ciomby

Membru
 • Content Count

  768
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Excellent

About ciomby

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 05/02/1957

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Pinarello, Raleigh, Allegro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mare greșeală să ceri sfaturi pe forumuri indiferent de domeniu !
 2. ciomby

  Din păcate ne-am obișnuit cu prostia și mizeria ce par normalități, să ne uităm pe marginile drumurilor-numai gunoaie și mortăciuni, în politică la fel, suntem europeni doar pe hârtie, nu ne-am schimbat mentalitățile de popor balcanic, la marginea civilizației.
 3. nu ai spus nimic în ce împrejurare s-a îndoit placa. în principiu chiar și un lanț dintr-o gamă mai slabă calitativ, original de firmă, nou, rezistă cel puțin la o tonă forță - excepție fac făcăturile chinezești confecționate pe vapor tip Shimano și KMC. Piața românească este invadată de astfel de rahaturi.
 4. ciomby

  „...De la inaugurare, mai multe vulpi au fost lovite de maşini pe A10”. Poate nu sunt cu informațiile la zi, chiar avem și o autostradă nr. 10 ? ar fi super !
 5. ciomby

  Da, frumos și trist.
 6. ciomby

  Frumos ! Pilonii ăia de beton erau pentru construirea unei „cârciumi de fițe” exact ca pe Herăstrău ! Restul betonului a fost deturnat pentru alte construcții.
 7. ciomby

  Salut ! cred că ați procedat f. bine urcând singuri pe munte. În general pe forumuri sunt mulți doritori pentru astfel de trasee, se fixează locul și data de întâlnire și apoi „se topesc” unul câte unul, organizatorul rămânând singur.
 8. ciomby

  Foarte interesant, mai vedem și noi România reală.
 9. ciomby

  Trebuie o confirmare oficială pentru asta. Firesc ar fi să cunoască toți controlorii modificarea/actualizarea tarifului unic.
 10. ciomby

  Tanti Firea nu prea are timp de mizilicuri, acum se concentrează pe finalizarea canalului București-Dunăre, cum a promis în campania de alegeri pentru primari !
 11. ciomby

  începutul foarte promițător !
 12. ciomby

  Da, câte ceva am priceput, în poze se observă componente ce par bine fixate. voi căuta pe net descrieri despre acest sistem, mă interesează cum pot fi comutate puteri electrice foarte mari în timpi foarte scurți.