enderb

Membru
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About enderb

 • Rank
  Amator

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Da

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. enderb

  S-a dat comanda sau trebuie facuta alta?
 2. enderb

  Guaranteed next day delivery - 24 EUR mai nou ?!
 3. enderb

  eu inca nu am primit nici un PM
 4. enderb

  Eu plus inca o persoana. Redwheels greaper Suntem 4 Iti trimit linkurile pe privat; sa imi dai te rog tot pe privat detaliile.
 5. enderb

  Salut, cand se da comanda; poate ma alatur si eu cu inca o persoana.
 6. enderb

  salut ; ma alatur eu la comanda; mai e valabil? daca nu mai e valabila comanda voastra, voi face eu una.
 7. enderb

  La ultima comanda data de greaper am uitat sa mai pun pe lista niste chestii; o sa dau inca o comanda ; se mai alatura careva?
 8. enderb

  pot sa ma bag si eu; eventual pot sa dau eu comanda.
 9. enderb

  Comand azi pe Bike24. Daca mai doreste careva - be fast.
 10. enderb

  Saptamana viitoare eu.
 11. enderb

  Salutare, Sunt in cautarea unui set de roti 700c , frana pe disc, 6-bolt , latime interioara 17c-18c-19c, compatibile tubeless, QR, intre 1600g - 1800g. Ma tot uit pe site-uri si nu prea ma prind care ar fi potrivite; o gramada nu au frana pe disc, altele sunt clincher, altele nu au prinderi QR. Ce roti se incadreaza in conditiile de mai sus ?
 12. enderb

  Si iata ca suprinator - azi a intrat si celalalt colet in tara dupa care teoretic maine e livrat; posibil sa fi grabit ei procesul ca altfel cred ca mai asteptam ceva vreme.
 13. enderb

  Le-am scris de mai multe ori ; am deschis deja doua tichete de acel gen. Mi-a raspuns o tipa ca intreaba la curier unde e pachetul etc.. nu a revenit cu raspuns; la al doilea a raspuns un altul care mi-a zis ca sa astept sa vad ce zice prima colega. Ieri le-am zis ca daca pana Vineri nu primesc produsele si nu imi ofera o solutie am sa fac plangere la protectia consumatorului. Si am sa o fac.
 14. enderb

  Care e procedura prin care se cere refund ? Ideea e ca bicicleta a venit ieri pe 24 (comanda facuta pe 14); dar restul produselor ?! Nu stiu cum sa cer refund la cei 35 EUR daca bicicleta a fost livrata ..restul produselor sunt problema; desi eu le-am luat pe toate intr-o singura comanda..ei le-au impartit. Aici e intrebarea... ce refund sa cer? Le-as face reclamatie la protectia consumatorului din UK. Care o fi acea entitate?
 15. enderb

  La mine tocmai a fost prima data si foarte posibil ultima data cand comand de la Wiggle. Cel putin nu voi comanda vreodata cu "free delivery" ! Cazul meu : comandat pe 14 Iulie o bicicleta plus ceva incaltari si alte piese, maruntisuri. vreo 1500 eur. Platit 35 EUR pentru shipping Ce fac ei - au impartit comanda mea in alte doua comenzi : una cu bicicleta si o a doua pentru celelalte produse. Evident bicicleta o trimit cu DHL Express... celelalte prostii le trimit cu "free delivery". Nici pana acum nu stiu unde e pachetul cu celelalte produse , cand se estimeaza ca va ajunge in tara; bicicleta a ajuns azi. Restul la pastele cailor. Cum dracu , platesc 35 EUR shipping si ei separa comanda ?! Puteau sa bage prostiile alea in cutia cu bicicleta si azi aveam toate produsele ! Astia nu au numar de telefon ? I-as cam suna sa ii fac cu ou si otet; deja le-am deschis doua tichete la customer services dar frectie la picior de lemn.