epuru

Membru
 • Content Count

  200
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

140 Excellent

About epuru

 • Rank
  Member
 • Birthday 12/22/1989

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara
 • Biciclete
  Cursiera Triban 3 & MTB Scott

Recent Profile Visitors

1,644 profile views
 1. Din 15 martie: https://www.lidl.ro/ro/c/start-sezonului-de-pedalat/c3482/w2 Ma asteptam si la ceva imbracaminte.
 2. Multumesc pentru link. Este foarte util asa ca l-am bagat la bookmarks.
 3. Mi-ai cam citit gandurile. Cursiera are in prezent un deraior 105 5700 cu patina scurta si caseta de pinioane 10v 11-25T si exact asta vreau sa fac, sa schimb caseta cu una 10v 11-32T, iar pentru asta trebuie schimbat deraiorul spate cu unul cu patina medie/lunga. Ma gandeam la acel Tiagra ca este ceva mai ieftin, dar o sa raman la cel 105 de mai sus.
 4. Multumesc, pentru raspuns. Atunci o sa ma reorientez tot catre un deraior 105 sa fie din aceeasi gama. Poti te rog sa imi confirmi ca acest deraior 105 10V este compatibil cu maneta pe 10 viteze de mai sus? Vad ca sunt serie 57xx ambele. https://bikegeek.ro/schimbatoare-pinioane/3175-shimano-105-rd-5701-gs-4524667311188.html Multumesc!
 5. Salut! Pe o cursiera echipata cu un ergopower Shimano 105 10 viteze. Este acest model daca retin bine: https://www.bike24.com/p290387.html Se poate pune un deraior spate Tiagra tot pe 10 viteze? Acest model: https://bike.shimano.com/en-EU/product/component/tiagra-4700/RD-4700-GS.html Pot sa existe/apara ceva probleme/incompatibilitati daca sunt din game diferite? Sau atat timp cat ambele sunt pe 10 viteze au "tragerea" la fel si este totul in regula? Multumesc!
 6. Va salut! Si-a cumparat prietena mea o cursiera si a venit cu niste pedale Look Keo Classic (cele din poza) si vreau sa-i cumpar o pereche de placute fixe, fara posibilitate de miscare a calcaiului. Le-am gasit pe urmatoarele la pret bun si vreau sa ma asigur ca sunt compatibile: https://www.decathlon.ro/placute-compatibile-keo-0--id_8298319.html Am vazut ca sunt multe modele de pedale Look Keo (classic, classic 2, classic 3, keo easy, keo blade, keo 2 max, etc) si nu stiu daca placutele Look Keo sunt universale si merg in orice pedala Look Keo sau difera si fiecare tip de pedala Keo necesita un anumit model de placute. Puteti sa imi spuneti daca pedalele din poza sunt compatibile cu placutele din link? Multumesc!
 7. Am luat cateva produse de ciclism de la LIDL in trecut si am fost foarte multumit de ele.
 8. epuru

  Salutare! Imi cer scuze ca sunt offtopic, dar caut de vreo 15 minute si nu gasesc ceea ce ma intereseaza. Exista pe forum vreun topic in care se fac evaluari de pret pentru piese second hand? Multumesc!
 9. epuru

  Maine tura cu cursierele pe traseul de mai jos. Se va merge in ritm lejer. Suntem 3 pana acum. Intalnirea la ora 12:00 in fata la Politie pe Take Ionescu. https://goo.gl/maps/oyK81a5osk32
 10. De acum doi ani, dar doar de cateva zile am pus-o pe Youtube:
 11. epuru

  Salut! N-am mai dat pe aici de ceva timp. Frumoase turele, multumim pentru poze.
 12. epuru

  O filmare proaspata de azi. :))
 13. epuru

  Ne-am sincronizat cum nu se putea mai bine. :)) Multumesc pentru sprijinul acordat! Am postat acum, la aproape o ora dupa postul anterior, si nu s-au mai unit automat. Sar'mana!
 14. epuru

  Se poate evita cumva alipirea automata a doua posturi consecutive (auto merge double post)? Sau se poate dezactiva pentru un anumit topic? Incerc sa postez un jurnal de calatorie, dar forumul face auto merge din doua posturi in unul singur, iar ferestrele de youtube sunt dezactivate si apar ca link-uri, din cauza ca postul unic proaspat rezultat nu accepta atatea ferestre cate ar fi fost in 2 posturi. Singura solutie pe care o vad ii sa astept sa posteze cineva ceva, dar ii cam neplacut, deoarece s-ar intercala alte posturi in mijlocul unei "etape" din excursie si ar arata urat. Cum as putea face un post nou fara sa se lipeasca automat de cel anterior? Multumesc!