ciomby

Members
 • Content count

  650
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

182 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro
 • Localitate
  Bucuresti
 • Biografie
  fără cazier
 1. Salut ! Mai pă scurt, plimbarea pe un tandem poate fi chiar plăcută când partenerii au condiție fizică echilibrată și au destui kilometrii parcurși împreună. Efortul în fața vântului de față și pentru cățărările pe dealurile din traseu se reduce considerabil. Situația se schimbă dramatic (până la abandon) când pe o biclă grea ”trage” mai mult numai unu din participanți.
 2. Reportaj excelent !
 3. Salut ! Sincer, nu prea înțeleg ce trebuie să facem noi, cititorii cu venituri medii ? Să ne bucurăm, entuziazmăm, să ne felicităm reciproc ?
 4. Salut ! Referitor la filmul de mai sus, personal nu recomand procedurile brutale ale individului ”meseriaș”, de desprindere a tijei de șa. Există și alte metode nedistructive pentru scoaterea tijei.
 5. Salut! Foarte frumos !
 6. Salut ! Mă bag și eu puțin în discuție cu un mic ”amendament”: când se adaugă pinioane mai mari ar trebui adăugată o za în plus la lanț.
 7. Salut ! Iar o luăm de la capăt cu subiectul. Tocmai s-au dezghețat apele și dăm șansa unora să le înghețe la loc !
 8. Salut ! Legat de locomotive, prin noiembrie trecut am văzut un marfar specializat pe transport autoturisme (supraetajat) tras de o locomotivă germană de la DB inclusiv vagoanele. Era pe înserat, M-a șocat lumina extrem de puternică a proiectoarelor cu leduri (chiar m-am mirat inițial că românașii au trecut f.repede la leduri) și lungimea interminabilă a garniturii. Direcția era de la Constanța spre București , nu cunosc ce marcă de autoturisme transportase.
 9. Salut ! Am urmărit cu interes reportajul, sincer te invidiez. (statui de bronz nu sunt p'acolo ?)
 10. Salut ! Sunt interesat de o plimbare pe digul din nord. Nu am priceput prea bine cum se face accesul la acest dig (cu ”sărut-mâna”, șpagă, taxă legală sau ”vă rog frumos lăsați-mă și pe mine să trec”?). Mulțumesc anticipat.
 11. Salut ! Am remarcat în poze că nu toți bicicliștii poartă cască, se pare că nu este obligatoriu.
 12. Salut ! Am citit cu interes tot topicul, ce dacă sunt ”puțin bronzat” !
 13. Salut ! În ce localitate și ce greutate are statuia aia de bronz ?
 14. Salut ! Felicitări pentru tură ! Recunosc că multe ture efectuate de mine au fost inspirate din prezentările altor bicicliști, mi-am notat și acest traseu care pare interesant.
 15. Salut ! Foarte interesant reportajul, de reținut pentru viitor. Mă întreb cum pot susține pereții casei tonele de ardezie ?