shuy_cg

Membru
 • Content Count

  728
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

92 Excellent

About shuy_cg

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 09/02/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti/Ploiesti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. shuy_cg

  Nu înghețați atata drum? Mâine, la 13, spre Nord, fără Dn1, preferabil cu ieșire prin Ștefănești. Doritori? Mâine, la 13, spre Nord, fără Dn1, preferabil cu ieșire prin Ștefănești. Doritori?
 2. shuy_cg

  Când și de unde se pleacă?
 3. shuy_cg

  Mai devreme trebuie, ca să eviți căldura poate un 8 ar fi mai indicat.
 4. shuy_cg

  Avand in vedere intentiile baietilor cu TDS, poate facem un grup mic cu aspiratii mai domoale?
 5. shuy_cg

  Bine, dar sa mergeti foarte, foarte incent. Vreau si eu sa vin dar nu pot decat dupa ce adoarme fimiu... Pe la 14.
 6. shuy_cg

  De citit ma pricep cat de cat dar am ratat oricum. Cum vezi din comentariile celorlalti, nu sunt singurul care a observat ca e greu sa stii cand se intampla. De suparare m-am dus singurel la Piatra Arsa, in competitie cu mine insumi :)
 7. shuy_cg

  Cum reusesc organizatorii sa tina secret evenimentele astea...
 8. shuy_cg

  Salut, scuze ca nu am revenit. N-am realizat ca nu pot vedea prea bine forumul pe Chrome, am crezut ca e busit. Multumesc de oferta dar am rezolvat intre timp!
 9. shuy_cg

  Salut, Imi trebuie o sa de imprumut pana o primesc pe a mea din UK. Am facut-o praf pe a mea si nu vreau sa stau pe bara intre timp. Vrea careva sa ma ajute? o sa am grija de ea, promit. Edit: de cursiera.
 10. shuy_cg

  Eu plec de la Mc Brancoveanu spre Comana pe la 8. Facem stanga in Calugareni. Daca vrea cineva sa mi se alature, e bine venit. Asta a fost ritmul meu ultima data cand am fost (singur/vant la intoarcere): http://www.strava.com/activities/144899143
 11. shuy_cg

  Pai daca te lasa in urma in 1km, poti sa te intorci si faci doar 1km singur. :) Nici eu nu pot merge cu ei in unele ture, cand se pleaca din Bucuresti si se alearga prea tare, raman in urma si asta e, dar se stie lucrul asta. In schimb am facut o tura epica de 180km cu catarari in tara in care au fost baieti foarte puternici de aici si am ajuns in grup la destinatie. Trebuie sa accepti ca sunt grupuri cu care nu poti tine pasul, dar poti sa gasesti cativa in aceeasi situatie si mergeti impreuna.
 12. shuy_cg

  Eu as incerca la Campina de pe la 14. De vreo 2 ore, plec din Ploiesti cu masina si pot sa mai iau pe careva de aici ca am un suport in plus.
 13. shuy_cg

  Eu vreau sa merg maine pana la Comana, prin Claugareni si retur, 78km. Pe la 9-10 plecarea de la Brancoveanu. Mi se altura cineva?
 14. shuy_cg

  Astazi iese careva? 1-2h, dar curand, nu la 6-7.
 15. shuy_cg

  Si ai infruntat stropii singur?