Highrpm

Membru
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Highrpm

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bv
 • Biciclete
  Hardtail + City
 1. Highrpm

  Ceva clearance la CRC http://www.chainreactioncycles.com/ro/en/clearance?sort=discount
 2. Highrpm

  setul de lumini cum o fi ?...
 3. Highrpm

  + 1 RR 520. De ce ? - se poate proba la decathlon - transmisie mai buna, imo Sram entry level e peste Shimano entry level. - mai actuala, roti 27.5, daca vrei sa o schimbi in cativa ani obtii pret mai bun decat pe un sprint pe 26" La 1.80 probabil M, daca nu L e buna, trebuie probat.
 4. haha :) :| Alea 3 nu-s rele, le-as lua la o tura... ma refer la.. biciclete 8-X O femeie cu nutritia de pe youtube
 5. 2 femei care chiar merg pe bicicleta, nu doar pozeaza pe langa... B-(
 6. Highrpm

  mtb are sens daca faci offroad, daca tu mergi asfalt 90+% nu mai are sens.
 7. Highrpm

  500lei, ce bicicleta crezi ca poti cumpara ? :-W Inca o rich :) Varianta sh daca marimea M e buna pt tine ff Ideea ta de a cumpara foarte ieftin si apoi sa faci upgrade-uri nu e inspirata... doar sa schimbi jantele cu unele duble te costa cateva sute de lei... adica ajungi usor la 1000lei si tot o bicicleta slaba vei avea.
 8. Highrpm

  ramai la devron. Cat mai simpla si cat mai usoara ! Doar cand va avea varsta dubla si va merge OFFROAD merita considerata suspensia, si atunci doar frontala !!!
 9. da, asa ceva caut, pret bun :) De obicei sta in rucsac, nu incape in gentuta sau tricou... cred ca ar sta ciudat si incomod. Varianta cu velcro e pt turele scurte (2-3 ore), cand nu iau rucsacul.
 10. Nu vreau in suportul de pompa fiindca am suport apa pt 1.5l. Cu suportul de pompa suruburile intra in cadru cu 5mm mai putin, si nu vreau sa risc acele filete pt pompa... nici daca e 1% sansa sa le stric :) Si e vorba de pompa din decathlon, acum e 8lei si vine cu suport. Caut in magazine, 25lei (acele Zefal) e cam mult pt asa ceva imo, multumesc de raspunsuri.
 11. Traveller, si de ce nu mai folosesti acest ulei ? Nu se consuma cam repede ? vad ca 400ml costa 33lei, nici nu stiu daca ajunge la 10 aplicari..
 12. multumesc, stii si la ce sectiune ? electrice, covoare, unde ? Fiind produse mici nu stiu daca angajatii stiu unde se afla... mi s-a mai intamplat..
 13. daca nu gasesc sacrific o borseta mai veche... as fi preferat sa nu fac asta totusi..
 14. Salut, Siti unde gasesc 2 benzi velcro/ scai sa prind pompa de cadru ? Nu gasesc nicaieri. Sau poate sa le iau de la un produs ieftin...