Sporturile in general,literatura,jazz~ul, natura, viata in aer liber.

Recent Profile Visitors

1,320 profile views
 1. Mă lupt cu informatica !

 2. E "miștofileală"... E "miștofileală"..., dar o bere cu alcool zero % cred că este perfectă. Are tot ce-i trebuie în materie de B-uri, enzime, samd.
 3. d@n

  Așa este : dură, epuizanta, dar dă rezultate .
 4. d@n

  Referitor la slăbit... ciclismul este bun, dar din ce am văzut, auzit și simțit pe propria'mi piele, nimic, dar nimic nu se compară cu alergarea ! Alergarea pe distante lungi, pe cât posibil, desigur după posibilități . Alergarea este cu mult mai dură decât ciclismul !
 5. d@n

  Și greutatea bicicletei în sine, este foarte importantă. A nu se uita !
 6. d@n

  Nu ține cu 180km/zi, trebuie și odihnă, mai trebuie și vizitat câte ceva...
 7. Un fular de mohair n'ar merge...?
 8. d@n

  Ia mai dai dracului, chiar asa, sa nu mai poti trece pe drum din cauza lor !? Si ce trebuie facut, trebuie ocolit 100-150-200 km ? Asta'i buna !
 9. Apropos de ulei...L'ati uitat acasa si incep sa se auda si sa se simta anumite scrasnete la pedale sau prin alte parti...Santeti departe... La benzinarii sant aruncate recipiente cu resturi de ulei in ele... Asa ceva m'a salvat odata ! (Faoarte bun uleiul auto !)
 10. d@n

  Da, e veche, e o Gitane din otel de pe la mijlocul anilor '80, poate inceputul anilor'90,nu imi dau seama. A mers foarte bine pana acum, nu am avut avut probleme deosebite.nu stiu ce sa zic. Am si tras de ea pe drumul judetean cu pricina,pana la Mizil.
 11. d@n

  Da, treaba neplacuta e cand incepi sa umbli de la un mecanic la altul dupa piese si nu le gasesti, cand faci calculul bandesc iesirii, si tot d'astea...
 12. d@n

  Anduranta,anduranta...,si ma gandesc si la bicicleta. Drumurile le distrug. Am facut de curand un circuit de o zi in care am acoperit 240km, dar mi'am stricat mai multe la cursiera mea, care e de fapt o semicursiera.Am luat'o din Bucuresti prin Dascalu~Fierbinti~Adancata~Salcia~Baba Ana(!)~Mizil~Centura Buzau~Urziceni~Movilita~Fierbinti~Dascalu~Stefanesti~Bucuresti. Evitati ~daca e cazul~bucata dintre Salcia~Mizil, 32km ! N'am mai intalnit drum asa de prost/via mama iui!/ si obositor ! Cum va impacati ~de asemenea~cu cei 25~30cm de pe marginea soselelor nationale, zimtuiti,de parca parca s'ar fi trecut cu senilele, sau cu asfaltul valuri,valuri? Aia sant cm.nostri! E o hurducaiala foarte rea si pentru noi si pentru scula. Ce ziceti ? NU TRAIM CAM PREA PREAPERICULOS!
 13. Ochelarii de soare ! Sant f.buni contra insectelor !