ciomby

Membru
 • Content Count

  705
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

195 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciomby

  Salut ! F. interesant reportajul ! Absolut întâmplător, chiar ieri am reparat o gondolă identică cu cea de pe televizor (bibeloul)-ceva legat de sistemul muzical (gondola se rotește, încarcă un arc și începe o melodie bazată pe un tambur rotitor cu came).
 2. ciomby

  super !
 3. ciomby

  Salut ! Reportaj super ! Sincer să fiu, pe mine călătoria asta mă determină să mă pensionez anticipat.
 4. ciomby

  Salut ! Legat de acești foști gardieni publici. Poate mulți mai țin minte, acum vreo zece ani, știrile anunțau aproape lunar cum acești semianalfabeți se împușcau ba în picior sau vreun coleg în joacă. Acum au devenit „oamenii legii” și sunt plătiți regește din banii primăriei ! Bine că nu mai au armament în dotare ! Totuși acești indivizi vor deveni cu adevărat periculoși și vor abuza de lege când vor avea în curând statut asemănător cu al polițiștilor.
 5. ciomby

  Salut ! Domnule „dan tm” mulțumesc pentru informațiile postate legate de locomotivele cu aburi.
 6. ciomby

  Salut ! Strict legat de subiectul metrorex, am și eu o problemă. De mic copil m-au interesat locomotivele cu aburi și printre alte chestii mă frământă următoarea problemă: cum pot lua curbele acele locomotive care au cinci perechi de roți tractoare, diametrul fiecărei roți fiind de aproximativ 140 cm, deci în linie ar fi un sistem rulant de cel puțin 7-7,5 metri. Am vizionat multe filme cu descrieri și construcții de locomotive cu aburi, cele cinci perechi de roți sunt montate pe lagăre fixe de șasiul locomotivei. Deci întrebarea este cum este posibil să se efectueze curbele cu un sistem de cinci roți ?
 7. Salut ! Nu doresc să fac publicitate mascată. Din fericire mai există meseriași în domeniu care știu ce este un șubler sau micrometru.Este un ceasonicar„travestit”în reparator de butuci Shimano. Nr. tel:0727132902. Apelează înainte pentru a prezenta problema ta.
 8. ciomby

  Din câte știu eu , tarifele CFR pentru biletele emise „în tren” sunt cam de două ori mai mari decât cele cumpărate la casa de bilete/net.
 9. ciomby

  Interesant, mai vrem !
 10. ciomby

  Interesant !
 11. ciomby

  Salut ! Am uitat de remarca mea din 2011, dar o susțin cu tărie în continuare ! Salut ! Am uitat de remarca mea din 2011, dar o susțin cu tărie în continuare ! Se gândea cineva atunci că vor apare biciclete/trotinete cu elemente ajutătoare ?
 12. ciomby

  Suntem pierduți, nu pricep cum de ne-au băgat ăștia în Europa !
 13. ciomby

  Da, se poate circula chiar și pe zloată, la -15 grade și cu vânt de față , indiferent de trafic, cu 30-34 km/oră !
 14. ciomby

  Super ! Oameni fericiți !