RedWheels

Membru
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About RedWheels

 • Rank
  Newbie

Informații personale

 • Sexul
  Feminin
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. mai pot intra si eu cu un ceva mic? ai apucat sa dai comanda? stiu ca e miercuri,dar acum m-am trezit
 2. multumesc tuturor pentru raspunsuri. Din pacate dorul de duca si mancarimile dorsale sunt cu atat mai pregnante cand iti vezi colegele pe poteci, sosele sau podium :) Astfel incat accept cu recunostinta sugestiile de persoane avizate si sfaturile din experientele voastre similare.
 3. oups. ) am vorbit, dar ma gandeam sa am mai multe optiuni, inclusiv pentru recuperare multumesc :)
 4. multumesc pentru raspuns celor "on topic"..daca mentionez si cele 4 coaste rupte si pneumotoraxul care m-a tinut in spital o saptamana cu tub in pleura, adiacente la clavicula de care vorbeam, poate trezesc putin respect pentru cazatura si oasele mele fragile :) ...si da, am orteza ca lumea. i da, de asta mi-e teama,am inteles ca neformarea calusului e o forma de artrita :( Si stiu ca trebuie sa incep si recuperarea, Exact asta e intrebarea: cum si cu cine, ca sa fie bine? ca netul da solutii statistic valabile si si nepersonalizate.. .
 5. Buna! indraznesc sa ma evidentiez si eu cu o fractura de clavicula (printre altele...) - acum sase saptamani la Macin MTB, din care deja cinci imobilizata in orteza de umeri (bleah). Cert este ca, desi fractura este fara deplasare si corect alineata, chiar daca usor incalecata, calusul necesar consolidarii se cam lasa asteptat. Iar eu, evident,mi-am epuizat toate rezervele de rabdare si doctorii ortopezi pe care sa-i consult fara alt rezultat decat sfaturi care se bat cap in cap. Drept pentru care apelez la cei care au trecut printr-o experienta similara si au avut norocul sa beneficieze de asistenta unui medic sportiv care sa inteleaga nevoia noastra de recuperare rapida si completa si dorinta de a reveni pe bicicleta asap. A trecut aproape vara...:(( Deci, imi puteti va rog recomanda un medic care sa ma diagnosticheze corect in ce privese stadiul de consolidare si sa ma ajute repede si bine cu recuperarea?
 6. si eu as vrea doua produse. cine poate da comanda?
 7. mai e valabla intentia de comanda?
 8. pot sa dau si eu comanda daca ne strangem 3-4. Si nu as astepta pana pe sapte, am nevoie de niste pedale cat de repede
 9. @@h3x0r - m-ar interesa si pe mine ceva, cati am fi la comanda asta? merci
 10. e cineva interest de o comanda aici?
 11. si pe mine ma intereseaza ceva.
 12. si eu as vrea ceva de aici. mai este de actualitate? suntem suficienti 4?
 13. da, eu gasisem ce doream pe bike24. desi cred ca o parte din produse le pot gasi si in alta parte - caut si revin
 14. ma gandeam sa dau comanda zilele astea...mai asteptam sa vedem daca mai apare vreun doritor?
 15. iar m-am trezit tarziu...daca mai doreste cineva ceva de pe bike24, as vrea si eu ceva de acolo. pot eventual lansa si eu comanda