ciomby

Membru
 • Content Count

  906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ciomby last won the day on April 11 2020

ciomby had the most liked content!

Community Reputation

286 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciomby

  Mulțumesc pentru informație, chiar eram convins că nu mai circulă vreun tren până la Curtea de Argeș, altfel căutam în „Mersul trenurilor”.
 2. ciomby

  Mai există „tren” până la Curtea de Argeș ?
 3. revin, coșu, coșu, cât costă coșu ?
 4. ciomby

  Salut ! Nu sunt răutăcios, dar cred că sună bine: Intr-una dintre carciumile in care am facut liceul” !
 5. ciomby

  legat de situațiile în care masca de protecție sanitară poate fi îndepărtată - din ziarul „Gândul” : Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 26.10.2020, Hotărârea numărul 50 privind aprobarea listei țărilor/zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea și clarificarea unor aspecte referitoare la aplicarea prevederilor HG nr. 856 din 14.10.2020 privind prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a transmis, luni. Grupul de Comunicare Strategică. Permisă înlăturarea „în vederea fumatului” Pe lângă actualizarea listei cu statele și zonele de risc, hotărârea clarifică situațiile în care masca de protecție sanitară poate fi îndepărtată. Această măsură fusese anunțată drept posibilă anterior de premierul Ludovic Orban, care conduce CNSU. Potrivit art. 3, „în localitățile sau județele în care portul măștii de protecție este obligatoriu în spațiile deschise, este permisă înlăturarea acesteia pentru perioade scurte de timp în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minim 2 metri față de alte persoane”
 6. ciomby

  OK-ei, era o nedumerire personală, acum tot calculez de zor care este raportul calitate/preț .
 7. ciomby

  Salut ! Legat de anunțul de mai sus, personal nu mai înțeleg nimic. Statul cel mai dezvoltat tehnologic din Europa importă un proiect vechi realizat tot de suedezi de mai mult de 50 de ani de la niște românași amărășteni, un proiect perimat, „văcsuit” pe ici pe colo, cu aceleași motoare electrice clasice de acum 50 de ani ! Sunt importate de suedezi pentru fier vechi, 90 de tone de bucată ? Dar nu este oțel suedez !
 8. roțile, roțile, cât costă roțile ?
 9. ciomby

  Salut ! Eu l-am prins și pă Gheogiu-Dej, aveam opt ani când a murit. Strict, în domeniul ciclismului, eu am fost „mai fericit” pă timpu comuniștilor decât în prezent deoarece se circula mai lejer pă stradă cu bicla, era mai puține mașini și mai puțini bicicliști !
 10. ciomby

  da...la biblioteca tehnică a instituției nu știu cum s-a putut strecura și revista „Paris Math” printre multitudinea de cărți și reviste tehnice pe care le primeam lunar, atât din est precum și din vest-america ! după anii 90 primim doar reviste de publicitate la diverse echipamente.
 11. fata asta care este la furat de porumb a mai fost postată mai demult !
 12. ciomby

  Foarte frumos, am intrat în octombrie, cum te vei descurca cu dormitul în cort pe o vreme ploioasă și răcoroasă ?