ciomby

Membru
 • Content Count

  790
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ciomby last won the day on October 6

ciomby had the most liked content!

Community Reputation

225 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai întâi trebuie efectuat un studiu de impact, de eficiență, se schimbă miniștrii...
 2. ”...tre' șoseliștii să fie ei mai speciali în lumea bicicletelor, cu roți subțiri și presiuni extreme, și apoi să uite că-s totuși un grup minoritar între vehiculele propulsate cu mușchii ...” corect, adevărat, dar șoseliștii au fost mai întâi !
 3. ciomby

  Interesant. Au trecut și canadienii la sistemul metric? Scuze, mă refeream la gramele de pe plic.
 4. mulțumim pentru informație, din păcate nu se poate circula pe cursieră având presiunea în cauciucuri de 4 atmosfere umflate de la Lidl !
 5. ciomby

  absolut normal, România ține-n loc Europa !
 6. Sunt puțini cicloturiști în România poate și din cauza faptului că se știe din start că vor avea probleme cu depozitarea bicicletelor peste noapte, sunt obligați să-și proiecteze trasee scurte, să nu-i prindă noaptea pe drum. De exemplu, cazul meu singular, doresc să fac un tur al României și mă îngrijorează mai mult că voi avea mari probleme cu parcarea bicicletei noaptea, mai puțin cu problemele din traseu. dacă ar fi introdusă obligativitatea spațiului destinat, sigur ar crește numărul cicloturiștilor.
 7. Da, poate fi ciudată propunerea mea, cred că ar fi și în interesul operatorului turistic șă mai adauge încă o facilitate (depozitare+protecție) la oferta de cazare.
 8. Avand in vedere ca discutia pe subiectul depozitarii bicicletei s-a dezvoltat, am facut un topic separat. Initial discutia asta a inceput in topicul "Canalul Dunare - Marea Neagra". In cazul in care considerati ca ar fi mai potrivit alt titlu, va rog sa imi spuneti. Multumesc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Legat de problema parcării bicicletei în siguranță peste noapte în zona locațiilor de cazare oficiale (hotel, motel, pensiune), personal am o propunere de amendament la legea turismului privind obligativitatea asigurării a cel puțin 1% din spațiul total de cazare să fie destinat depozitării în siguranță a bicicletelor. Cam asta ar fi ideea ce poate fi îmbunățățită. Cine are vreo cunoștință/pilă la vreun parlamentar o poate expune în vederea aprobării în parlament. (cam utopic !)
 9. ciomby

  ok-ei !
 10. ciomby

  La modul general, nu pricep...cel puțin în București, sunt sute de concerne cu mii de birouri în care își desfășoară activitatea zeci de mii de români cu studii superioare, specializați pe diverse domenii. De ce țărișoara asta nu evoluează?
 11. ciomby

  Pentru mine sunt foarte interesante aceste ture, legat de incidentul cu vameșul, pot garanta că se putea trece dacă era un steag rusesc. Niște jegoși care-i împușcau pe românașii care inotau în zona Kladovo.
 12. la pct. 2) - da, sigur, nu ești singurul care și-a luat țeapă cu lanturile KMC !
 13. ciomby

  cam înapoiați tipii din filmul de mai sus, la ei încă nu au apărut bicicletele și trotinetele electrice - trag ca fraierii la pedale de la mic la mare !
 14. ciomby

  Trebuie să recunoaștem, cumva Domnul „haarp” are dreptate. Să ne uităm nițel la postările din anii anteriori și să comparăm cu ce se postează în prezent. Au apărut (cum spunea un forumist), foarte mulți cicliști „de tastatură”, se bagă singuri în seamă cu tot felul de păreri și sfaturi care nu au nicio legătură cu realitatea din trafic. Unii sunt chiar „forumiști de profesie”, dau sfaturi și pe alte forumuri, în domeniul construcțiilor, pescuitului amator, ș.a.
 15. ciomby

  'nea Brucan zicea că ne vom civiliza în 15-20 de ani !