Duni

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Duni

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/10/1992

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

393 profile views
 1. Duni

  Multumesc pentru raspunsuri, cred ca o sa merg pe varianta Problem Solvers Backstop, mi se pare cea mai eleganta :)
 2. Duni

  Nu stiu exact care sunt aceste bride, daca ai avea un link ar fi de mare ajutor. Nu stiu cat de clar m-am exprimat initial asa ca revin cu o completare: pentru ca acea brida s-a rupt am fost nevoie sa prelungesc camasa pana la urmatoarea, deci imi trebuie o solutie ca sa pot renunta la bucata de camasa dintre fosta brida (acum inlocuita de banda izolatoare) si urmatoarea brida care se afla la ~5cm de axul pedalier. In final, cablurile cam asa trebuie sa arate: (sunt cablurile de la schimbatoare)
 3. Salut, am o bicicleta destul de veche si are o "gaica" rupta. Unde gasesc un Bucuresti sa repar acest defect? (unde gasesc piesa si unde as putea sa o sudez). In poza, in cercul de sus arat cam despre ce "gaica" este vorba, iar in cel de jos, este locul de unde s-a rupt.
 4. Duni

  Am vrut sa o cumpar, dar cand am sunat vanzatorul mi-a zis ca nu mai e valabil anuntul, cu toate ca era adaugat pe site cu o zi inainte... In schimb am cumparat alta, nu stiu ce este,cel de la care am cuparat-o nu era primul proprietar asa ca nici el nu a stiut sa-mi spuna ce cadru are. Atasez cateva poze cu ce am cumparat, poate stie cineve si poate aveti ceva sugestii de reparat, schimbat la ea. (are cateva zgarieturi superficiale si eu as vrea sa o revopsesc pe toata rosie). Poze -> http://postimg.org/gallery/3flkl26mw/
 5. Duni

  Imi poate spune cineva daca aceasta bicicleta este cu adevarat Peugeot, eventual mai multe informatii despre model? Poza asta este tot ce am, daca nu ma insel are 2 foi si 5 pinioane.
 6. Am inteles in mare cam care ar fi variantele, mai am aproximativ o luna pana la achizitie asa ca voi continua sa urmaresc acest topic in caz ca apare ceva "nou".
 7. Nu stiu ce sa cred despre singlespeed... nu am mers niciodata pe una, dar imi lasa impresia ca nu este foarte comanda, in sensul ca fie ca urc sau cobor o panta, am o singura viteza, nu pot schimba sa imi usurez urcare. Venisem cu ideea de cursiera pentru ca este mai usoara (trebuie sa o urc la etajul 4) si pentru ca pare (chiar este) mai agila, ma pot strecura prin traficul din Bucuresti. Daca ati putea totusi sa imi spuneti 2-3 recomandari care se incadreaza in bugetul meu (evident, cu cat mai ieftin cu atat mai bine, dar sa ma tina cativa ani), 1-2 variante pentru cursiera si 1-2 variante pentru alt tip de bicicleta.
 8. Deci sa inteleg ca nu mi-ai recomanda o cursiera pentru ceea ce doresc. O alta recomandare atunci? Altcineva este de aceeasi parere?
 9. Desi cred ca raspunsul este Triban 500 SE, tin sa va adresez totusi clasica intrebare: ce cursiera sa cumpar? si ce dimensiune? Ma intereseaza sa fie noua, nu vreau SH, si un pret aproximativ de 2500 lei - maxim, dar maxim 3000 lei. Despre mine: 1.75m si 65kg, pana acum am mers aproape numai pe MTB cumparate din Cora, Real etc. (biciclete pana in 500 lei). In cea mai mare parte, noua bicicleta va fi folosita pentru drumul casa - facultate - casa (aproape 20km pe zi, 5 zile pe saptamana) si ceva plimbari prin parc in weekenduri (mentionez ca toate acestea se afla in Bucuresti, casa, facultatea si parcurile).