ciomby

Membru
 • Content count

  691
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

189 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciomby

  Felicitări ! Nu contează +/- cățiva kilometri, bun exemplu de urmat !
 2. ciomby

  Ce să mai zic și eu ? Super, ultra-reportaj !
 3. ciomby

  F.frumos, escapadele astea cu bicicliști mă determină la modul serios să cer pensionarea anticipată, să circul mai mult prin țărisoara asta, chiar prost administrată.
 4. ciomby

  Salut ! Reportajul este excepțional, din păcate sunt prea puțini cititori aici, pe ciclism.ro. Ar trebui publicat la un ziar în format electronic, să poată învăța mai mulți ce înseamnă cicloturismul adevărat !
 5. ciomby

  Salut ! Dacă introduci roata cu un mic efort cum zici poate fi ok, dacă forțezi fixarea este posibil să ai probleme când nu te aștepți, aluminiu este perfid la suduri și poate ceda unul din brațe în zona corpului butucului pedalier.
 6. ciomby

  Salut ! Tocmai doream să întreb dacă mai circulă urșii pe acolo.
 7. ciomby

  Frumos reportaj ! Scuze pentru ploaie !
 8. ciomby

  Salut ! Sfat mai puțin important, banii câștigați cu „greutate” în prezent ar fi bine să-i depui într-un cont pentru viitor pentru eventuale recuperări de spate/coloană. Este adevărat, simțim că avem organe cam după 60 de ani !
 9. ciomby

  Toată viața am fugit dă ”specialiști” !
 10. ciomby

  Salut ! Da, mă refeream la semnalizarea cu acele brațe mobile montate pe stâlpi înaintea intrărilor în gări. Eu credeam ca indică pe ce linie circulă trenul în gară, acum m-am lămurit. Legat de subiectul locomotivelor, din păcate, personal cred că contribuția românească din punct de vedere tehnic nu depășește mai mult de 10% plus costurile pentru asamblare.
 11. ciomby

  Salut ! Am citit și eu puțin Regulamentul pentru semnalizări, mă interesa cum se semnalizează cu brațele mobile, sistem în prezent abandonat. Berceanu este încă în pușcărie ? Am ajuns să ne veselim că asamblăm 5-6 locomotive pe an ?
 12. ciomby

  Super !
 13. ciomby

  Mie mi se pare interesant, idee bună și pentru alții !
 14. ciomby

  Salut ! Un sfat practic: scapă de ea cu orice preț, cât de mic, nu mai contează și cumpără-ți o bicicletă !
 15. ciomby

  Salut ! Am trecut și eu ieri pe la ora 12.30 prin Dascălu, n-am sesizat niciun eveniment acolo. Îmi pare rău pentru ciclist !