Nexus

Membru
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nexus last won the day on January 13

Nexus had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About Nexus

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/09/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  29" CUBE AMS 120
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Cicloturism ,XC, Maraton

Recent Profile Visitors

1,019 profile views
 1. Nu neapărat pe Valea Prahovei, doar ca prin alte zone la cam toate traseele montane au interzis iarna, iar pe unele recunosc ca am mai fost (nu din valea Prahovei) și doream ceva nou. Iar unele nu pot ajunge deoarece nu am masina și oricum iarna dacă o sa fie prin anumite zone viscol n-aș vrea sa apar la TV ca am insistat sa merg pe acolo.
 2. @gibonu poți recomanda prin zona trasee care se pot face iarna? As vrea sa merg în perioada Crăciunului pe la munte dar nu prea am găsit ceva trasee care sa fie accesibile și iarna și unde sa pot ajunge cu un autobuz sau tren.
 3. @Mookyama, astea https://www.decathlon.ro/manusi-roadc-900-id_8528199.html nu le-ai probat? Cel puțin din poze au ceva gel.
 4. Ridica ghidonul mai sus plus o pipa mai scurta. Apoi vezi de alt tip de ghidon.
 5. Nexus

  Dacă citeai ce a scris akebono vedeai ca are un rocket Ron pe spate de care e foarte mulțumit. Pe vremuri erau combinate rocket ron(fata) cu racing ralph (spate). Daca nobby nic și in review acei oameni recomandau mai mult pe spate de unde rezulta RR fata NN spate. Dacă vrea sa facă alte teste cu alte cauciucuri o sa bage banu.
 6. Nexus

  @akebono de curiozitate nu ai încercat sa pui NN pe spate și RR pe fata? După ce mi-ai spus mai sus m-am uitat și eu pe alte review-uri și cumva NN l-ar recomanda pe spate mai mult decât pe față.
 7. Nexus

  Ma bag și eu ca musca în lapte, dar ce ai spus acolo despre NN știam ca se intampla la modelul vechi se spunea pe net ca modelul nou avea luat formatul de la Hans Dampf + alte modificări. Ala nu era mai de enduro?
 8. Nexus

  Pune distanțierii care se afla deasupra pipei pune-i sub pipa și ridica pipa mai sus fata de poziția pe care o ai acum. Dacă pipa e cumva pusa pe unghi negativ schimbă-i unghiul. Dacă nu merge asa cumpăra o pipa mai scurta, eventual dacă ai cum poți sa iti cumperi și o pipa reglabila sa poți testa mai multe poziții și apoi după aceea cumperi o pipa fixa cu poziția respectiva. Fa mai intai ce am scris și vedem după.
 9. Nexus

  @greaper bidonul e de 1l sau mai mult?
 10. Nexus

  Clar retur,n-are rost sa iti bati capu cu el.Am avut si eu astfel de problema.Cauti alt model.
 11. @Trevizes dacă ai fi văzut toate filmele de la Marvel ai fi înțeles mai multe și nu îți părea acest film asa lung și plictisitor.
 12. Revin cu update pozitiv.Am utilizat doar pasta de la tacx luata.Foarte buna nu mai fuge deloc .Am testat bicla luand niste gropi pe la mine prin zona si totul a fost pastrat in parametri.Isi face treaba chiar daca nu e carbon.Dupa ce ajung la un reglaj cu seaua si nu ma mai dor toate alea voi schimba tija cu cea noua la care pentru siguranta mai pun si pasta.
 13. Ai mai testat-o? Eu m-am mai jucat cu ea, dar nu-mi place. Ma doare pe acolo și datorită sistemului dual flex al ei simțeam ca și cum aveam suspensia spate deschisa. Poate pe hardtail o fi mai okay, mie pe full nu-mi place.
 14. Nu ai busit roata spate in apa aia "chimica" ? Cum se cheama lacul si zona?
 15. Nexus

  Chiar dacă sunt din Iasi, ma uit cu atenție și aici. Aveti zone frumoase ce merita explorate chiar și de cei din alte zone geografice ale tarii.