ciomby

Membru
 • Content Count

  725
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ciomby

 1. Salut ! Foarte interesant, trebuie menționat că aceste utilaje nu ar mai fi existat dacă proprietarii nu le îngropau în pământ de frica colectivizării !
 2. ciomby

  Ne îmbătăm cu apă rece !
 3. ciomby

  Alegeri, asfaltări, zahăr și ulei pentru popor !
 4. ciomby

  Repet, tură interesantă ! Legat de covorul rulant, dacă prin absurd elvețienii ar fi înlocuiți de românași, în 3-4 ani toate chestiile de pe acolo ar arăta precum acel covor rulant!
 5. ciomby

  Tură interesantă !
 6. ciomby

  Salut ! dau și eu cu părerea referitor la filmul de mai sus, în laborator totul pare a funcționa perfect. În mediul real nu prea cred că acest sistem va funcționa mult timp în special din cauza principalului element distructiv din natură : praful ce poate conține diverse particule care în timp conduce la „griparea” elementelor constructive din sistemul sofisticat.
 7. ciomby

  Tot respectul pentru individul de mai sus, măcar a încercat ! Legat de întrecerea între locomotive, cred că cea „uriașă” se deplasa pe un plan înclinat(„venea la vale”).
 8. ciomby

  Foarte interesant ! Este incredibil faptul că noi, românașii, „poporul ales” nu putem realiza nici acum vreun obiect făcut de RDG-iști după treizeci de ani de capitalism.
 9. ciomby

  Este bine să înlocuiești cu rulmenți de la SKF, durata de viață se mărește chiar de zece ori.
 10. ciomby

  Foarte frumos, așteptăm urmarea !
 11. ciomby

  trist
 12. ciomby

  Salut ! Încă nu s-a inventat un antifurt bun, nu lăsați bicla legată mai mult de cinci minute !
 13. Super, mare responsabilitate !
 14. ciomby

  Mulțumim, tres interesănt !
 15. ciomby

  Interesant, mai vrem !
 16. ciomby

  Salut ! În poza a II-a de azi sunt cumva mușcate sălbatice ?
 17. ciomby

  Salut ! F. interesant reportajul ! Absolut întâmplător, chiar ieri am reparat o gondolă identică cu cea de pe televizor (bibeloul)-ceva legat de sistemul muzical (gondola se rotește, încarcă un arc și începe o melodie bazată pe un tambur rotitor cu came).
 18. ciomby

  super !
 19. ciomby

  Salut ! Reportaj super ! Sincer să fiu, pe mine călătoria asta mă determină să mă pensionez anticipat.
 20. ciomby

  Salut ! Legat de acești foști gardieni publici. Poate mulți mai țin minte, acum vreo zece ani, știrile anunțau aproape lunar cum acești semianalfabeți se împușcau ba în picior sau vreun coleg în joacă. Acum au devenit „oamenii legii” și sunt plătiți regește din banii primăriei ! Bine că nu mai au armament în dotare ! Totuși acești indivizi vor deveni cu adevărat periculoși și vor abuza de lege când vor avea în curând statut asemănător cu al polițiștilor.