ovidiu_m

Membru
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

84 Excellent

About ovidiu_m

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/24/1989

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Topicul acesta ar trebui luat ca exemplu, pentru cei care nu vor sa asculte sfaturile celor pe care ii intreaba. Zic asta pentru ca in loc sa faci cum ai crezut initial, ai ascultat sfaturile colegilor de forum, si ai ajuns mai castigat (parerea mea).
 2. ovidiu_m

  Iti recomand cu incredere sa citesti informatiile de mai jos. https://www.ciclism.ro/forums/forum/81-ce-bicicletă-să-mi-cumpăr/ Sunt topic-uri special dedicate (Pinned) pentru o anumita suma de bani, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. O zi faina.
 3. ovidiu_m

  http://www.wiggle.co.uk/verenti-technique-sora-2017-road-bike-1/ Am pe a mea cauciucuri de 28 si sunt sigur ca incap si de 32. Legat de rapoarte, are 50-34 cu 11-28, iar schimbatorul suporta si caseta de 32, poate chiar 34.
 4. ovidiu_m

  Sau mai pui niste bani si faci o excursie prin Alpi.
 5. ovidiu_m

  Mi se pare mie sau exista deja un topic pe acest subiect?
 6. Prin uz extern ma refeream ca nu se utilizeaza in spatii inchise (ex: interiorul motorului, interiorul cutiei de viteze, ansamble inchise si relativ izolate de factorii de mediu)
 7. Uleiul pentru cutie de viteze nu aduna mult praf? Ma gandesc ca fiind pentru uz intern, intru-un volum inchis, nu prea se preteaza la uz extern. Sau e ca un wet lube, si doar trebuie sters excesul din cand in cand? Asa de curiozitate, cati km faci cu un lant, cu acest ulei?
 8. Poate ca solutie ar fi mers direct o carota, cu diametru mai mic decat diametrul interior al gatului furcii. Asa se pot taia direct petalele si cade miezul fara problema.
 9. ovidiu_m

  Salut, Vad ca esti din TM asa ca sfaturile mele sunt: Pentru service la roti recomand pe Petre din TM (072-449-3524, pe strada Cozia), sau cei de la Biciclete TeMe (Str. Ioan Plavosin, langa Supreme Bikes) Pentru camere de cauciuc cu valva lunga, recomand Decathlon, au o varietate mare de camere si de ventile. Altfel, poti merge la orice magazin de biciclete din TM (Supreme Bikes, CoolBike Team, DHS, Xsport, etc) Spor.
 10. ovidiu_m

  Bicicletele sunt reconditionate. Pentru oras se recomanda biciclete de tip Trekking sau City Bike cu roti de 28.
 11. ovidiu_m

  https://www.bykeservice.com/ Recomandarea personala, avand in vedere ca am o bicicleta de la ei, si e foarte ok. Daca te grabesti prinzi si reducerea de 20%. Spor.
 12. ovidiu_m

  Ieri la decathlon mi-am luat Pompa podea Zefal Profil Max FP30 rosie cu 109Lei. Pe site-ul lor este 135lei, la fel si pe orice alt site, insa probabil printr-o eroare de gestionare ea acum costa mai putin. Da o tura pana la un magazin si vezi daca si acolo costa tot atat
 13. http://www.wiggle.co.uk/verenti-technique-sora-2017-road-bike-1/ O alternativa pentru cine caută cursiera sub 3000lei. Eu mi-am comandat ieri una marimea 60.
 14. Ca sa te bag in ceata complet, sunt geometrii si geometrii. Eu la 1.87-88 am avut cursiera cu ST 62 si cu TT de 58, cu pipa scurta si imi era buna ca marime. Asta pentru ca am picioarele lungi si un stil de pedalat putin diferit. Generic ai nevoie de 60, insa este obligatoriu sa o testezi daca nu ai mai avut cursiera.
 15. Stiam ca se fac reduceri de cost insa, aici cred ca e o greseala de proiectare. Pana si primele Triban 3 din 2010-2011 aveau ureche detasabila. O dai la schimb si iei urmatorul model ca pret, sau iei altceva (parerea mea)