Der Rote Baron

Membru
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About Der Rote Baron

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/02/1975

Profile Fields

 • Localitate
  pe coclauri
 • Biciclete
  B'Twin Triban 500, Merida Matts 20
 • Arii de interes
  Încălzirea globală si pacea mondiala

Recent Profile Visitors

2,061 profile views
 1. Der Rote Baron

  Păi la plusuri ar fi faptul că are navigație, iar la minusuri că nu are ANT+. Văd că există și o versiune cu ecran mai mare la același preț.
 2. Der Rote Baron

  Nu am mai auzit de Lezyne până acum. Zici tu că ar fi de preferat unui ROX 11.0?
 3. Der Rote Baron

  Totuși nu aș vrea să dublez valoarea bicicletei.
 4. Der Rote Baron

  Pare mai tentant ROX 11.0. Merită 200 epuroi versiunea cu senzori?
 5. Der Rote Baron

  Am făcut și eu un "risărci" și am aflat că ROX 7.0 nu acceptă nici-un fel de senzor. Oricum la Sigma sunt țâșpe mii de senzori, iar compatibilitatea între modele se bazează pe probabilități cam ca la loto.
 6. Der Rote Baron

  Coane MaC, ce știe Rox 11 în plus față de Rox 7.0?
 7. Der Rote Baron

  Înseamnă că le voi folosi pe ambele în paralel. Dar înainte de asta trebuie să mor de gât cu cei de la garanții de la Decathlon. Două pene pe spate, ambele camere găurite dinspre jantă. Am trimis pe cumnatul meu cu roata la garanție. L-au aburit că de vină sunt eu pentru că nu știu să bag camerele. I-au luat banii pe o cameră nouă pe care au montat-o și au umflat-o doar cât să-i dea formă și să îi ia ochii. Acasă am pus pompa pe ea și... pam, pam... fix aceeași poveste. Bicicleta are doar 140 km. și 5 pene toate din vina producătorului. Decathlon sunt sub orice critică!
 8. Der Rote Baron

  Cineva dintre domniile voastre a folosit cumva Sigma Rox 7.0? Momentan am un Rox 9.1 dar mă mănâncă prin părțile moi de deasupra șeii să trec la GPS. De ce Rox 7.0? Pentru că aș avea șanse mai mari de compatibilitate între senzorii vechi și jucăria nouă. În plus în eventualitatea nefericită în care voi avea nevoie de suport nu vor face ping pong cu mine doi producători.
 9. Der Rote Baron

  Sunt chiar vreo 35.000 km.
 10. Der Rote Baron

  Eu am spalat lantul de o saptamana si inca nu am avut timp sa il ung.
 11. Der Rote Baron

  Te rugam sa iti postezi naveta zilnic! E foarte interesanta!
 12. Der Rote Baron

  Interesant este că voi nu vreți să îi faceți rau omului în timp ce el fix asta a vrut: să vă facă rău! Dacă nu va păți nimic, mâine va face cel puțin atât de mult rău , de data asta având și convingerea că scapă basma curată. Așa că purtați-vă cu el cu mănuși! E doar un biet agresor beat!
 13. Der Rote Baron

  Io speram ca azi, de ziua mea (cu numele), sa bag macar vreo 100 km, dar ploilea astea m-au cam tinut in casa. In rest, ce sa mai zic? Mi-am cumparat sa noua dupa ce mi-am masurat distanta dintre oasele curului. Nu ma mai impinge saua in fata, dar ma doare fundul mult mai tare decat la cea veche. Am trecut pe camere cu solutie antipana si cea din spate a facut pana de a luat-o dracu'. Au cedat straturile alea de langa valva. Zeama a acoperit gaura aproape complet, dat tot mai scapa putin. De draci am ciupit-o cu levierul si cum nu era suficient, am mai ciupit cu levierul si noua camera de rezerva (asta era fara zeama). Partea buna e ca Ion de la dkbike mi-a dat alta camera in locul celei careia i-a cedat valva, cumparata tot de la el. Am mai cumparat vreo trei bucati. Sa fie acolo! Partea interesanta e ca in noaptea dinaintea penei, am visat ca am facut pana. :D
 14. Der Rote Baron

  E superbă!
 15. Der Rote Baron

  Doar daca iti da aripi. :)