Highrpm

Membru
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Highrpm

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bv
 • Biciclete
  Hardtail + City

Recent Profile Visitors

1,033 profile views
 1. e nu stie nimeni, mergi la un service mai serios si rezolva ei. Cum se schimba camera, ai clipuri pe youtube
 2. Highrpm

  Sigur, totusi greutatea prin oras nu o simti doar la rampe sau cand o urci/ cobori pe scari, se face simtita la orice accelerare care in oras sunt foarte dese. Cu o bicicleta grea eu NU as putea merge cum merg acum, plus m-as simti prost, fiindca esti claxonat si deranjezi/ incetinesti traficul... si inteleg de ce multa lume se lasa. De asta niciodata nu as recomanda unui incepator ceva greu, maxim 12kg prin oras imo, Si 12 e mult dar pt una si mai usoara deja trebuie bani, nu 1000lei Majoritatea: Cumpara mtb ieftin, greu, merge prost, haraie scartaie, nu permite viteza de mers pe carosabil (doar cu fitness serios).... concluzia lor, ciclismul e greu.
 3. Highrpm

  Apropo de greutate, stiu unu care (contrar sfatului meu) a dat 2800lei pe hoprider 900 de aproape 20kg !! Deci pt unii nu conteaza... sau sunt prea habarnisti sa inteleaga ce mult conteaza. E buna ce a recomandat Drysna, echiparea ultra ieftina ca asta gasesti pe bicle noi de 1000lei. Vrei raport bun calitate/ pret iei SH... daca stii sa cauti.
 4. Highrpm

  Rockrider, cadru aluminiu/ mai usor, roti 27.5, angrenaj de mtb... si (un pic de) garantie in reteaua lor de magazine. Atentie la marime.
 5. Highrpm

  Ceva clearance la CRC http://www.chainreactioncycles.com/ro/en/clearance?sort=discount
 6. Highrpm

  setul de lumini cum o fi ?...
 7. haha :) :| Alea 3 nu-s rele, le-as lua la o tura... ma refer la.. biciclete 8-X O femeie cu nutritia de pe youtube
 8. 2 femei care chiar merg pe bicicleta, nu doar pozeaza pe langa... B-(
 9. da, asa ceva caut, pret bun :) De obicei sta in rucsac, nu incape in gentuta sau tricou... cred ca ar sta ciudat si incomod. Varianta cu velcro e pt turele scurte (2-3 ore), cand nu iau rucsacul.
 10. Nu vreau in suportul de pompa fiindca am suport apa pt 1.5l. Cu suportul de pompa suruburile intra in cadru cu 5mm mai putin, si nu vreau sa risc acele filete pt pompa... nici daca e 1% sansa sa le stric :) Si e vorba de pompa din decathlon, acum e 8lei si vine cu suport. Caut in magazine, 25lei (acele Zefal) e cam mult pt asa ceva imo, multumesc de raspunsuri.
 11. Traveller, si de ce nu mai folosesti acest ulei ? Nu se consuma cam repede ? vad ca 400ml costa 33lei, nici nu stiu daca ajunge la 10 aplicari..
 12. multumesc, stii si la ce sectiune ? electrice, covoare, unde ? Fiind produse mici nu stiu daca angajatii stiu unde se afla... mi s-a mai intamplat..
 13. daca nu gasesc sacrific o borseta mai veche... as fi preferat sa nu fac asta totusi..
 14. Salut, Siti unde gasesc 2 benzi velcro/ scai sa prind pompa de cadru ? Nu gasesc nicaieri. Sau poate sa le iau de la un produs ieftin...