ciomby

Membru
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ciomby

 1. ciomby

  mii devreme sau mai târziu - și ăsta nu e banc -, chinezoii vor acapara sub o formă oarecare și plaiurile noastre, ale întregii Europe. Și probabil sclavii albi vor primi un bol de orez pe zi așa cum au trăit și ei prin anii 40-60.
 2. ciomby

  corect, dar și chinezoii cred că au zeci de milioane de soldați, chiar „mulți dar proști” , echipați doar cu praștii, pot face ravagii !
 3. ciomby

  mi-a venit o idee legată de galonul american. Se tot trâmbițează că economia Chinei este pe primul loc în lume. În acest caz nu pricep de ce băncile nu preschimbă dolarii în yuani chinezești, ar părea o investiție sigură pe termen lung !
 4. ciomby

  filmul f.instructiv. Valea Jiului - o Românie mai mică !
 5. ciomby

  f.frumos, voi încerca și eu după pensionarea apropiată.
 6. ciomby

  f. frumos, pozele super - efectuate cu tel. mobil ?
 7. ciomby

  salut ! dau și eu cu părerea, mai întâi să fie pe măsura potrivită pt. tine, prețul pare ridicol de mic ! Musai să faci un act de vînzare-cumpărare ! baftă !
 8. ciomby

  Salut ! Filmul de mai sus îmi amintește de un românaș de-al nostru care utiliza o bicicletă „plutitoare”, un concept primitiv, asemănător constructiv și o descria ca pe o invenție proprie. Asta se întâmpla acum vreo 5-6 ani în zona portului de yahturi din Mangalia. Poate l-au observat și unii dintre voi în acea perioadă.
 9. ciomby

  Salut ! Nu cred că în prezent mai poate exista înțelegere cu nașu, pur și simplu îți taie chitanță la un tarif care te va face să renunți la astfel de aventuri cu bicla în tren pe viitor.
 10. ciomby

  mai dificil pentru că ești din Pitești. Oricum, dacă ai chef, sună la 0727132902 și explică problema ta.
 11. ciomby

  Salut ! Nu se va realiza nimic în domeniul infrastructurilor, prioritare sunt construcțiile de biserici, inventarea a tot felul de moaște, pavele la marginea ogoarelor. Chiar oamenii cer chestiile astea ! și mai nou am observat că multe fântâni demult secate, sunt rezidite, garnisite cu faianță, dotate cu acoperiș dăla scump !
 12. ciomby

  Salut ! Da, este real, 15 lei de șa de bicicletă de la Ploiești-Vest la București cu un Regio al CFR-ului ! Și au fost doi controlori, cu cine să te mai tocmești ? Și asta pe lângă prețul biletului de 6 lei.
 13. da, exact cum am spus, un capăt de ghidon !
 14. Trebuiesc cumva impuse niscai reguli minimale, fustă până la genunchi și îmbrăcăminte cu mâneci lungi.
 15. poza de mai sus nu este valabilă deoarece nu conține niciun element/componentă a unei biciclete (capăt de ghidon, vreo spiță, roată de biclă, etc) ! Totuși se acceptă .
 16. Interesantr eportaj, cartea cu Vama Veche am răsfoit-o acum câteva zile la biblioteca de cartier, iar garnitura de fier vechi era garată acum vreo cinci ani în gara Costinești, probabil în următorii 5-6 ani va ajunge în București, sub podul Grand alături de alte garnituri.
 17. ciomby

  Codul pentru saboții Shimano 600 Tricolore: BR-6403
 18. ciomby

  Utilaj performant utilizat pentru dispersarea fascicolului de mare putere de ultraânaltă frecvență a radarului din localitate, pentru a nu afecta sănătatea celor baleiați !
 19. ciomby

  S-au încadrat perfect, mai am acasă ambalajul cu codul saboților, voi posta asta .
 20. ciomby

  Salut ! am trecut printr-o situație similară, biclă de oraș cu clești/saboți wainmann, după câțiva ani am înlocuit cu saboți „ieftini și eficienți”. Urmarea : grosimea cercului pe spate s-a subțiat alarmant. Am înlocuit roata iar saboți am găsit la Bikexpert - acum vreo doi ani- cinci perechi de gume de Shimano 600 Tricolore, originali la pachet preț = 120 de lei, atunci. Poate mai găsești acolo. Pot afirma că sunt cei mai competitivi calitate/preț ! revin , aveau și caseta inclusă !
 21. ciomby

  Salut ! Un preț de 30 de lei pentru o biclă în trenul CFR-ului mie mi se pare exagerat. Nu credeam că au ajuns în halul ăsta de disperare și faliment !
 22. Ok, așteptăm continuarea !