ciomby

Membru
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ciomby last won the day on April 11 2020

ciomby had the most liked content!

Community Reputation

311 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu mi se pare corectă intervenția privind omiterea unui fragment de text din postarea mea, am prezentat o promisiune din campania electorală a unui politician ! cam trist !
 2. 17 ani pentru construirea unui amărât de pod la Grădiștea, acum mai vor și electrificare pe București-Giurgiu ! Vom avea mare noroc cu altii la primărie pentru a finaliza și Canalul București-Dunăre așa cum au promis în prima campanie electorală la primăria Bucureștiului !
 3. ciomby

  Salut ! Pentru o mai bună informare privind soarta reală a CFR-ului recomand vizitarea https://www.agifer.ro/index.php/ro/investigatii/rapoarte-investigare-finale
 4. ciomby

  Frâne pe disc exact ca la biciclete !
 5. ciomby

  Salut ! De ani buni nu mai dau sfaturi, personal, eu nu recomand slăbirea-strângerea repetată a șuruburilor pipei de ghidon, acest lucru va duce iremediabil la distrugerea filetelor pipei și implicit achiziționarea unei pipe noi ! (eu sunt pățit, deși am lucrat în domeniul mecanicii fine și am fost foarte atent la această operație de deșurubare-strângere a șuruburilor !).
 6. ciomby

  Mi-am amintit de statuia lu Lenin care a fost demontată din fața Casei Scânteii, unde a fost depozitată ? Dacă mai există ar putea fi valorificată la o licitație internațională, cred că s-ar obține o sumă bună de dolari de la țările „prietene” cu Rusia sau chiar admiratori particulari! Poate sunt mulți doritori de a deține un astfel monument în curtea vilei !
 7. ciomby

  poză interesantă cu acel tandem, de ce oare pe roata de spate este montată o frână clasică cu clești ? este mai eficientă ?
 8. ciomby

  Interesant chiar și pentru noi - „boșorogii” care am trăit acele vremuri ! Totuși nu pricep de ce pe diversele rețele de socializare tot mai mulți tineri parcă ar dori reîntoarcerea la un soi de comunism uman, să aibă BMV-uri toată lumea !
 9. ciomby

  videoclipuri interesante ale ciclistului Grigore Varlam, pe YouTube: https://www.youtube.com/c/GrigoreVarlam, face turul României, a ajuns la etapa XII
 10. interesant, pare a lumina bine, important este cât timp, pe teren, real !
 11. dintre toate chestiile alea pentru biciclete de la LIDL eu am utilizat doar pompa aceea de podea cu manometru, chiar bagă bine aer chiar și după vreo doi ani de utilizare pentru cele trei biciclete personale !
 12. ciomby

  Eu plec pe 24 mai, am optat pentru Regio Călători până la Constanța, plecare gara Buc. Băneasa ora 10.05, tarif biclă 10 lei.
 13. ciomby

  Am studiat din nou dacă s-a schimbat ceva și la CFR-eu legat de tarifele pentru transport biciclete: - nimic nou - în cazul meu, până la Medgidia cu Regio 8001 = 190 Km, tarif călător, clasa 2 = 23,95 lei și pentru că nu există spațiu special pentru transport biclă, voi fi taxat la „bagaj greu” adică 15 kg x 3 lei = 45 lei ! (bicla are cam 8 kile, să iau cântarul cu mine ?) total 68,95 lei !
 14. ciomby

  montainbaic mai robust !
 15. ciomby

  Mulțumesc mult Domnului „gibonu” pentru anunțul legat noile tarife încasate de CFR pentru transportul bicicletelor! Chiar eram interesat dacă au apărut schimbări în bine pentru bicicliști.