EyesOnly

Membru
 • Content Count

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

EyesOnly last won the day on May 6

EyesOnly had the most liked content!

Community Reputation

1,172 Excellent

1 Follower

About EyesOnly

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/10/1982

Profile Fields

 • Localitate
  Sibiu
 • Biciclete
  Raleigh Mustang Elite, SCOTT Aspect 930, Altrix
 • Ocupaţie
  Inginer Software

Recent Profile Visitors

2,971 profile views
 1. EyesOnly

  ai luat pantofi fara sireturi?
 2. EyesOnly

  Dupa o tura de 160km+, a doua zi o drumetie de 20+ km -> "orgasm" pentru picioare Singura vietate cu care ma puteam lua la intrecere si un pic de doping
 3. EyesOnly

  Nu e chiar de la "tura de azi", dar putina "miscare" nu strica
 4. EyesOnly

  In turele din ultimii ani, am renuntat la pozele cu camera foto dedicata si folosesc telefonul. Acesta salveaza locatia GPS unde au fost facute pozele (si camera are optiunea asta dar era dezactivata). Asta ma ajuta foarte mult sa imi aduc aminte pe unde erau facute si, mai ales, in ce context - pur si simplu da un trigger la memoria de lunga durata si aduce la suprafata tot felul de mici detalii. De obicei reactia Doamnei la astfel de detalii - "cum naiba reusesti sa iti aduci aminte chestiile alea banale?!?" Promit sa incerc mult mai mult, pe parcursul acestui an, sa ma apuc de poveste, asa cum o iesi ea cu informatiile si pozele putine disponibile.
 5. EyesOnly

  Nu am uitat de ea. Ba eram cat pe ce sa ma apuc acum cateva luni. Dar mi-am dat seama ca nu am notite decat pentru o mica parte din cele 3 saptamani, ca mare parte din poze erau facute cu aparatul foto (fara geolocatie) si au fost motive destul de bune sa renunt la initiativa.
 6. EyesOnly

  Corect. Așa se face. Daca am fi mers după asta - ne-am fi dat seama târziu de tot că nu avem talonul mașinii la noi. Și era mai greu de întors după el acasă P>S> Se poate da quote la doar o parte din text, nu la tot postul
 7. EyesOnly

  Mulțam! Frumoasă, indeed. Și niste culori vii de primăvară...., un verde minunat, ce nu era acum o săptămână pe acolo. Mai nasol cu pana aia. Sau, de fapt, putina panică când am văzut cum arăta guma. Mai aveam încă 100km și nu știam dacă va tine sau o să trebuiască să chemăm depanarea neutră. Pentru efecte morale pozitive am băgat ceva bucăți de ambalaj de la un baton, sub acele zone. 🤡 🤡
 8. EyesOnly

  O tura lunga si superba Ce poate fi mai "frumos" decat o coborare pe Dobra plina de nisip si pietre?!?....O coborare pe Dobra plina de nisip, pietre si uda bine (dupa aproximativ 6300km facuti cu aceste gume, prima si, probabil, ultima pana)
 9. EyesOnly

  In ultimii 5 ani am cate doua mailuri pe an, trimise la Ministerul Educației, Ministerul de interne, Inspectoratul județean Sibiu, poliția Sibiu, parlamentarilor de Sibiu din toate partidele, exact pe aceasta temă. Până acum m-am ales cu aceleași rezultate, îndrăznesc să cred chiar mai puține, decât aș obține daca ti-as trimite ție mailurile. Dar insist și o să continui sa le trimit. De care ori am ocazia, sunt "mosul" ăla enervant care le atrage atenția să poarte cască și să caste ochii și urechile la mașini. Și de multe ori mi-am luat înjurături crunte pe strada când am avut "tupeul" să atrag atenția unor pietoni ca mine, să scoată ochii din telefoane sau macar sa se uite puțin în stânga înainte să se arunce pe trecerea de pietoni.
 10. EyesOnly

  Și o susțin cu tărie în continuare. Evident, în contextul în care am mentionat-o. Să mergi, neînsoțit, pe bicicletă la vârsta de 10-12 ani pe drumuri publice(că la noi nici măcar piste sigure nu sunt) mi se pare foarte aiurea, fără să ai un minim de cunoștințe. Sunt îngrozit de câți puștani teribiliști văd pe traseele mele "de după munca". Trasee pe care cel puțin 2-3 șoferi , la fiecare tura, îmi șterg pantofii și coatele. (Din aia care nu o auzit de ....recomandarea...să depășească la 1.5m) Și niciunul din acei teribiliști nu poarta o amarata de casca.
 11. EyesOnly

  Scuza asta nu tine nici la masjna când ai bordul defect Să știi ca in Germania se da un examen, cu un polițist, la vârsta de 10 ani(parca) ca să ai voie să mergi singur pe bicicletă (fără un adult însoțitor). Nepotul meu l-a dat anul trecut sau acum doi ani. Și, nu cred că strică să cunoști reguli de circulație, mai ales că nu toți suntem șoferi. Evident făcută cu cap asta nu un hey-rup de genul celui la care cred că te refereai tu.