paunstefan

Membru
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About paunstefan

 • Rank
  Membru
 • Birthday 05/22/1990

Metode de contact

 • Yahoo
  terminator2010
 1. Au zis acum putin timp la Eurosport, ca le da ziare la ciclisti pentru ca o sa aiba nevoie la coborare, la ce e nevoie ? nu inteleg ! In rest, e un tur cu foarte multa actiune, sper sa castige Contador.
 2. Uitati care e adevarul ! Eu chiar cred pentru ca ceva asemanator ziceau si in Zeigeist ! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA]YouTube- Adevarul despre Vaccinul Gripei Porcine ![/ame]
 3. Wow , a trecut aproape un an de cand nu am mai intrat pe forum si acum am intrat si am vazut thread-ul meu cat de mare s-a facut . Postati in continuare ! Sper ca nu v-a dernajat offtopic-ul meu!
 4. imihneamar.blogspot.com este blogul cu poze din Turul Frantei a acelui baiat de care au vorbit comentatorii in etapa de astazi. Cine a vazut etapa stie despre ce e vorba
 5. Eu nu vreau sa ma duc in Herastrau ca sa fac scheme ma duc ca sa ma plimb, am niste colegi care cred ca bicicleta e facuta ca sa faci scheme cu ea , mereu ma "cert" cu ei din cauza subiectului asta , pentru ca eu cred ca bicicleta e facuta pentru mers cu ea si facut curse cu ea.
 6. Cine credeti ca o sa castige turul? Eu cred ca Valverde.
 7. da super final toti s-au mirat . si eu cred ca Valverde o sa castige turul. ( la final am ras de am cazut din pat cand am vazut ca valverde a dat noroc de 3 ori cu aia) Hai Valverde!!!
 8. Ok dar , cum pot sa imi fac blogul ???? (explica-mi si mie tot ca inteleg greu )
 9. Am intrat si eu si mi-am facut o liga Romanian Speed si parola e ciclism intrati!!
 10. ce raspuns ????
 11. Da e buna ideea. eu am trimis un mail si dupaceea ce trebuie sa fac? Nu am priimt nici un raspuns
 12. Cunego e mai bun.
 13. Eu nu am avut nici o cazatura grava decat una nu foarte grava. Anul trecut mergeam pe strada cu un prieten si vrea sa imi dea ceva (nu mai stiu sigur ce) si ma uitam la el cat timp mergeam cu o mana si nu am fost atent si am cazut. Prima care a atins asfaltul a fost barba .Am avut o rana aproape pana la os cred ca mi-a curs cam un pahar de sange sau mai mult, bicicleta nu a patit nimic. Dar eu la 2 zile aratam asa :
 14. 9 iulie , eu am crezut ca pe 5 iulie. Victoria , mmmmm... nu stiu , sa vad prima parte.
 15. Intrebam ,ca in Parcul Bazilescu nu e voie.e Bine ca e voie ca vreau sa ma plimb putin pe acolo.