danlucian

Membru
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

About danlucian

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Romania
 • Biciclete
  grand canyon al 6.9

Recent Profile Visitors

1,089 profile views
 1. Este pe olx un surly cu alfine - din specificațiile de pe site-ul lor, duce 160 kg.
 2. danlucian

  Frumoasa tura si imaginile, dar mai ales bicicleta. De un an tot incerc să îmi iau una, dar nemții nu vor sa trimită în România .
 3. danlucian

  Mulțumesc, i-am trimis mp!
 4. danlucian

  Ce fain e "zurlyul". In ultimul timp tot caut variante de cadre/furci de otel, dar eu as vrea sa fie cu ghidon drept - Salsa MARRAKESH Flat Bar e una dintre variante. Ce mărime are cadrul și călărețul? Mulțumesc!
 5. danlucian

  Super, mulțumesc! Sper sa se potrivească actualul.
 6. danlucian

  Sper că e mai bine...
 7. danlucian

  Nu e defect, funcționează foarte bine. Mă gândeam că trebuie, când am făcut prima data schimbarea mi s-a spus că nu se potrivește cel vechi... O sa fac o poză după-masă, ar fi foarte bine să nu mai trebuiască să îl schimb. Mulțumesc!
 8. danlucian

  Canyon grand al 6.9. Am schimbat pedalierul și deraiorul față, pentru că voiam să merg mai mult pe asfalt. Acum vreau sa revin la configurația inițială, dar nu știu ce deraior să cumpăr... Pinioanele sunt aceleași, 11-34 și nu vreau să modific configurația.
 9. Buna ziua! Va rog sa mă ajutați cu un sfat: am un 29er Canyon la care am pus când l-am cumpărat o transmisie de trekking. Acum, că aceasta s-a uzat, as vrea sa revin la configurația inițială, și am ales componentele, dar la deraiorul față m-am blocat, pentru că nu știu ce model sa aleg (unghi, top/down swing, dual pull, low/up clump etc.). La aceste componente mă gândesc, va rog sa mă sfătuiți daca e ok si, eventual, ce alt model sa aleg sau ce sa selectez: https://www.bike-components.de/en/Shimano/XT-Kurbelgarnitur-FC-M780-Hollowtech-II-Auslaufmodell-p50260/ https://www.bike-components.de/en/Shimano/FD-T8000-XT-66-69-3-10-Speed-Front-Derailleur-p50273/ https://www.bike-components.de/en/Shimano/XT-CS-M771-10-Cassette-CN-HG95-10-speed-Chain-Set-p45501/ Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
 10. Sângeorz băi - complex turistic Alpina Blazna. Urcarea din Șanț, pe valea Blaznei:
 11. danlucian

  asta este un argument puternic să rămân pe mtb, cel puțin deocamdată. mulțumesc mult pentru ajutor!
 12. danlucian

  la 29er mi-am pus foi de treking 48/36/26 cu pinioane 11-34. pe Transfagarasan/Paltinis am urcat cu foaia de 36 si câteodată mai treceam pe pinionul 34, în rest cu pinioane mai mici.
 13. danlucian

  asta îmi trage cu ochiul: https://www.निषिद्ध/oferta/scott-cyclocross-cx10-2016-ID6X1sG.html
 14. danlucian

  Poti sa îmi spui ce model de bicicleta ai si înălțimea? mulțumesc!