sibo

Membru
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sibo

 • Rank
  Amator
 • Birthday 03/06/1965

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  KTM
 • Ocupaţie
  Ing Cstr
 1. Buna seara, In aceasta seara, 2 iulie 2017, in jurul orei 19.00, s-a furat o bicicleta Merida big seven 70, model 2016, negru cu albastru, cadru 18.5, cumparata de la biciclop. Bicicleta era pe masina pe suport inchis cu cheia. A taiat prinderile de roti si a smuls bicicleta din suport. Tocmai sosisem acasa, in Bucuresti, Bdul Lacul Tei, si am facut primul drum cu bagaje in casa. La intoarcere, aprox 6 minute, disparuse. Mentionez ca saua era demontat de pe bicicleta. Ofer recompensa celui care o gaseste, Telefon 0720106821. Arata asa: https://www.biciclop.eu/bicicleta-de-munte-merida-big-seven-70-negru-albastru-2016.html
 2. sibo

  Salut, Eu am un KTM Life Lite, 28', si sunt multumit.
 3. Aceasta expeditie este extrem de interesanta si merita urmarita. aici: actualizarea povestei calatoriei Prezinta "un stil de viata temporar".
 4. sibo

  Felicitari Florin si mult succes in promovarea parcului ! Ne cunoastem de pe forumul buila.ro, unde mi-ai recomandat un traseu pentru biciclete. Ar fi bine sa cristalizezi cateva idei, despre surse de venit pentru parc, si am sa ma aliniez la vreuna dintre ele, cu placere.
 5. sibo

  Frank, azi lansam cartea. Spune-mi, te rog, daca si unde vrei sa-ti expediez cartea, prin posta, free of charge.
 6. sibo

  Multumesc Frank pentru clatirea ochilor ! Imaginile sunt superbe.
 7. Felicitarile mele pentru filmulet, ombun !
 8. sibo

  Salut Frank, Pe data de 11 noiembrie a.c., se va lansa o carte in Bucuresti (poti vedea teaserul in semnatura) care ar putea sa corespunda asteptarilor tale. M-as bucura sa-ti pot oferi aceasta carte si te rog sa-mi transmiti instructiunile necesare (adresa de corespondenta).
 9. sibo

  Jos palaria Domnilor pentru acest thread ! Atunci cand iti descoperi sinele imposibilul devine posibil ! Ma ofer voluntar sa promovez pachetul/pachetele de sponsorizari prin mijloacele de care dispun. Asadar astept propunerea ta Iulian.
 10. sibo

  Bravo lor !
 11. @ombun împartasesc ca si tine aceleasi neajunsuri. Nu am timp mult la dispozitie iar fiul meu merge pe bicla numai in parc. Si eu am facut ca si tine aceleasi exercitii de imaginatie, mai ales ca am vazut in europa de vest ca se poate si altfel. Spre expemplu, in Luxemburg exista un parc cu 60 Km de pista utilizata de biciclisti, rolleri etc; iar in landul Saar-ului (DE) pe malul raului sunt piste de bicicleta care te poarta spre diferite tari. La noi inca nu exista asemenea infrastructura iar planurile de viitor sunt aproape inexistente. Asadar tot ce putem face este sa ne adaptam la conditiile noastre. Acum 3 saptamani am urcat bicla in masina si m-am dus pana in Saftica unde am intrat cu bicla in Padure. Alta data l-am luat pe fi-miu pe scaun de bicicleta intr-o "tura" de numai 15 Km, tot prin Nordul Bucurestiului. @claudiuxyz Am sa vin la Cocosul de Hurez (29-31 Mai) impreuna cu prietenii de aceeasi forma fizica ca si mine ca sa facem o "tura" extrem de usoara, si mi-ar place sa te cunosc. Tinem legatura.
 12. sibo

  Si eu am avut aceeasi problema si s-a rezolvat cu solutie de spalat geamurile, ca sa reduca frecarea dintre camera si anvelopa. Totodata umflarea s-a efectuat rapid cu un compresor si nu cu pompa manuala. Succes !:rolleyes:
 13. sibo

  axe, are dreptate, si eu m-am gandit la aceste socuri preluate de coloana. Am de ales intre 2 scaune : - unul fixat pe portbagaj, cu un sistem de prindere rigida, care transmite toate socurile de la roata la scaun; - celalalt fixat de cadru, care pare mai flexibil Intrebarea mea, catre cunoscatori, este daca cel de-al 2-lea tip de scaun este destul de rezistent Scaunul din poza este imprumutat.
 14. sibo

  Si fiul meu a fost tare incantat de noul scaun.