PIN

Membru
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by PIN

 1. PIN

  Inca 3 doritori de carboane ? sa cumparam 3+1 http://www.planetx.co.uk/i/q/WPPX6060/planet-x-60-60-wheelset
 2. PIN

  Eu am avut probleme cu o caseta, dar am trimis poze cu defectul si ei au trimis una noua in schimnb !
 3. Sursa: https://www.facebook.com/catalina.androne.9?fref=ts
 4. Catalina Androne antrenor spinning la SkyWellness Sursa: https://www.facebook.com/catalina.androne.9
 5. Ok, ora 8.00 ! Ne vedem la arc !
 6. Dimineata daca vrei pe la 9, in jurul Bucurestiului, plecam de la Arc?
 7. PIN

  Multumesc, Nu stiu cate kg are, nu am avut ocazia sa il cantaresc dar am sa fac asta cat de curand ! Motorul este al juniorului meu !! Au ramas cadrul, ghidonul si pipa in rest au fost schimbate si arata cam asa :)
 8. bogdanm Vezi ca la rcz au 20 % reducere la niste roti cu ZTR arch si ajung la 243.3 E + 13 E transport (daca depasesti 300E transportule este gratis) Promotia a inceput acum Astea sunt rotile http://www.rczbikeshop.ro/romania/rcz-wheelset-race-am-ztr-arch-29er-disc-6-holes-tss-axle-15mm-white-red-white-2013.html# Cod reducere: RCZ20A
 9. Eu am rotile astea: http://www.rczbikeshop.com/englishue/rcz-wheelset-race-ztr-crest-29er-disc-6-holes-axle-9mm-white-red-white-2013.html Butucii sunt novatec 711 si 712 dar vin brand-uiti cu rcz. Am 84 kg si trag de ele cat pot si rezista. Mai are un amic aceleasi roti de un an si rezista foarte bine. Ce e ciudat la inceput cand pui anvelopa pe janta daca nu dai cu putina spuma sa macar ceva lichide nu se aseaza anvelopa pe ele. Le folosesc tubelesss.
 10. PIN

  A cazut in acelasi loc ca si Petrache.
 11. PIN

  A primit anvelope schwalbe racing ralph evo 29 x 2.1 si este tubeless, o tija de sa bontrager din carbon si o sa ceva mai usora.
 12. Am primit si astazi o comanda si tot asa a venit postasul cu ea la usa si nu am platit nimic. Era un plic cu o pereche de manusi !
 13. PIN

  Un nou album de poze ! https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.244455612368699&type=1
 14. Eu am comandat din china un produs de 29$ si in fix 16 zile a venit la usa si nu am platit nimic, chiar a fost lasat la paznicul din fata firmei. Am primit comanda pe 26 septembrie, am fost placut surprins de rapiditatea lor. Din china a plecat cu HongKong Post Air Mail, mai am un colet care a plecat in aceiasi zi dar cu China Post Air Mail, si nu a ajuns inca.
 15. PIN

  Si filmul "Cu Mine " :))
 16. PIN

  Au aparut rezultatele si cateva filmulete pe pagina de facebook ! Nu stiu de ce nu il potpune sa inceapa si de la inceput --- cred ca vrea doar de aici sa ma vad eu bine (SKY)
 17. PIN

  Se potriveste descrierii facute de Adelin. Asfaltul este foarte bun pe tot traseul, acei 100 de m nu sunt o problema, se pot parcurge linistit pe bicicleta.
 18. PIN

  Eu ma ajuns pe la 10 in panciu si am plecat cu primul grup la ora 11 pe traseu ! - Majoritatea din Focsani dar si 2 din galati !
 19. PIN

  Este si un eveniment pe Facebook pentru recunoasterea traseului sambata ! https://www.facebook.com/events/338063663007218/
 20. PIN

  Incerc si eu sa ajung la 10 in Panciu ! Vrea sa fac si eu recunoasterea sambata !
 21. PIN

  @ Frank In partea stanga (poza doar cu albinele) este o padure cu salcami foarte inalti si daca intra roiul acolo greou putea fi recuperat. @ meridan Da, iti dau un PM !
 22. PIN

  si cateva cu albine facute de mine la stupina parintilor mei ! Eram cu bicicleta in plimbare si am prins un roi care tocmai pleca din pavilion. Am reusit sa il "conving"sa se aseze pe o creanga de unde a putut tata sa il puna intr-un stup. ( Cum convingi un roi sa se aseze? Arunci spre el cu nisip sau pietris)