beaver

Membru
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About beaver

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/22/1982
 1. beaver

  Depinde mult de vant man.... O data pe 40 km cu vant de spate am scos si 41km/h medie, alte ori abia scoti un 28km/h cu vant de fata... Fara vant...hmm...mie mi se pare ca tot timpul bate vantul...ba din fata, ba din spate :D....cand sunt obosit si nu pot sa pedalez, mi se pare ca bate mereu din fata :)
 2. Prin dobrogea drumurile sunt in general bune, dar mai au si gropi din cand in cand, daca o iei pe judetene si comunale mai trebuie sa o iei si pe langa bicla, ca poate disparea asfaltul, sau dai de piatra cubicla, dar asta e fff rar, in general drumurile sunt bune: avem drumurile nationale si europene care sunt excelente :wink: ; pentru care vor off road, exista si pentru ei distractie, adica drumuri de teren d-alea naspa, si cu panta mare, ca sa se laude si eu ca au prins 70-ul pe dumuri d-alea cu pietre si mega gropi :D . Fiti fara griji , drumurile de sosea sunt BUNE :wink: __________________ In orice tur cicloturist, cea mai "placuta" surpriza va fi oferita de EFECTELE INCALZIRII GLOBALE !!! Va urez o pedalare "usoara" ; pentru ca inimile voastre lenteee....., au nevoie de stimulente PERMANENTEEEEE !!!!!!!!!!
 3. beaver

  a aparut astazi pe torrente! sariti pe el! The.Flying.Scotsman.LiMiTED.DVDRip-BeStDiVx.torrent uite si linkul imdb: http://www.imdb.com/title/tt0472268/
 4. beaver

  Poate putin offtopic. Nu am vazut pe la nici un magazin biciclete echipate din aceeasi clasa(ma refer la mtb). Ce m-a atras totusi a fost un model de la cube, vazut la assport. Mi se pare excelenta pt xc.
 5. Ai mai putea merge si la alte magazine, eu ti l-as recomanda pe cel din dorobanti, adica la bebe. Poate ajungeti la o solutie. E deschis la orice fel de modificare a bicicletelor care le comercializeaza.
 6. beaver

  Pt ture poti intra si pe site-ul www.maniacii.com la evenimente sa te uiti. Ma poti gasi tot asa pe messenger, id beaver_412002
 7. beaver

  Magazine in buc ar fi la Bebe, assport si sportbikecenter. Si Surmont.
 8. beaver

  daca zic "Ca sa dea bine pe un mtb, si totusi sa se si miste" se supara cineva ? De practice sunt practice, cel putin mi se par mai practice decat unele cu crampoane mari rau.
 9. beaver

  Numele TOPIC-ului = "Despre slickuri" Sunt slick-uri de 2.35 Schwalbe fat frank.
 10. beaver

  Eu ma refeream la modele de mtb, nu neaparat slick-uri. Eu ma laud cu unele de 2.35
 11. beaver

  Cred ca sunt pe undeva la 1.9
 12. beaver

  La sosea sigur vei simti diferenta intre un slick, si unul cu crampoane. Sa nu faci prostia (daca pot sa-i zic asa) cum faceam eu de umflam cauciucul cu crampoane beton si sa topai pe crampoane, de nu intelegeam dece e asa instabila bicicleta.
 13. beaver

  Si conteaza si ce tip de bicicleta am ?
 14. beaver

  Are legatura. Ca mi-ar fi placut sa pedalez in compania voastra. In Bucuresti din ce stiu nu prea sunt rideri de cross sau ciclocros (trebuie sa ma documentez exact ce inseamna acest termen). Mai mult se practica freeride sau downhill pt cei care se duc la munte.
 15. beaver

  Ciclocros inseamna doar ture in afara soselei cu biciclete gen cursiera, sau si mtb ? Pacat ca nu sunteti din Bucuresti. Site-ul vostru este mult mai bine organizat, si persoanele mult mai bine informate decat site-ul din Bucuresti care se ocupa de mtb. (sau doar de mtb)