Highrpm

Membru
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Highrpm

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bv
 • Biciclete
  Hardtail + City
 1. Highrpm

  din ce se vede si marimea bicicletei e cam mica de tine, personal as vinde-o si luat alta, mai cum vrei.
 2. e nu stie nimeni, mergi la un service mai serios si rezolva ei. Cum se schimba camera, ai clipuri pe youtube
 3. Highrpm

  Sigur, totusi greutatea prin oras nu o simti doar la rampe sau cand o urci/ cobori pe scari, se face simtita la orice accelerare care in oras sunt foarte dese. Cu o bicicleta grea eu NU as putea merge cum merg acum, plus m-as simti prost, fiindca esti claxonat si deranjezi/ incetinesti traficul... si inteleg de ce multa lume se lasa. De asta niciodata nu as recomanda unui incepator ceva greu, maxim 12kg prin oras imo, Si 12 e mult dar pt una si mai usoara deja trebuie bani, nu 1000lei Majoritatea: Cumpara mtb ieftin, greu, merge prost, haraie scartaie, nu permite viteza de mers pe carosabil (doar cu fitness serios).... concluzia lor, ciclismul e greu.
 4. Highrpm

  Apropo de greutate, stiu unu care (contrar sfatului meu) a dat 2800lei pe hoprider 900 de aproape 20kg !! Deci pt unii nu conteaza... sau sunt prea habarnisti sa inteleaga ce mult conteaza. E buna ce a recomandat Drysna, echiparea ultra ieftina ca asta gasesti pe bicle noi de 1000lei. Vrei raport bun calitate/ pret iei SH... daca stii sa cauti.
 5. Highrpm

  Rockrider, cadru aluminiu/ mai usor, roti 27.5, angrenaj de mtb... si (un pic de) garantie in reteaua lor de magazine. Atentie la marime.
 6. Highrpm

  Ceva clearance la CRC http://www.chainreactioncycles.com/ro/en/clearance?sort=discount
 7. Highrpm

  setul de lumini cum o fi ?...
 8. Highrpm

  + 1 RR 520. De ce ? - se poate proba la decathlon - transmisie mai buna, imo Sram entry level e peste Shimano entry level. - mai actuala, roti 27.5, daca vrei sa o schimbi in cativa ani obtii pret mai bun decat pe un sprint pe 26" La 1.80 probabil M, daca nu L e buna, trebuie probat.
 9. haha :) :| Alea 3 nu-s rele, le-as lua la o tura... ma refer la.. biciclete 8-X O femeie cu nutritia de pe youtube
 10. 2 femei care chiar merg pe bicicleta, nu doar pozeaza pe langa... B-(
 11. Highrpm

  mtb are sens daca faci offroad, daca tu mergi asfalt 90+% nu mai are sens.
 12. Highrpm

  500lei, ce bicicleta crezi ca poti cumpara ? :-W Inca o rich :) Varianta sh daca marimea M e buna pt tine ff Ideea ta de a cumpara foarte ieftin si apoi sa faci upgrade-uri nu e inspirata... doar sa schimbi jantele cu unele duble te costa cateva sute de lei... adica ajungi usor la 1000lei si tot o bicicleta slaba vei avea.
 13. Highrpm

  ramai la devron. Cat mai simpla si cat mai usoara ! Doar cand va avea varsta dubla si va merge OFFROAD merita considerata suspensia, si atunci doar frontala !!!
 14. da, asa ceva caut, pret bun :) De obicei sta in rucsac, nu incape in gentuta sau tricou... cred ca ar sta ciudat si incomod. Varianta cu velcro e pt turele scurte (2-3 ore), cand nu iau rucsacul.