Gabi.B.HD

Membru
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 Excellent

About Gabi.B.HD

 • Rank
  Member
 • Birthday 09/16/1974

Profile Fields

 • Localitate
  Deva - Hunedoara
 1. Gabi.B.HD

  La Candy, rama aceea nu face decât să acumuleze noroi așa că dacă mai bine mergi pe egg beaters. Eu folosesc de ceva vreme spd-uri ritchey și mai nou am cumpărat un set de vx trail. Ambele au acea ramă și am dificultăți cu ele când se încarcă cu noroi.
 2. Gabi.B.HD

  @@mumus a punctat foarte bine când a marcat, în postarea lui Han, frazele în care acesta își recunoaște vina, atât în întârziere cât și în erorile de execuție dar totodată se ascunde în lipsa unor prevederi scrise și a unui etalon de comparație. După această recunoaștere, toate postările de susținere par așa un scut făcut în fața lui, iar replica cu ”casa plină” e de-a dreptul o amenințare la adresa celor ce îndrăznesc să scoată gunoiul de sub preș.
 3. Gabi.B.HD

  http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=9269
 4. Gabi.B.HD

  Exista cleme adaptoare de la bridele de cablu la conducte. Sau varianta distructiva, bormașina și pila.
 5. Gabi.B.HD

  Sunt 2 mari categorii de utilizare a frânei: 1. când reduci viteza - indiferent de treapta de viteza în care este cutia, prin frânare (ajutând de fapt motorul să scadă turația) reduci viteza dar nu e necesară schimbarea treptei de viteză - nu se apasă ambreiajul 2. când frânezi de urgență sau cu scopul de a opri - în funcție de cât de bine reacționează șoferul în situații limită sau de alte particularități ale situației concrete în care se află, se impune călcarea ambreiajului pentru schimbarea treptei de viteză (te ajuți de frâna de motor sau de vacuumul suplimentar din servo pentru reducerea distanței de frânare) sau pentru a opri fără a omorî motorul.
 6. Astea sunt foarte bune - uşoare, suprafaţă mare, pini de plastic, rulmenţi. Eu am folosit câteva luni varianta cu pini metalici şi am fost mulţumit de ele dar am trecut la spd. Am pus linck de undeva unde nu sunt pe stoc pentru a nu face reclamă.
 7. Gabi.B.HD

  Și ce vrei de fapt să identifici? În 2013 știai foarte bine că este Ukraina.
 8. @@bogdanch, cred că acum e evident de ce este doar pentru București.
 9. Am vrut să mă înscriu dar: - e pentru București; - aplicația nu e disponibilă pentru telefonul meu cu windows.
 10. Gabi.B.HD

  Aşa am primit-o (cadou de la un amic). Pielea este destul de intinsa incat sa necesite alt surub de tensionare, dar pe ansamblu e acceptabila.
 11. Gabi.B.HD

  Am incercat eu laptele Doina si nu am sesizat alt efect in afara de putina impermeabilizare in sensul ca nu se mai uda de la primii stropi de ploaie. Initial, imi doream o piele mai moale dar acum, cand am 2, o prefer pe cea cu piele mai tare.
 12. Gabi.B.HD

  Un zgomot asemanator am si eu de cand am montat noul cauciuc. Intrucat cauciucul este mai greu intr-o parte produce o vibratie a rotii, vibratie care face butucul sa pocneasca. Cand sunt pe bicicleta fenomenul nu mai apare.
 13. Gabi.B.HD

  A fost la Cluj cu 2000m.
 14. Gabi.B.HD

  Da. Intotdeauna tin bonurile/actele si ambalajele la obiectele aflate in garantie. In cazul acelui ciclocomputer a fost chiar simplu pentru ca am facut cei 1000 km in cateva luni.
 15. Gabi.B.HD

  In 2013 am luat unul care s-a blocat la 999 si mi-au dat banii pe el dupa o vara de utilizare. Actualul a fost cumparat in mai 2014 si inca merge dar e sensibil la ploaie, in sensul ca daca intra apa intre el si suport nu mai merge pana se usuca. Spre deosebire de cel din 2013, cel din 2014 are si memorie la schimbarea bateriei. In rest, o gramada de functii care nu-mi folosec la nimic inclusiv ceea ce ei numesc iluminare fiindca noaptea tot nu-l vezi. Cel din oferta de anul asta e diferit pentru ca nu mai are acea iluminare.