EyesOnly

Membru
 • Content Count

  367
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

EyesOnly last won the day on April 2

EyesOnly had the most liked content!

Community Reputation

496 Excellent

About EyesOnly

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/10/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Ocupaţie
  Inginer Software

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EyesOnly

  Superb! Chapeau!
 2. EyesOnly

  De curiozitate, ai putea detalia foarte scurt ce angrenaj/caseta folosesti?
 3. EyesOnly

  Editasem postul mai devreme, dar se pare ca ceva nu a mers. Asadar, ce lipseste "Bravo! Distante si diferente de nivel de neimaginat pentru mine(eu care mi-am lasat sufletul pe Balea Lac ieri) Multam de idee si povesti"
 4. EyesOnly

  Super! Astept cu nerabdare sa "treaca" cele 3 saptamani
 5. EyesOnly

  E misterios. Daca erau din alea de la Carrefour, Kaufland, Ocean, mai intelegeam. Ca am vazut multi sa plece cu ele pline de cumparaturi acasa. Dar sa-ti cari pana acasa bagajele cu alea de la aeroport parca e prea de tot :))))))) Welcome to Romania. Enjoy the medieval age.
 6. EyesOnly

  Mi-aduc aminte acum cu placere cum, in 2016, a fost foarte usor sa ne miscam cu bagajele prin aeroportul Otopeni folosind unul din multele carucioare disponibile (cel putin atunci) Si, de asemena, cat de naspa a fost anul trecut la Beauvais, cand am cautat degeaba acele carucioare. In asteptarea continuarii..... ;-)
 7. Bun gasit Viorel! Frumoasa idee si multa bafta in tura. Asta ar fi trebuit scrisa cu litere foarte mici, ca in contractele alea serioase de pe la banci sau firme de telecomunicatii :)))))))
 8. EyesOnly

  Super trupa! Super plimbare! Frumos!
 9. EyesOnly

  Prefer sa nu. Il prefer de o mie de ori in clasicele de primavara. Sunt altii de general. Lasa-l sa ne incante in cursele de o zi
 10. EyesOnly

  Asta pentru ca nu e un om de general si e un lider de conjuctura(datorata mult vointei lui de a tine acest tricou). In plus, echipa lui e croita pentru cu totul altceva in tur. Enric Mas e mai mult pe cont propriu ;-)
 11. EyesOnly

  Uite de-asta suntem cu 100 de ani in urma fata de tarile civilizate la numar de biciclete folosite pentru transportul zilnic.
 12. EyesOnly

  Ploaie ploaie.... o daaa. Imi aduc aminte de acu 4 ani pe Eurovelo6 50 de km de ploaie torentiala non-stop. Doar ca am fost mai norocos decat voi - era la altitudine muuult mai mica si era totusi o torentiala de vara(final de Iunie) Legat de lacuri - as recomanda sa le incerci pe cele de langa Salzburg, in regiunea Salzkammergut. Bestiale, cu priovelisti incredibile si super placute la facut baie(la inceput de August)
 13. EyesOnly

  Asta a fost Moscon, dupa ce a cazut Woods in fata lui. Thomas a cazut si s-a ridicat rapid ajungand, ajutat, destul de usor in pluton. Nibali va tot pierde de acum, controlat, in speranta ca va avea picioare si libertatea sa plece intr-o evedare din care sa iasa o victorie de etapa. Aru e pe recuperare dupa problema cu vena iliaca. Bardet - praf si pulbere. un incapabil care nu o sa faca niciodata nimic frumos intr-un tur mare. Pur si simplu nu pot sa inteleg de ce e atat de mult bagat in seama. E fascinant cum, dupa ce toata echipa lui a tras la trena si s-a dus si ultimul om, se uita stanga dreapta dupa altcineva sa duca trena sau sa atace
 14. EyesOnly

  Nu face fata pe tot parcursul turului. Cum dai de catararile mari si seriase nu face fata zi de zi la ele.
 15. EyesOnly

  Frumos, frumos :-)