bandytanko

Membru
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bandytanko

 • Rank
  Membru
 • Birthday 07/28/1983

Profile Fields

 • Ocupaţie
  lacatus
 1. bandytanko

  Asha ma gandeam si eu,cred ca ti derglat ciclocomputerul:) ori panta avea 20 metri lungime
 2. Vreau sa multumesc organizatorilor pentru aceasta intalnire! Multumesc si baiatului din Severin care mi-a dat o doza de energie(ciocolata+susan)de am putut urca ultimi km in conditi bune. Picasa Web Albums - bandytanko - trans cu tele... Picasa Web Albums - bandytanko - trans nu stiu daca am bagat bine linkul !
 3. maine se umple siteul de poze,pun si eu:))
 4. eu mi-am lipit stickerul acasa pe un geam:) e valabil daca fac poza? !! si noi pornim azi pe la 6
 5. Ovidiu nu spera la 200 ca trebuie sa aduci 10 casete de bere:) din cj plecam cativa vineri seara
 6. Ovidiu! sper ca anul acesta sa facem poza de grup ca anul trecut a fost prea mare graba!!!!
 7. bandytanko

  Legstrong asteptam pozele de final! si cine a mai facut poze de grup la final sa le posteze!
 8. bandytanko

  Traseul e destul de greu si de aceea s-a recomandat cursiera,daca voi insistati cu mtb-ul treaba voastra se poate ajunge si asa dar abandonurile au fost 99% din randul mtb-istilor,asa ca nu stiu ce vina am eu ca multi au abandonat! Am uitat ceva : am pierdut un ciclocomputer cateye gasitorului recompensa:)
 9. bandytanko

  pai s-a recomandat sa se foloseasca cursierele si 70% s-au conformat,cei care ati venit cu mtb trebuia sa aveti macar un pic de conditie fizica si un pic de experienta si sa stiti ca atunci cand bate vantul din fata ti aproape de cel dinaintea ta si stai in trena lui si iti va fi mult mai usor indiferent de viteza cu care se ruleaza. a fost si o fata cu mtb care a terminat odata cu noi ,solutia era sa stai cat mai aproape de plutonul fruntas care o stergea foarte repede dupa pauze si aveai de tras un pic pana ii ajungeai in rest toate bune!
 10. bandytanko

  Era parerea mea ,nu sunt eretic:)
 11. bandytanko

  Am uitat am si cateva poze MArsul Velorutionarilor Asta e adresa nu stiu cum s-o bag!
 12. bandytanko

  A venit si randul meu sa postez ceva pe aici : Din 100 inscrisi o treime erau amatori fara pregatire fizica si fara bicicleta adecvata Problema care vreau s-o spun eu si nu a mai spus-o nimeni e ca tura Bucuresti- Constanta e o tura foarte plictisitoare noroc cu ploile ca au mai animat-o ! Ar fi bine sa se gaseasca o tura cu ceva peisaje ca actuala tura e lipsita total de farmec,e doar un pedalat in care unii se afirma si alti se lupta sa tina pasul! Din prima zi am primit amenintari ca a doua zi v-a fi foarte grea ca vor veni urcarile ,eu nu am vazut doar ceva damburi care cu foaia mare le urci lejer si pentru un ciclist nu ar trebui sa puna probleme! M-ai este o chestie care ma deranjeaza :ar trebui sa i se schimbe numele din Marsul Velorutionarilor in Marsul Veteranilor pentru ca ei erau un fel de vedete pe care nici cu gandul nu aveai curajul sa le intreci desi la coborare din demaraj treceai in fata fara voie! Acest mars promoveaza mersul la serviciu cu bicicleta dar acesti veterani nu ar trebui sa reprezinte marsul ci doar sa ne insoteasca pe traseu.
 13. bandytanko

  Astept un raspuns oficial nu unul personal!
 14. bandytanko

  Mey se tine marsul?
 15. bandytanko

  SI noi suntem tot cu cortul:) Problema noastra e ca lasam in Bucuresti masina si e fireste cu numar de cluj,iar sambata se joaca dinamo-cfr si sper sa nu o gaseasca ceva suporteri dinamovisti inraiti sa ne-o sparga:) in rest speram la vreme buna chiar daca prognoza e total nefavorabila!