EyesOnly

Membru
 • Content Count

  429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

EyesOnly last won the day on April 2 2019

EyesOnly had the most liked content!

Community Reputation

527 Excellent

About EyesOnly

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/10/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  Inginer Software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EyesOnly

  Sa nu poluam prea mult topicul, ca e peste tot virusul asta, din pacate. Luati mai bine inca un home trainer sa fie de km buni. A se remarca privelistea superba asupra inaltimilor.....blocului de vis-a-vis. Si caderea spectaculoasa cu ochii pe tv-ul linistit. P>S> cer scuze la redactie ca nu intra chiar in categoria de sosea dar.....nu stiti voi cu ce viteza merge ea
 2. EyesOnly

  Sau poze de afara insotite de poza procesului verbal pentru amenda corespunzatoare
 3. EyesOnly

  Depinde cu ce peisaj compari Pe de alta parte am avut toata iarna la dispozitie sa ma re-obisnuiesc cu peisaljul asta
 4. EyesOnly

  Pai da, ca Politia lucreaza sub franciza. Fiecare sectie cu aia a ma-sii.
 5. EyesOnly

  Care a fost aia gresita si care era cea corecta?
 6. Lucky you . Spatele meu nu e de acord cu pedalele, tocmai in perioada asta. Dupa ce toata iarna am pedalat fara probleme Btw, chiar e un traseu prin California, sau e de fapt lumea virtuala din Noua Zeelanda(si pe langa)?
 7. Salutare, Eu tocmai am fost de dimineata si am programat un RMN coloana lombara. De vreo saptamana jumatate mi-au aparut dureri in zona lombara, dreapta. Si parca unele din dureti se duc in picior. Am facut ieri o consulatatie la neurologie si mi-a recomandat un RMN(a observat ca lipsea un anumit reflex in piciorul drept cand am stat in genunchi pe scaun) La mine duretile au aparut dupa o etapa de vaslit(aparat de vaslit indoor). Am mai vaslit inca de vreo 5 ori de atunci(o data pe zi) si am facut si o tura de vreo 40km cu ceva diferente de nivel si efort mare. Dureti foarte mari in timpul turei - dar nici nu m-am menajat deloc. Nu cred ca am facut bine asa ca, de vineri, am oprit orice antrenament de bicicleta/vaslit. Sunt ingrozit ca nu mai pot sa le fac. Daca se poate, o intrebare - tu ai fost direct la neurochirurg sau neurolog? Oare ar fi bine sa ma duc cu rezultatul de la RMN(sambata e programat) la neurolog sau sa incerc si direct o programare la un neurochirurg? (Domana doctor la care am fost nu mi-a dat neaparat senzatia ca vorbesc cu cine trebuie)
 8. EyesOnly

  pe langa curierii clasici poti sa incerci sa iei legatura cu cei de la https://www.eshopwedrop.ro/ Poate scoti un pret (mult) mai rezonabil decat un DHL sau mai stiu eu care.
 9. EyesOnly

  Promit sa incerc - daca te rogi și tu puțin să scăpăm de ploaia care se anunță :-D
 10. EyesOnly

  Interesanta coincidenta - duminica e in plan sa ajung pe acolo dar pentru o tura la picior, nu pe bicicleta
 11. EyesOnly

  Adica sa renunt la 2 din cele 3 si sa raman numai cu una? Ciupeste-ma sa ma trezesc din visul asta urat :-D
 12. EyesOnly

  @Stefank Felicitari pentru idee si spor la planificare. Subscriu la ce a scris deja gibonu. Daca ai ceva intrebari pentru cei care au facut tura asta, dar fara kinderi in doatare, iti stau la dispozitie. De parcare in Pasau nu stiu nimic concret - eu eram in trecere cu bicicleta pe acolo Cat despre cazare, poti gasi aici, hartile de la BikeLine scanate. La finalul fiecareia sunt si optiunile de cazare care erau disponibile la acel moment.
 13. EyesOnly

  Ikea a existat dintotdeauna. Chiar dinaintea copacilor. Doar ca inca nu au gasit arheologii urmele corecte ;-)
 14. EyesOnly

  Super tare. Nu stiam ca ii plac pastele In Paris, pe Sena, se practica la greu. Si aduna o gramada de fier vechi.