nerazzurru

Membru
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nerazzurru last won the day on May 18 2014

nerazzurru had the most liked content!

Community Reputation

177 Excellent

About nerazzurru

 • Rank
  Membru

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 1. nerazzurru

  Nu stiu cum naiba se face ca de vreo 2 ture incoace se gaseste cate un idiot sa treaca razant pe langa mine. Din zecile, sutele de masini care ma depasesc, e unul care e special! E asa de greu sa anticipezi situatii sau sa incetinesti pentru 5-10 secunde si sa incalci marcajul ala cu 2 roti...?
 2. nerazzurru

  Si eu ma incadrez la fel, ocup toata banda la giratoriul de la piata Rahova de ani de zile si n-am primit niciun claxon. Nu stiu cum le abordeaza altii, eu ma comport ca oricare participant la trafic, mentin viteza constanta si nu am probleme, nu incomodez pe nimeni.
 3. nerazzurru

  @@puterfixer : De prin urbea noastra cam la fiecare trecere de pietoni care se intersecteaza cu o pista de biciclete.
 4. nerazzurru

  Sambata dimineata e cineva amator de Paltinis pe sosea?
 5. nerazzurru

  Straduta cu sens unic, vreau sa fac stanga, ma asez langa trotuar pe partea stanga ca sa las masinile sa faca dreapta, nestingerit, cum am facut de nenumarate de ori. Primele doua fac dreapta, a treia face stanga. Find atent la trafic, nu imi dau seama. Ma trezesc cu gibonu ca ma depaseste pe dreapta si ma arunca pe contrasens. Am avut noroc, n-am patit nimic. Concluzie: cateodata trebuie sa ocupi toata banda si sa nu te gandesti la altii, poate nici ei nu se gandesc la tine.
 6. nerazzurru

  M-ar interesa ceva. E cineva din Sibiu care s-ar incumeta la o comanda?
 7. nerazzurru

  Salutare! Am vazut destul de multi pasionati de sosea prin Sibiu, care pedalau singuri. La randul meu si eu ies tot singur. Detin o cursiera de otel, nu am viteze medii ametitoare. Daca cineva e interesat sa aiba un partener de pedala, mi-ar face placere!
 8. nerazzurru

  De Rosa 8-> Superba!!!
 9. Si eu am avut aceeasi senzatie in Germania, ma refer la munte :)
 10. Este strada, situata intravilan, neasfaltata.