ciomby

Membru
 • Content Count

  917
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ciomby last won the day on April 11 2020

ciomby had the most liked content!

Community Reputation

290 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciomby

  salut ! personal nu cred că individu ar fi avut vreo „șmecherie” montată la bicicletă, ar fi fost incredibil de grea (motor + acumulatori) și „bătea la ochi” ! pur și simplu era superdopat și nimic mai mult !
 2. ciomby

  motor electric de 500 wați adică 0,5 Kw. posibil, dar unde era ascuns acumulatorul ?
 3. ciomby

  Salut ! Trebuie să ne gândim la demersurile pe care le va face actualul ministru-ciclist către ministerul transporturilor, ăia de acolo nu au vagoane cu spații speciale pentru bicle, trebuie să facă și ei demersuri la guvern pentru alocarea de fonduri în vederea achiziției de vagoane, nu vor mișca nimic în final !
 4. salut ! fata asta care este la furat de porumb a mai fost editată în acest topic !
 5. ciomby

  foarte interesant filmul cu funerariile lu Stalin !
 6. ciomby

  legat de TGV-eu, la un moment dat conductorul citea curentul electric consumat din rețea de 700 de amperi. la modul simplist se poate calcula puterea totală a motoarelor 700 A X 30 000 V =21 000 000 wați .
 7. Frumoasă doamna, mai important, ne interesează a cui soție va fi peste doi-trei ani !
 8. ciomby

  pentru cățărători !
 9. salut ! părerea mea după 50 de ani de mers cu bicla pă stadă : am utilizat ani buni combinația ceară de albine-parafină-praf de grafit, este o combinație eficientă dar foarte complicat de pregătit și de aplicat. la un moment dat am primit cadou un fel de ulei de la Muci Off, m-a prins o ploaie pe drum și lanțul (Campagnolo) a început să scârție până am ajuns acasă - fenomen ciudat pentru mine. în prezent utilizez fără probleme chiar și la trasee foarte lungi ulei pentru cutiile de viteze ale camioanelor. pentru curățarea lanțului recomand o combinație benzină-motorină în proporții relativ egale (ideal este gazul !? sau kerosenul). faceți cum credeți că este mai bine pentru voi !
 10. ciomby

  Ai naibii comuniști incapabili !
 11. ciomby

  Mulțumesc pentru informație, chiar eram convins că nu mai circulă vreun tren până la Curtea de Argeș, altfel căutam în „Mersul trenurilor”.
 12. ciomby

  Mai există „tren” până la Curtea de Argeș ?
 13. revin, coșu, coșu, cât costă coșu ?