LucianD

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LucianD

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Tm
 1. Mi se pare foarte interesanta initiativa ta. Subscriu la rugamintea de mai sus de a ne da posibilitatea sa lecturam si jurnalul calatoriei tale nu numai cel al pregatirii calatoriei. Stafeta cartilor mi-a atras in mod deosebit atentia. Sa inteleg ca vei pleca la drum cu o carte si te vei intoarce cu alta, iar intre timp, pe drum, vei dona la fiecare biblioteca vizitata o carte primita donatie de la biblioteca vizitata anterior? Mult succes, Lucian
 2. LucianD

  Am un butuc cu dinam Shimano DH-3N20. In primiii doi ani de utilizare nu am avut niciun fel de probleme; indiferent daca erau conectati consumatori (far / stop) miscarea rotii avea aceeasi cadenta. De vreo cateva saptamani dinamul a inceput sa produca un zgomot surd atunci cand este in miscare si sunt conectati consumatori. Daca deconectez firele de la far si stop nu se mai aude acel zgomot. Are cineva vreo idee despre cauza / posibilitati de solutionare? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
 3. LucianD

  Am gasit astazi informatii despre traseul Periam Port - Mako la urmatoarea adresa: http://www.ecotour-mures.ro/index.php/ro/proiect Are cineva informatii despre proiect? Exista vreo realizare concreta sau e o vrajeala tipic romaneasca?