alin899

Membru
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About alin899

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 02/09/1989

Profile Fields

 • Localitate
  Rm. Valcea
 • Biciclete
  2 X Giant
 1. alin899

  saquza, alin899: Kittel / Nibali dinica: Petacchi / Nibali fra'su: Greipel / Nibali
 2. alin899

  Etapa 20. Fandango, adi marinescu, alin899 : Tony Martin dinica: Tejay
 3. alin899

  Fandango, gerula, alin899: Kristoff / Nibali Trevizes: Sagan / Nibali dinica, saquza: Degenkolb / Nibali
 4. alin899

  Asa zic si eu. Plus ca Froome ar fi avut mari probleme pe pavate dupa cazaturile luate daca n-ar fi abandonat, mi se pare din ce in ce mai fragil omul si parca incepe sa se semene cu Wiggins cand apare o mica ploicica. Ar fi fost o lupta Nibali-Contador iar cum diferentele nu se mai fac atat de mari pe catarari in zilele astea, marii favoriti putand sa puna maxim 1 minut si un pic intre ei si altii MAI SLABI de general, atunci diferenta intre cei 2 ar fi fost mult mai mica, in favoarea unuia sau altuia. In rest Nibali a demonstrat forta ieri, s-a antrenat cu gandul NUMAI la Turul Frantei si doar pt a-l castiga stiind foarte bine impotriva cui va concura ( Froome, Contador ). Si asta se vede in diferenta actuala fata de locul 2. In rest alte comparatii intre ei nu prea ai de unde sa le iei, poate sa zici de Tirreno-Adriatico de anul trecut in care au participat toti 3 cu gandul la victorie si nu doar sa faca putin antrenament, in rest nu prea s-au intalnit. Froome e de 2-3 ani in prin plan, Nibali e la cel mai bun nivel al sau incepand cu Giro2013 ( in Vuelta s-a dus nepregatit, stiu foarte bine discutiile antrenorului sau de dinainte de inceperea turului cand spunea ca nu e in forma din Giro dar spera sa ajunga la un nivel bun prin munti, ceea ce evident ca nu s-a mai intamplat, a venit nepregatit si s-a vazut ), deci dupa perioada asta poti sa te uiti dupa rezultate directe dar ori nu s-au intalnit mai deloc ori au facut-o la inceput de an cand chiar nu conteaza. In orice caz, vom avea sigur un 2014 tur al Frantei de foc, asa se anunta si asta dar daca baietii nu pot sta pe biciclete ce sa faci :))
 5. alin899

  Parerea fiecaruia, eu nu cred ca Nibali sau vreunul dintre cei care vin sa se bata pt Clasamentul General are ca obiectiv tricoul alb cu buline. Dar cum am zis, fiecare cu parerea lui :)
 6. alin899

  Tricoul alb cu buline nu conteaza. Tricoul galben este cel care castiga Turul Frantei. Restul e cancan. Pai Quintana care a castigat acum 2 luni Giro e mai slab ca a iesit pe locul 3 in clasamentul cataratorilor ?
 7. alin899

  Trevizes, saquza, dang, alin899: Nibali / Nibali Fra'su: Valverde / Nibali Fandango, dinica: Peraud / Nibali
 8. alin899

  fra'su: Rolland / Nibali Stuparul: Ten Dam / nibali Trevizes: Pinot / Nibali Dang, alin899 : Nibali / Nibali
 9. alin899

  Se pare ca in etapa de ieri, Pinot si cu Nibali au trecut de ultima catarare cu 37 de secunde mai mult decat o facea Contador pe aceeasi catarare in zilele in care obisnuia sa ia "vitamine", TDF 2010 , cand a si castigat de altfel dar mai tarziu a fost descalificat pt dopaj.. Impresionant :) Plus, etapele au fost asemenatoare pe intreg parcursul lor, numai ca ieri s-a mers 237 de km pe cand Cntador a avut de parcurs numai 187 de km. Si mai impresionant :)
 10. alin899

  fra'su:Visconti/Nibali Trevizes, dang: Bardet/Nibali Fandango: Valverde/Nibali CristiC, alin899: Nibali/Nibali dinica: Peraud/Nibali
 11. alin899

  Trevizes, dang : Kittel / Nibali fra'su, CristiC : Sagan / Nibali alin899 : Greipel / Nibali
 12. alin899

  dang, alin899 : Nibali / Nibali dinica : Pinot / Nibali CristiC : Purito / Nibali fra'su : Valverde / Nibali
 13. alin899

  Apropo, inainte de etapa in care a castigat Kristoff aveam 57 puncte, apoi tot cu 57 am ramas chiar daca primisem un punct datorita lui /Nibali :)) M-am uitat si la restul care au primit cate un punct dar nu li s-a mai adaugat la punctaj :) De la postul 195 la 210.
 14. alin899

  Trevizes, adi marinescu, Fandango, alin899: Nibali / Nibali dinica: Bardet / Nibali
 15. alin899

  Haha, ca mi-am adus aminte, Froome cu forma lui exceptionala in Dauphine in etapa a doua montana, cu toate accelerarile alea ca sa-si arate muschii fata de adversari i-a luat...4 secunde locului 3 Kelderman :))