ciclo

Membru
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ciclo

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 04/01/1975
 1. @creizi Eu n-am gasit in citatul postat de tine nici un cuvint despre "curbe de torsiune", "pretensionare", "aerodinamica" si "turbioane" :cry:
 2. ciclo

  tot OFF TOPIC: RaduSpeedy tu vrei sa faci ciclism la clubul din Brasov sau esti mai mult interesat de sponzorul lor? ;-)
 3. @MBZ Sorry, dar cu explicatiile tale de la pct. 1 si 2 mai dat gata! @Ovidiu Cind o sa apara in magazine? Exista reprezentant Shimano in Romania?
 4. @Ovidiu, tu care le-ai testat, poate poti sa ne spui de ce Shimano a proiectat manetele asa de strimbe? Privit din fata o sa arate nasol de tot ca pe pozele alea alb-negru din anii '20 unde aveau ghidoane evazate.
 5. ciclo

  Una e sa te uiti la TV si alta e sa practici ciclismul si sa vorbesti din proprie experienta! Asa ca ... Si apropos de Klöden, acesta nu va cistiga in putinii ani care iau mai ramas nici un mare tur, fiindca a preferat in toata cariera lui sa ocupe locul 2 in echipa.
 6. :-o Wow! Testat cind, unde, si cum? Citi km ai testat noul grup? Pe ce cadru a fost montat? Am vazut in poze ca cablul de frina este acuma dealungul ghidonului. Pe mine m-ar interesa daca se simte schimbarea asta, adica daca cumva prin frecarea mai mare merge totul ceva mai greu. Spune-ne si ceva de preturi. Scuze pentru gramada de intrebari, dar sint foarte curios ;-) Merci!