ovidiu_m

Membru
 • Content Count

  556
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

88 Excellent

About ovidiu_m

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/24/1989

Profile Fields

 • Localitate
  Timisoara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ovidiu_m

  Raspuns: Rockrider 560. https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-rockrider-560--id_8364732.html De ce? Pentru ca la celelalte platesti brand-ul si ai piese mai slabe. La rockrider nu platesti brandul ci platesti niste piese bune.
 2. ovidiu_m

  Dupa ceva ani vin cu o intrebare intrebatoare. Pentru cei care ati vopsit electrostatic un cadru cu internal cable routing, cum ati facut cu cablurile? Ma gandeam sa las o sfoara subtire in interior, sa o folosesc sa trag cablurile ulterior, dupa vopsire. Ms anticipat.
 3. ovidiu_m

  Sau pui 2x10... https://www.bike-components.de/en/Shimano/Tiagra-4700-2x10-34-50-Groupset-p53758/
 4. ovidiu_m

  Un strungar ti le modifica la M8 usor.
 5. ovidiu_m

  XL Lejer. L este mic Eu am 187-188 si XL mi-a fost mic, cel putin la head tube.
 6. Schimba titlul. Ce cauti tu nu este bicicleta de oras.
 7. ovidiu_m

  Suberbe pozele, si frumos narat. Felicitari pentru tura. On my bucket list.
 8. ovidiu_m

  Se pune problema la cent. Faptul ca el costa 3-4000E nu inseamna ca nu se face reducere de cost. In ultimii ani carbon-ul a devenit mai accesibil, dar profitul trebuie sa ramana acelasi, daca nu mai mare....
 9. ovidiu_m

  Frezat
 10. ovidiu_m

  Nu mai am nevoie. S-a vandut bicicleta. Mulțumesc oricum pentru sfaturi. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 11. Salut, Apelez la colegii de forum din Cluj, poate ma ajuta cineva cu livrarea unei biciclete din Cluj in Timisoara. Persoana care vinde bicicleta nu vrea sa se complice, astfel ca daca vreau sa o cumpar, trebuie sa rog pe cineva sa mearga sa o vada si sa o livreze (prin posta, curier, etc) in Timisoara. Rog acest serviciu contra cost evident. Daca e cineva dispus sa ma ajute, va rog sa imi scrieti pe mesaj privat. Multumesc.
 12. Topicul acesta ar trebui luat ca exemplu, pentru cei care nu vor sa asculte sfaturile celor pe care ii intreaba. Zic asta pentru ca in loc sa faci cum ai crezut initial, ai ascultat sfaturile colegilor de forum, si ai ajuns mai castigat (parerea mea).
 13. ovidiu_m

  Iti recomand cu incredere sa citesti informatiile de mai jos. https://www.ciclism.ro/forums/forum/81-ce-bicicletă-să-mi-cumpăr/ Sunt topic-uri special dedicate (Pinned) pentru o anumita suma de bani, astfel incat sa faci cea mai buna alegere. O zi faina.
 14. ovidiu_m

  http://www.wiggle.co.uk/verenti-technique-sora-2017-road-bike-1/ Am pe a mea cauciucuri de 28 si sunt sigur ca incap si de 32. Legat de rapoarte, are 50-34 cu 11-28, iar schimbatorul suporta si caseta de 32, poate chiar 34.
 15. ovidiu_m

  Sau mai pui niste bani si faci o excursie prin Alpi.