Nexus

Membru
 • Content Count

  438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nexus last won the day on January 13

Nexus had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About Nexus

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/09/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  29" CUBE AMS 120
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Cicloturism ,XC, Maraton

Recent Profile Visitors

1,177 profile views
 1. Nexus

  Am și eu 3 nelămuriri legate de trainer. 1.Cat de dreapta poate fi podeaua și dacă nu e asa dreapta cu ce o pot corecta pentru trainer? Am observat ca prin zonele pe unde pun eu trainerul am cam 1-2 grade înclinare. 2.Este cumva legat de 1 cred. Anul trecut am observat ca după ce am utilizat mai mult trainerul clema de prindere de la tija de sa s-a stricat(șurubul nu mai putea fi infiletat) nu înțeleg de ce? Ori nu e trainerul prea drept pe sol sau clema nu strângea prea tare. Acum am o clema mai lata (pe principiul tijei de sa pentru SelleSMP.) Bicla am folosit-o pe trainer și cu suspensia închisă cât și cu ea deschisa. 3.Voi ați reușit să mimati pe trainer poziția pe care a aveți normal pe sosea? Mie îmi da tot timpul impresia ca ori am o coborâre ori o urcare. Orice suport as pune sub roata din fata. Trainerul este un kinetic road machine fluid + roata lui extra pentru a mima cât mai bine mersul pe sosea.
 2. @majikstone Daca te ajuta eu la tija mea de sa am 35mm in partea de sus si 48mm in partea de jos.
 3. https://www.bike24.com/p260552.html asta e tija mea. Ma refer la 32mm sus a ta are 25mm la una din părți Vezi la pagina 8 Sper ca se vede. http://cloud.tapatalk.com/s/5db6d05fe7ae9/Libretto_Istr_Tourism_EN_Rev_Gen2017.pdf Dacă nu vezi cauta instalation guide SelleSMP pe net și la pagina 8 este.
 4. La instrucțiunile de montare spune ca tija de sa trebuie sa susțină seaua pe o distanta de minim 32mm sus și 32mm jos(ma refer la clestii ce țin sinele). Oricum au și o durata de viata astea. De ex voi ar trebui sa utilizați un smp dynamic sau ceva din clasa respectiva ma refer ca astea extra și hybrid ar fi un fel de entry level al SelleSMP. Nu ca hell-ul meu e mai breaz, dar momentan eu nu am mers asa ca voi și chiar când mergeam tot nu ajungeam la km care ii face "piatra magica"
 5. @puterfixer de OMO ce spui? Eu folosesc asa ceva(atat lichid cat si solid)
 6. Nexus

  http://www.bikepacking.net/forum/bikepacking/post-up-your-rigs/20/ ceva in genul asta nu vrei? Ma refer la partea de genti pentru transport.
 7. @gibonu și de ce erau cei de la Drăgășani asa deranjați? Nu tot plăteai la fel? Întreb de curiozitate sa știu și eu dacă voi merge prin alte zone la ce as mai putea sa ma aștept.
 8. Mulțumesc@Traveller si@BodoC acasă pentru excursii mai lungi am un folclaz air de 30 l tot cu acel model de aerisire(nu ma da pe spate aerisirea) . Observ la deuter lipsa de buzunar la centura de jos. Lucru care pt mine era important. Voi mai cauta atunci.
 9. Mda m-am exprimat prost. Partea cu aerisirea și sa vad dacă exista pe laterale niște buzunare.
 10. @BodoC poți sa faci poze cu rucsacul tău la partea din spate și la buzunarele alea de la sold,eventual aa pui telefonul într-un buzunar. As vrea sa vad real cum arata. Pozele de pe net nu ma prea încântă. (daca poți și nu te deranjează)
 11. Okay, atunci sa înțeleg ca acest rucsac https://www.decathlon.ro/rucsac-ultra-trail-15l-id_8488290.html nu ar fi de încercat deoarece ar sta prea lipit de corp? Nu neaparat acest model ci un rucsac de trail. Întreb deoarece as dori sa iau un rucsac nici prea mic nici prea mare sa nu stea prea jos(am un rucsac cu prindere tip parasuta) și nici nu sunt ventilat cum trebuie nici nu pot respira cum trebuie (probabil e pentru all mountain). Asta de la deuter nu știu dacă îmi întra telefonul la buzunarele alea laterale de pe sold(care nici nu știam ca exista deoarece în poza nu prea sunt asa evidențiate) . Din aceasta cauza am evitat modelul asta.
 12. A testat cineva acest rucsac? https://ergonbike.com/en/product.html?a=rucksaecke&w=mountain#bx-45000829 cum se simte pe spate? este aerisit? Este pozitionat mai in partea de sus a spatelui sau mai pe mijloc?
 13. Nexus

  @iacobdoc vezi ca SelleSMP au și aplicație pe Android, după testul făcut cu Trk Medium poti sa iti introduci datele fundului tău și îți in functie de alți parametri pe care ii alegi din aplicație o sa iti ofere alte modele de șei care s-ar potrivi mai bine dimensiunilor tale și ceea ce vrei sa faci. Eu am avut un SelleSMP hybrid, iar prietena un trk de femei. Hybrid-ul era puțin mai dur decât trk. Acum dețin un hell(actualul well) care e mult mai tare și cu care m-am împăcat bine doar ca o perioada am avut ceva probleme și am dat vina pe sa. Dar după ce kinetoterapie și o alta sa clasica mi-am dat seama ca cea actuala e foarte bună doar ca nu știam cum sa o reglez pentru mine.
 14. Pentru ca ma încălzesc și răcesc repede. Pantaloni 3/4 sunt ud in timp scurt iar cu bluze cu mâneci lungi sunt prea groase pentru mine în anumite situații,iar dacă suflec mânecile ma deranjează.
 15. @haarp și banda e adeziva sau cu ce o lipești?