ciomby

Membru
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

201 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ciomby

  Salut ! Filmul de mai sus îmi amintește de un românaș de-al nostru care utiliza o bicicletă „plutitoare”, un concept primitiv, asemănător constructiv și o descria ca pe o invenție proprie. Asta se întâmpla acum vreo 5-6 ani în zona portului de yahturi din Mangalia. Poate l-au observat și unii dintre voi în acea perioadă.
 2. ciomby

  Salut ! Nu cred că în prezent mai poate exista înțelegere cu nașu, pur și simplu îți taie chitanță la un tarif care te va face să renunți la astfel de aventuri cu bicla în tren pe viitor.
 3. ciomby

  mai dificil pentru că ești din Pitești. Oricum, dacă ai chef, sună la 0727132902 și explică problema ta.
 4. ciomby

  Salut ! Nu se va realiza nimic în domeniul infrastructurilor, prioritare sunt construcțiile de biserici, inventarea a tot felul de moaște, pavele la marginea ogoarelor. Chiar oamenii cer chestiile astea ! și mai nou am observat că multe fântâni demult secate, sunt rezidite, garnisite cu faianță, dotate cu acoperiș dăla scump !
 5. ciomby

  Salut ! Da, este real, 15 lei de șa de bicicletă de la Ploiești-Vest la București cu un Regio al CFR-ului ! Și au fost doi controlori, cu cine să te mai tocmești ? Și asta pe lângă prețul biletului de 6 lei.
 6. da, exact cum am spus, un capăt de ghidon !
 7. Trebuiesc cumva impuse niscai reguli minimale, fustă până la genunchi și îmbrăcăminte cu mâneci lungi.
 8. poza de mai sus nu este valabilă deoarece nu conține niciun element/componentă a unei biciclete (capăt de ghidon, vreo spiță, roată de biclă, etc) ! Totuși se acceptă .
 9. Interesantr eportaj, cartea cu Vama Veche am răsfoit-o acum câteva zile la biblioteca de cartier, iar garnitura de fier vechi era garată acum vreo cinci ani în gara Costinești, probabil în următorii 5-6 ani va ajunge în București, sub podul Grand alături de alte garnituri.
 10. ciomby

  Codul pentru saboții Shimano 600 Tricolore: BR-6403
 11. ciomby

  Utilaj performant utilizat pentru dispersarea fascicolului de mare putere de ultraânaltă frecvență a radarului din localitate, pentru a nu afecta sănătatea celor baleiați !
 12. ciomby

  S-au încadrat perfect, mai am acasă ambalajul cu codul saboților, voi posta asta .