gerula

Membru
 • Content Count

  468
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by gerula


 1. ... gerula lanseaza jigniri pe PM (aviz moderatorilor)?! ... asta e replica pe care o primesc in PM, pt ca individul nu s-a mobilizat: Maestre, esti de doi bani. Sa am pardon. Fara stima.

  Stimabile si onorabile coleg. Eu nu lansez nici rachete si nici jigniri ci doar am avut imboldul de a-ti clasifica abilitatile matale de ... lansator de comanda onlain, la nivelul de doi banuti. Daca ai simtit altcumva replica mea, imi cer, cu tot respectul (pe care, totusi, nu sunt obligat sa ti-l arat) scuze. Repet, m-am simtit dezamagit de calitatile matale de organizator care vroiai banii in cont si lista de cumparaturi facuta de altii, pana ieri, fara macar sa fi deschis o discutie privata pe tema in cauza. Nici macar nu stiam unde sa vars obolul datorat oboselii dumitale, daramite sa-mi inchipui ca esti asa grabit din moment ce cu manuta ta ai scris ca lansezi comanda vineri ori luni.

   

  PS. Ai ambilitatea, rogu-te , pe viitor, cand primesti mesaje pe PM-ul dumitale, nu le mai face publice decat cu acordul expeditorului. Altfel, ceilalti ar putea intelege ca esti vreun plangacios ce nu suporta critici. Si iti repet: sa am pardon, stimabile.


 2. Vezi cum te grabesti cu aprecierile, Madaline ...  ?

  Saracu` sofer i-o fi zis ceva in gand ... cu certitudine n-avea pistol la el si chiar daca ar fi avut, nu putea sa-l foloseasca pentru ca, ai inteles bine, era ambuteiaj iar biciclistul a disparut printe masini in cateva secunde. :P


 3. Ora de varf in trafic. Esti la volan si stai linistit in masina asteptand sa mai avansezi cativa metri. Vine un biciclist si pentru ca nu mai putea avansa, nefiind spatiu intre masina din fata si bordura, sa opreste si el asteptand cuminte. La nici un minut apar alti doi mai grabiti. Ce si-o fi zis primul dintre ei: ia sa fac eu slalom printre fraierii astia din masini si, nu din neatentie ci din cauza mucilor pe care ii purta in loc de creier zgarie cu pedala "bara" din fata a unui autoturism. A simtit dar nici macar nu s-a uitat si si-a continuat "aventura". Al doilea, care venea in spatele lui, a oprit, a privit oarecum mirat scrijelitura si a luat-o si el dupa amicul sau insa cu multa atentie, ca nu cumva sa comita si el aceeasi greseala. Privesti si gandesti: cata diferenta intre cei trei ...

   

  Concluzia, se cunoaste, a mai fost expusa in acest topic: nu conteaza ce in ce calitate se intampla sa ne aflam in trafic (biciclisti, soferi, pietoni, tractoristi, vatmani sau ... carutasi). Conteaza ce "calitate" avem fiecare dintre noi. Unii o numesc bun-simt, altii educatie, cativa bunavointa ori inteligenta, caracter, respect etc.

  • Upvote 8

 4. De copil am fost fascinat de „continentul rosu“. Imediat cum am avut libertatea de a decide cind si cum si unde sa ma duc (fara a fi nevoit sa ma ploconesc pa la ciumpalacii de la “sectia pasapoarte”, UTC, etc.) si posibilitatea financiara m-am informat, m-am urcat in avion. Am petrecut citeva luni acolo – fascinatia a ramas. Faptul ca traiesc azi in “tara boilor” si nu in Australia este in mare parte o coincidenta, o decizie “familiara” si mai putin “etnica”.  

  Steagul este numai un exemplar din sacul de amintiri frumoase si unice. 

   

  Am inteles. Ma asteptam sa fie ceva legat de ... "suflet". Ai fost concis si un pic ... poet cu: "sacul de amintiri frumoase si unice". Iti doresc la cat mai multe si de acum incolo. =D>

  Banuiesc ca palaria tot de prin zona "rosie" provine.