gerula

Membru
 • Content Count

  468
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

110 Excellent

About gerula

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/29/1965

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

1,553 profile views
 1. gerula

  "Nene" Mishule, la Geri cu tine ... nu esti de-al lor. (sic!)
 2. gerula

  http://www.cyclingnews.com/news/nibali-confirms-vuelta-a-espaa-participation/ Nici nu stiu daca sa ma bucur ori ba. Sunt fan Nibali dar as fi vrut ca aceasta editie de Vuelta sa o castige Landa. Ca sa va dati seama ce inseamna politichia ... in sport.
 3. gerula

  Tataieee ! Fii atent că e roşu ! :))
 4. gerula

  Care intrebari ? Bravos monsherule!
 5. gerula

  ... LaMeA ???
 6. gerula

  Stimabile si onorabile coleg. Eu nu lansez nici rachete si nici jigniri ci doar am avut imboldul de a-ti clasifica abilitatile matale de ... lansator de comanda onlain, la nivelul de doi banuti. Daca ai simtit altcumva replica mea, imi cer, cu tot respectul (pe care, totusi, nu sunt obligat sa ti-l arat) scuze. Repet, m-am simtit dezamagit de calitatile matale de organizator care vroiai banii in cont si lista de cumparaturi facuta de altii, pana ieri, fara macar sa fi deschis o discutie privata pe tema in cauza. Nici macar nu stiam unde sa vars obolul datorat oboselii dumitale, daramite sa-mi inchipui ca esti asa grabit din moment ce cu manuta ta ai scris ca lansezi comanda vineri ori luni. PS. Ai ambilitatea, rogu-te , pe viitor, cand primesti mesaje pe PM-ul dumitale, nu le mai face publice decat cu acordul expeditorului. Altfel, ceilalti ar putea intelege ca esti vreun plangacios ce nu suporta critici. Si iti repet: sa am pardon, stimabile.
 7. gerula

  Nimic n-ai inteles ... omu` era grabit, n-a mai putut astepta pana vineri. De luni ce sa mai vorbim. Ca sa nu mai zic ca dincolo, pe magazinu` alalalt, nu avea ce-i trebuia `mnealui. Next time s-o faca cu cine-o mai vrea cu el.
 8. gerula

  Vreau si eu asta: http://www.bike-discount.de/en/buy/campagnolo-br-re700-brake-pads-for-alloy-rims-25267/wg_id-3 Multumesc.
 9. gerula

  Eu am spus de ce nu vreau acolo. Pentru ca nu au ce vreau eu sa cumpar :D Aici au: https://www.bike-components.de/en/Campagnolo/Veloce-9-fach-Kassette-p459/ Varianta silber/13-26.
 10. gerula

  Ma intereseza si pe mine asta: http://www.bike24.de/1.php?content=8;navigation=1;product=149;page=1;menu=1000,4,27;mid=1;pgc=0;orderby=2 cu 13-26. Multumesc.
 11. gerula

  Salut. Si eu doresc sa particip la o comanda.
 12. gerula

  Francesco ... "il grande"
 13. gerula

  51,115 este noua cifra magica ... Va mai amintiti de 51,151 ?