OBA

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About OBA

 • Rank
  Amator
 • Birthday 09/24/1974

Profile Fields

 • Ocupaţie
  administrator
 1. OBA

  Astia ar fi ok? Ochelari de soare Limar - Black
 2. Ai perfecta dreptate! Dar totusi e ceva decat nimic...
 3. Sub sloganul "Capitala creşte verde", Primăria Capitalei organizează, pe 11 aprilie, un tur al bicicliştilor în jurul Palatului Parlamentului. Potrivit unui document trimis Biroului Permanent al Camerei, citat de Mediafax, circulaţia auto în zona Palatului Parlamentului va fi restricţionată în 11 aprilie, între orele 9.00 şi 13.00, când se va derula manifestarea. "Având în vedere oprirea traficului în vecinătatea Palatului Parlamentului, sperăm ca activităţile programate în clădirea şi în curtea clădirii în dimineaţa zilei de sâmbătă, 11 aprilie, să nu fie afectate pe durata desfăşurării turului bicicliştilor", se precizează în document. Activitatea deputaţilor în Palatul Parlamentului se desfăşoară de luni până joi. sursa: EVZ.ro -- Turul Parlamentului pe biciclet?
 4. OBA

  Care ciclisti fumati si cum va simtiti ? Aveti planuri sa va lasati pt cei care fumeaza ? :D
 5. OBA

  La Crosul Petrom 2008 a fost cineva ?
 6. Nu stiam unde sa intreb, si ca sa nu deschid un topic nou, intreb aici: Ce reprezinta dimensiunile la roti, in special la cele de cursiera ? Am 2 roti pe care scrie 622x16. Cati inci au? Merg si de 26 si de 28 inch pe acelasi cadru ? Care este grosimea maxima de anvelopa pe care o suporta ?
 7. Ce echipari shimano mai merg pe cursiere, in afara de echiparile standard (sora, tiagra, ultegra, 105, dura-ace...) ?
 8. Eu stau la bloc, dar din fericire am garaj si o tin in garaj. Voi ?
 9. si eu vreau cursieraaaaaaaa
 10. OBA

  se fura de toate la Romanica
 11. Mersi pt raspuns ! Desi depaseste bugetul meu, s-ar putea sa o cumpar pe aceasta.
 12. Salut, ce sa imi recomandati pt o cursiera ? Vreau sa coste in jur de 50 RON. Uitati optiunile pe care le-as avea: http://marosbike.ro/product_info.php?cPath=84_134&products_id=672 sau http://marosbike.ro/product_info.php?cPath=84_134&products_id=671 sau http://www.dkbike.ro/magazin/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=302&category_id=34&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26 . Va rog ajutati-ma cu un sfat, cei care va pricepeti la cursiere mai ales :)