Gabi.B.HD

Membru
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gabi.B.HD

 1. Gabi.B.HD

  La Candy, rama aceea nu face decât să acumuleze noroi așa că dacă mai bine mergi pe egg beaters. Eu folosesc de ceva vreme spd-uri ritchey și mai nou am cumpărat un set de vx trail. Ambele au acea ramă și am dificultăți cu ele când se încarcă cu noroi.
 2. Gabi.B.HD

  @@mumus a punctat foarte bine când a marcat, în postarea lui Han, frazele în care acesta își recunoaște vina, atât în întârziere cât și în erorile de execuție dar totodată se ascunde în lipsa unor prevederi scrise și a unui etalon de comparație. După această recunoaștere, toate postările de susținere par așa un scut făcut în fața lui, iar replica cu ”casa plină” e de-a dreptul o amenințare la adresa celor ce îndrăznesc să scoată gunoiul de sub preș.
 3. Gabi.B.HD

  http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=9269
 4. Gabi.B.HD

  Exista cleme adaptoare de la bridele de cablu la conducte. Sau varianta distructiva, bormașina și pila.
 5. Gabi.B.HD

  Sunt 2 mari categorii de utilizare a frânei: 1. când reduci viteza - indiferent de treapta de viteza în care este cutia, prin frânare (ajutând de fapt motorul să scadă turația) reduci viteza dar nu e necesară schimbarea treptei de viteză - nu se apasă ambreiajul 2. când frânezi de urgență sau cu scopul de a opri - în funcție de cât de bine reacționează șoferul în situații limită sau de alte particularități ale situației concrete în care se află, se impune călcarea ambreiajului pentru schimbarea treptei de viteză (te ajuți de frâna de motor sau de vacuumul suplimentar din servo pentru reducerea distanței de frânare) sau pentru a opri fără a omorî motorul.
 6. Astea sunt foarte bune - uşoare, suprafaţă mare, pini de plastic, rulmenţi. Eu am folosit câteva luni varianta cu pini metalici şi am fost mulţumit de ele dar am trecut la spd. Am pus linck de undeva unde nu sunt pe stoc pentru a nu face reclamă.
 7. Gabi.B.HD

  Și ce vrei de fapt să identifici? În 2013 știai foarte bine că este Ukraina.
 8. @@bogdanch, cred că acum e evident de ce este doar pentru București.
 9. Am vrut să mă înscriu dar: - e pentru București; - aplicația nu e disponibilă pentru telefonul meu cu windows.
 10. Gabi.B.HD

  Aşa am primit-o (cadou de la un amic). Pielea este destul de intinsa incat sa necesite alt surub de tensionare, dar pe ansamblu e acceptabila.
 11. Gabi.B.HD

  Am incercat eu laptele Doina si nu am sesizat alt efect in afara de putina impermeabilizare in sensul ca nu se mai uda de la primii stropi de ploaie. Initial, imi doream o piele mai moale dar acum, cand am 2, o prefer pe cea cu piele mai tare.
 12. Gabi.B.HD

  Un zgomot asemanator am si eu de cand am montat noul cauciuc. Intrucat cauciucul este mai greu intr-o parte produce o vibratie a rotii, vibratie care face butucul sa pocneasca. Cand sunt pe bicicleta fenomenul nu mai apare.
 13. Gabi.B.HD

  A fost la Cluj cu 2000m.
 14. Gabi.B.HD

  Da. Intotdeauna tin bonurile/actele si ambalajele la obiectele aflate in garantie. In cazul acelui ciclocomputer a fost chiar simplu pentru ca am facut cei 1000 km in cateva luni.
 15. Gabi.B.HD

  In 2013 am luat unul care s-a blocat la 999 si mi-au dat banii pe el dupa o vara de utilizare. Actualul a fost cumparat in mai 2014 si inca merge dar e sensibil la ploaie, in sensul ca daca intra apa intre el si suport nu mai merge pana se usuca. Spre deosebire de cel din 2013, cel din 2014 are si memorie la schimbarea bateriei. In rest, o gramada de functii care nu-mi folosec la nimic inclusiv ceea ce ei numesc iluminare fiindca noaptea tot nu-l vezi. Cel din oferta de anul asta e diferit pentru ca nu mai are acea iluminare.
 16. Gabi.B.HD

  @@danfizesan, nu-ti lua rucsac fara plasa pe spate. Transpiri si cu ala dar macar nu sta si el ud ca cel cu bureti.
 17. Gabi.B.HD

  Am vazut de curand o janta de fabrica de pe o bicicleta Trinx, noua, care la prima vedere parea mult peste ceea ce oferta o astfel de bicicleta, fiind capsata. Numai ca, descentrarea era atat de accentuata incat era vizibila cu ochiul liber iar cand a fost desfacuta pentru centrare s-a constatat ca avea niste brazde uriase facute de masina de montat spite si centrat, astfel incat a fost nevoie de 2 fonduri de janta.
 18. Gabi.B.HD

  De fapt e surplusul de tratament cu ce a reusit sa acumuleze de prin atmosfera. Las-o asa si se va curata curand. Eu am una tot neagra(dar mai depreciata) pe care o foloses pe mtb si in primavara asta a vazut apa si noroi grupa mare si dupa fiecare tura uda pare sa se intareasca.
 19. Gabi.B.HD

  S-a inchis sezonul de vanatoare asa ca nu mai aveti de ce sa va faceti griji. Cu soferii este mai greu ca pe ei ii intalnesti tot anul.
 20. Gabi.B.HD

  @@Traveller, ala e! Asa arata montat, chiar daca e pe alta bicicleta:
 21. Gabi.B.HD

  Multe din cadrele merida au pe chainstay-ul stanga un loc special pentru cric, care se prinde in 2 suruburi. Daca imi amintesc bine, cricul pentru un tfs100 l-am luat de la veloteca cu 40 lei.
 22. Nu e normala uzura aia, deci a fost o problema de reglaje si/sau utilizare. Mai exista ceva discutii depre lantul care atinge in cusca schimbatorului la combinatia foaie de mijloc cu pinioane exterioare, fenomen care ar fi putut fi si aici, dar nu trebuie exclus nici lantul pe diagonala.
 23. De fapt ai avea nevoie de un intinzator pentru ca magellan draco are dropouturi verticale pe care nu poti face singlespeed, fie el si cu un butuc cu viteze integrate. In plus, alea 300 sunt lire si nu euro.
 24. Gabi.B.HD

  Am mai spus cand am votat: cu casca dupa accident desi nu am dat cu capul. Tot dupa accident port si ochelari de ciclist cu lentile de vedere desi atunci aveam pe cei clasici de vedere care au scapat si ei neatinsi.
 25. Gabi.B.HD

  Am reusit sa o fac in seara asta folosind o mapa pentru documente. Fata de una originala, materialul este putin mai moale si posibil sa nu reziste la noroi mai lipicios dar mi-a ramas sablonul si o sa fie usor sa o refac. Am pregatita deja o galeata de tencuiala decorativa pentru reciclat.