Nexus

Members
 • Content count

  249
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About Nexus

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 01/09/1985

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Biciclete
  29" CUBE AMS 120
 • Localitate
  Iasi
 • Biografie
  Nascut si crescut in orasul celor 7 coline
 • Ocupaţie
  Inginer

Metode de contact

 • Yahoo
  nexi11

Recent Profile Visitors

397 profile views
 1. Imi pare rau sa aud asta.Asa tura cel putin din poze e superba. Edit: Nu prea plec eu asa la drum fara o informatie, un traseu stabilit.Momentan n-am mai mers deloc cu bicla din cauza unor probleme de sanatate.Asa cumva priveam tara prin ochii obiectivelor voastre.Sper la primavara sa nu mai am treaba cu genunchiul.De aceea iti dadusem tema
 2. @paulrad Poate acum ti-am starnit interesul sa cauti si astfel de zone.Cand am facut eu anul trecut excursie prin Maramu am vazut si eu acele trasee cu litera C.Totusi noi fiind de ceva timp in "deplasare" am mers doar pe sosea si din pacate unele zone au cam dezamagit(adica Suceava rulz si maramu sucks) ,dar probabil daca mergi mai des prin zona si accesezi acele zone mai salbatice atunci cred ca vezi cu adevarat frumusetea acelei zone.Ai tema de excursie
 3. @paulrad cam asta ne prezinti tu pe aici prin excursiile tale.Foarte frumos.
 4. Nu vad nimic.Nici la prima si nici la ultima postare a ta.Vad doar un scris ceva de genul "sdasfvdawqwrtvtagvtehrhvrtvhtfsafverwrevter" Si pe Opera si pe Vivaldi.
 5. Mai degraba asa http://www.decathlon.ro/p/8379043_mtb-rockrider-560-s-275quote-albastru.html#/4-200-m daca tot vrei o schimbare.Amortizorul spate e pe arc la modelul pe care il vrei tu nu e oricum prea grozav.Ca fost utilizator de full suspension de supermarket modificat spun ca nu merita sa arunci banii.Pozitiv la acel model pe care l-ai ales ar fi ca daca pui amortizorul destul de moale vei simti un comfort mai mare in fata RR520 ,dar nu tot timpul vei avea nevoie de acel comfort cere de multe ori te va incetini sau enerva.
 6. Nu, m-am referit la clasa 7-8. Nu am mers asa de des ca să ii vad și pe cei foarte mici urcând. Eu eram mai mult dezamăgit ca ai o bicla care nu o folosești la adevărata ei valoare. Urci copou-ul cu bicla grea (adică fără asistenta deci ai ceva condiție nu ești chiar asa de slab pe cât te consideri).Pe asta ar trebui sa o urci pe Bucium, forestiere. Ai sa spui ca e greu dar cu asistenta și cu un pic de antrenament se poate face. (cu pauze mai dese de tras sufletul).
 7. Ca pasionat de bicicleta în Iași pot spune ca e foarte ușor. Dacă spuneai de Bucium sau vreun drum forestier din pădure era ceva. Păcat ca folosești o electrica prin zone unde merg și copii fără probleme (ma refer de la clasa 7-8 în sus)
 8. Nu este publica activitatea. Nu se poate vedea. @paulrad ce tip de batoane erau alea. Prefer reclama negativa.
 9. Momentan pe Tapatalk inca nu merge logat.
 10. S-a pastrat pentru Vuelta.Daca anu trecut a incercat dubla si nu i-a iesit poate iese in acest an.
 11. @gibonu Am luat toate biletele pentru oameni. La cele regio nu mi-au dat bilete, la IR am primit bilete de bicicleta . În excursia de anu trecut, am luat biletele la care nu exista bilet pentru bicicleta și le-am dat la tanti de la gara din Brașov și am primit bilete de bicicleta la toate. Cu toate ca în Iași mi s-a spus ca locurile de bicicleta au fost depășite la toate. Am dat acel update pentru ca tot de pe aici aflasem ca în nu știu care perioada a lunii la închideri de linie parca, nu mai pot fi eliberate bilete pentru bicicleta de la o anumita gara. (gara aleasa aleator) Am luat bilete pe vreo 6 personale unele aveau anticipație de 30 de zile și fix din prima zi nu mai sunt locuri. Online nu cred ca pot lua bilete de bicicleta la Regio.
 12. Update la bilete : Au mai trecut câteva zile și am mers din nou la gara pentru alte bilete, cat și pentru cele de bicicleta de la personalele la care nu am putut lua bilete. Pentru IR am luat și bilete de bicicleta, pentru Regio nu am putut lua bilete. Am nimerit și peste un Regio care nu circula în zile de sărbătoare. (15 august Sighișoara Brașov) Singura mea speranța este sa incerc sa iau biletele de bicicleta pe la gările din drum sau sa ma inteleg/cert cu nasu.
 13. Intrebari: Cine a mers cu trenul la vagonul de dormit si cu husele cu bicicletele, a reusit sa bage husele usor in compartiment sau au fost probleme? Nasul a comentat la dimensiunile bagajului sau nu a spus nimic?
 14. Voi va plângeți pe aici cu vai doar 4 biciclete pe tren. Momentan la toate regio luate pentru excursie mi s-a spus ca nr de biciclete a fost depășit. La inter regio am putut lua bilete. Stiu ca era o schema și sper sa rămână doar asa, sa încerc mai târziu și sa meargă, dar atât la gara cât și la agenție au primit toate acelasi răspuns. Și asta în zile diferite.
 15. Ma uit astazi mai atent,daca nu ne simtim in stare vom schimba traseul sau vom renunta la pestera focului viu. @iacobdoc legat de genunchi am facut vreo luna de zile fizio si kineto,momentan pot merge pe distante de 40-50 km fara probleme.Ma voi mai antrena pana atunci si oricum voi mai avea si alte zile inainte ca antrenament.