revolt

Membru
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About revolt

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Severin
 • Biciclete
  dhs
 1. revolt

  Mai pune poze cu bicicletele facute de tine Luciane ca plac ochiului ;)
 2. revolt

  Man, nu am stat sa citesc tot ce ai scris tu aici, dar printre randuri si din poze am vazut greseli foarte mari: cadru "la metal" expus in umiditate, furca fata vopsita proaspat sau recent cred in spritzchit expusa la temperaturi negative si in umiditate, si faza cu slefuitul cu 1500, pai spritzchitul se slefuieste la umed cu smirghel granulatie 600, de unde ai scos-o pe asta cu 1500? Cu 1500 se niveleaza la umed lacul pt polisare, eu asa stiam.
 3. revolt

  Salut, exista de vanzare in Ro semnalizari pt bicicleta, deoarece circulatia in oras printre masini si pe strazi inguste este periculoasa cand semnalizeezi cu mana...
 4. revolt

  Mersi de raspuns, va fi urmatorul proiect al meu, ca sa nu ma plictisesc iarna asta!
 5. revolt

  Multumesc, dar ma depaseste, prea complicat.
 6. revolt

  http://i.imgur.com/WBAt4jg.jpg Sa vedem daca merge...
 7. revolt

  ...nu se pot incarca poze.
 8. revolt

  Salutare, in sfarsit mi-am gasit si eu o cursiera vintage care mi se potriveste la marime, m-a bucurat si echiparea, dar nu stiu ce marca este, pe ea scrie Bianchi, si pe urechile furcii spate, dar am mai vazut una la fel aici pe topic si am inteles ca ar fi facute pt Bianchi si nu produse de Bianchi.
 9. revolt

  Multumesc!
 10. revolt

  Salut Lucian, zi-mi te rog ce parere ai de butucii Nexus 7 cu frana, am vazut ca ai mai folosit, sunt de incredere, servisarea este usoara?
 11. revolt

  Dl Emil, cu toate ca am grave probleme cu spatele astazi nu am rezistat tentatiei de a poseda o semicursiera Favorit, un adevarat barn-find, o sa revin cu poze pt sugestii.
 12. revolt

  Dl.Emil, nu am modificat Moserul, acesta a fost alt proiect al meu, o cursiera cu ghidon drept, am probleme cu spatele , dar din pacate am vandut-o astazi...
 13. revolt

  In ultimul timp am lucrat la un proiect pe care l-am definitivat dar care cel putin o perioada imi va fi inutil: asa ca ma gandesc sa o dau.