ovidiu_m

Members
 • Content count

  537
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 Excellent

About ovidiu_m

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/24/1989

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Timisoara

Metode de contact

 • Yahoo
  ovidiumatei23@yahoo.com
 1. Salut, Vad ca esti din TM asa ca sfaturile mele sunt: Pentru service la roti recomand pe Petre din TM (072-449-3524, pe strada Cozia), sau cei de la Biciclete TeMe (Str. Ioan Plavosin, langa Supreme Bikes) Pentru camere de cauciuc cu valva lunga, recomand Decathlon, au o varietate mare de camere si de ventile. Altfel, poti merge la orice magazin de biciclete din TM (Supreme Bikes, CoolBike Team, DHS, Xsport, etc) Spor.
 2. Bicicletele sunt reconditionate. Pentru oras se recomanda biciclete de tip Trekking sau City Bike cu roti de 28.
 3. https://www.bykeservice.com/ Recomandarea personala, avand in vedere ca am o bicicleta de la ei, si e foarte ok. Daca te grabesti prinzi si reducerea de 20%. Spor.
 4. Ieri la decathlon mi-am luat Pompa podea Zefal Profil Max FP30 rosie cu 109Lei. Pe site-ul lor este 135lei, la fel si pe orice alt site, insa probabil printr-o eroare de gestionare ea acum costa mai putin. Da o tura pana la un magazin si vezi daca si acolo costa tot atat
 5. http://www.wiggle.co.uk/verenti-technique-sora-2017-road-bike-1/ O alternativa pentru cine caută cursiera sub 3000lei. Eu mi-am comandat ieri una marimea 60.
 6. Ca sa te bag in ceata complet, sunt geometrii si geometrii. Eu la 1.87-88 am avut cursiera cu ST 62 si cu TT de 58, cu pipa scurta si imi era buna ca marime. Asta pentru ca am picioarele lungi si un stil de pedalat putin diferit. Generic ai nevoie de 60, insa este obligatoriu sa o testezi daca nu ai mai avut cursiera.
 7. Stiam ca se fac reduceri de cost insa, aici cred ca e o greseala de proiectare. Pana si primele Triban 3 din 2010-2011 aveau ureche detasabila. O dai la schimb si iei urmatorul model ca pret, sau iei altceva (parerea mea)
 8. http://www.decathlon.ro/p/8366620_bicicleta-mtb-rockrider-900-gri-lime-fluorescent-275quote.html#/791-457-m_1m65_1m75 Cu dotari mai bune. Aspectul e subiectiv, insa eu asta mi-as lua-o. Mai e si cea de mai jos, insa e putin peste buget. P.S. Sa te uiti si la diferenta de greutate http://www.decathlon.ro/p/8366869_bicicleta-mtb-rockrider-920-gri-lime-fluorescent-275quote.html#/791-457-m_1m65_1m75
 9. Cauta pe FB grupul Col du Bencec ca acolo ai mai multe sanse sa dai de oameni doritori de pedala. Spor.
 10. +1 la ce a zis @Diesel
 11. E plin internetul de astfel de "reduceri". Acest tip de marketing, are ca grup tinta pe oamenii care nu stiu cat ar trebui sa merite unele biciclete/echipari.
 12. https://www.bykeservice.com/index.php/produse-html.html?cat=310 De asemenea citeste sfaturile de achizitii de biciclete generale de pe forum.
 13. 1. Dupa pret. Daca e dubios de ieftina, atunci e 99%furaciune. Gandeste-te in materie de masini, care ar fi devalorizarea la bicicleta respectiva. 2. Daca nu stie nimic despre bicicleta (marime, echipare, ce s-a schimbat la ea, etc) fara sa se uite la ea. atunci e 99% furaciune. Aici sa nu se faca confuzie cu oamenii pasionati care stiu fiecare surub si cablu de pe bicicleta lor. Chiar si cel mai "necunoscator" in ale bicicletelor, daca a sacrificat o suma "considerabila" pe o bicicleta, atunci va sti macar un minim de informatii despre ea. 3. Daca seria cadrulu e neclara, stearsa, de negasit, atunci e clar. 4. Daca are un mix ciudata de piese, despre care "vanzatorul" nu poate sa iti spuna nimic. Aici nu e complet clar, pentru ca mai multi factori pot cauza mixul ciudat de piese. In general daca platesti 1000e+ pe o bicicleta, nu te zgarcesti sa pui piese de entry level. Aici tu trebuie sa stii echiparea standard a bicicletei.
 14. Am mentionat mai sus ca e de 26. 10bari mi se pare mult pentru un cauciuc de mtb
 15. L-am curatat la inceput cu spirt, si la fel am facut si cu cauciucul. Deocamdata am umflat cauciucul la 6bari (max6.8) si o sa fac un test zilele urmatoare. Multumesc pentru sfaturi.