sergiuniculescu

Membru
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About sergiuniculescu

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/24/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Buzău
 • Biciclete
  Cube Acid
 • Ocupaţie
  Manager proiect
 1. sergiuniculescu

  Compilaţie cu geniile lunii septembrie: http://www.trilulilu...unii-septembrie
 2. sergiuniculescu

  Mersi! Este chiar combinație, ținând cont că taxele sunt doar 15€. Cum, AlexRims valorează 10€? Sau este doar janta?
 3. sergiuniculescu

  @hipopotanu Mersi! Nu m-am gândit să mă uit la decathlon. Ăștia văd că scriu la compatibilitate "Casetă sram sau shimano 7/8/9 viteze". Deci nu merg pinioanele cu 10 viteze?
 4. sergiuniculescu

  Eu mă refeream că dacă le centrezi "la perfecție" astfel încât să aibă o bătaie insesizabilă, după o tură mai agresivă vei observa o bătaie la cel puțin una dintre roți. Nu deranjantă, dar va fi. Deci nu sunt niște jante care să ai cât de cât siguranța că, așa cum ai plecat cu ele de acasă, așa te vei și întoarce. Doar pentru XC îmi trebuie. Mi se par cele mai accesibile din punct de vedere preț/calitate. Am mai ochit niste DT Swiss-uri X 1800 dar prețul este dublu și nu prea m-aș arunca :D
 5. sergiuniculescu

  Am eu Alex Rims ZX 24 cu spițe DT Industry și butuci Shimano...nu mai știu ce model, oricum este no-name (sub Deore). Vroiam să vă cer un sfat în achiziționarea unor roți complete, pentru că aș vrea să le schimb. ON TOPIC: Sunt bune pentru ture normale, dar dacă le bagi pe un traseu mai agresiv, urcare - coborâre cu bolovani, crengi, dâmburi, pietriș mare și chiar îi dai pedală atunci cel mai probabil se vor descentra. OFF TOPIC: Am ochit aceste roți de la MAVIC http://www.playbike....?id_produs=5623 Cum vi se par? Țin la tăvăleală?
 6. Da, inteligent caiet de sarcini :)) S-au acoperit frumos cu sintagma "sau echivalent" specificat in lege, numai ca prea bate la ochi să denumești așa pe față componentele, care culmea se mai și regăsesc pe o bicicletă anume. Extrem de restrictivă...bine, în 2010 nu mai verifica nimeni caietele de sarcini. Acum nu cred că mai merge "jmekeria" pentru că începând cu 2011 ANRMAP-ul trebuie mai întâi să aprobe toată documentația licitației și pe urmă se poate urca în SEAP. Acum totul depinde de "sforile" FRCT-ului :D
 7. :))) Tare! Bravo! P.S.: Nu știam că GIANT România este "pe felie cu Adrian Ilie"...
 8. sergiuniculescu

  Cam așa ar trebui să pedalăm prin oraș :D http://www.youtube.com/watch?v=rmIwvpiOAzk
 9. sergiuniculescu

  Eu mi-aș cumpăra un cadru bunicel la 3000 de lei. De exemplu un Cube Reaction GTC SL Special 2012 http://bit.ly/Pishtf (binențeles sau oricare alt cadru în banii aceștia. Am dat exemplu acela pentru că sunt fan CUBE). Apoi pe perioada iernii și primăverii mi-aș pune pe ea, treptat, ce piese îmi sunt pe plac. (Personal aș alege un set complet XT, o furcă RockShox mai bunicică, de preferat ceva cu dual air, Sid sau Reba) Aici fiecare decide ce i se potrivește mai bine, în funcție de buget/posibilități dacă le iei noi sau SH. Iar la vară nu aș pierde nici măcar o zi în care să nu defilez cu noua bijuterie, după o așteptare de 8-9 luni :D Succes în oricare ar fi decizia ta!
 10. sergiuniculescu

  Frumos! Ai reînviat un mare "clasic". Așteptăm rezultatul final! =D>
 11. sergiuniculescu

  Dacă vrei ceva tradițional, poți să speli pinioanele cu Cif cremă. Torni puțin Cif pe perie lată cam cât este grupul de pinioane și dai în gol la pedale în timp ce ții peria apăsată pe pinioane. Clătești cu apă, eventual repeți operațiunea dacă nu ești mulțumit cu primul rezultat. Dacă vrei să scoți și ceva bani din buzunar poți încerca Motorex Bike Clean: http://bit.ly/PfvIRs Sau dacă vrei să eviți apa mai merg foarte bine spray-urile decapante. Pulverizezi din belșug și lași 5 min să acționeze. Vei vedea cum va curge grasimea și murdăria, apoi ștergi bine cu o cârpă.
 12. sergiuniculescu

  Păi cred că așa s-a întâmplat, deja pe față văd că dă iar semne de oboseală. Și asta după 2 săptămâni de când le-am ars și șmirgheluit. Trebuie să schimb plăcuțele. Mai trag de ele prin oraș vreo câteva săptămâni, ca să nu îmi pară rău că le schimb de noi :)) Sunt foarte bune.
 13. sergiuniculescu

  Mersi! Nu sunt cine știe ce roțile alea. Dacă erau niște gume Schwalbe Rocket Ron si cu o jantă adevărată, nu prostiile alea de Alexrims, poate că valorau mai mult decât cadrul. Am scăpat niște WD-40 pe frâne și am ars plăcuțele la aragaz pe urmă le-am dat cu șmirghel. Acum sunt ca noi. Țin perfect.
 14. sergiuniculescu

  Am umblat cu cioara vopsită ca să zic așa și am măzgălit zgârietura cu un marker subțire permanent de scris pe CD/DVD-uri, apoi am întins cu degetul ca să uniformizez urma de marker. Cam asta a ieșit după prima aplicare (așa cum apare în poză). Acum după s-a uscat bine am mai dat un strat de marker și s-a estompat și mai bine, dar nu mai apucat să îi fac poză. La prima vedere a ieșit chiar bine, dar cred că la următoarea spălare a bicicletei se va curăța. Rămâne de văzut.
 15. sergiuniculescu

  @adip Teoretic așa ar trebui să gândim pentru că zgârieturi supărătoare pot apărea orice împrejurare oricât ai încerca să le previi. Însă mi-ar fi plăcut să scap de ele sau să le maschez într-un fel, dacă nu cele accentuate măcar zgârieturile fine. Am mai văzut Fix it Pro Pen la 15 ron, dar din păcate este doar pentru vopsea metalizată...Cea mai la îndemână metodă cred că va rămâne varianta cu marker-ul permanent, să vedem ce iese. Revin cu poze "before and after" :D