Nexus

Membru
 • Content Count

  448
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nexus last won the day on January 13 2019

Nexus had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About Nexus

 • Rank
  Member
 • Birthday 01/09/1985

Profile Fields

 • Localitate
  Iasi
 • Biciclete
  29" CUBE AMS 120
 • Ocupaţie
  Inginer
 • Arii de interes
  Cicloturism ,XC, Maraton

Recent Profile Visitors

1,325 profile views
 1. @Invitat special ai luat si de pe amazon ceva ca apoi sa utilizezi eshopwedrop.ro ? Vreau un rucsac dar nu livreaza in Romania.
 2. Nexus

  Alea de care m-am plans tot nu le vad. Pe cele din postul următor le vad.
 3. Nexus

  @Studio54 merge sa iei si de la profi sau kaufland de mancare de sume mari si apoi platesti cu cardul respectiv si iti ofera posibilitate de rate.
 4. Nexus

  @Trevizes Foarte simplu. Dai comanda si platesti cu cardul respectiv toata suma.Eu folosesc paypal pe acele site-uri.Apoi pe telefon imi apare "Tranzactia de 2105 ron efectuata prin cardul BCR xxxx in data de zz/ll/aaaa poate fi achitata in 12 rate.Activeaza plata in rate raspunzand cu si aici dau ei un cod gen CHQU.Asa am platit si cazarile prin tara sau strainatate.Ca puneam mai repede banii e alta chestie.Singura schema este ca ratele nu le poti alege ci se selecteaza ele in functie de valoarea tranzactiei.Oricum scrie la ei in regulament https://www.bcr.ro/content/dam/ro/bcr/www_bcr_ro/Persoane-fizice/Carduri-de-cumparaturi/BCR_Regulamentul_Oficial_al_Programului_de_Rate.pdf pagina 5. Ai pana la 55 zile de gratie.Cele 55 se implinesc daca cumperi de exemplu pe 1 ianuarie si platesti prima rata sau pui banii la loc pana pe 25 februarie.Daca de exemplu cumperi pe 31 ianuarie din pacate prima plata(ca e rata sau ca pui banii la loc) o ai tot pe 25 februarie.Si tanti de la banca stiu ca mi-a spus si atunci ca data de 25 nu este chiar pana la finalul zilei ci cumva trebuie sa pui banii pana in ora 14 ca sa vada cum trebuie banii.Posibil sa mai fi pierdut atunci la bike24 conversie leu euro dar mi-a permis sa iau in rate chestii de la bicla.
 5. Nexus

  Se poate lua în rate fixe de oriunde. Am zis mai sus am luat de la decathlon, bike24, bike discount și alții. A ca nu e 24 de rate asta e altceva, dar în 12 rate poți.
 6. Nexus

  Daca tot vb de carduri de credit poti sa iti faci asta de la BCR .Practic ratele le faci la ce vrei tu si iei bicla de la ce magazin vrei tu(poti si online din strainatate).Da are vreo 40 ron pe an administrare,dar poti sa iei in rate si ai vreo 45 de zile de gratie.Cumperi pe 1 ianuarie si prima rata e pe 25 februarie.Dar totusi omul parca avea card deja.Pot sa zic mai multe de card si chiar daca pare ca fac reclama la el,fac pentru ca sunt foarte multumit de el.
 7. Nexus

  https://www.decathlon.ro/bicicleta-mtb-xc-100-29-12-v--id_8405350.html vad ca are si versiunea de 29 . Putin offtopic: Legat de rate depinde si cum vrea ratele de pe un card de cumparaturi sau credit(nu ca vreau sa fac reclama ci pentru ca am facut foarte multe cu acel card) dar la BCR ai un card de cumparaturi cu care la suma pe care o da el pe bicla poate lua bicla cu 12 rate egale.In plus poate sa cumpere in rate si de la orice magazin din tara si strainatate(chiar si prin paypal).Ratele se creeaza in functie de suma pe care o platesti cu rate fixe.
 8. Nexus

  O informatie negativa cred si pentru altii dar e bine de stiut.Anul trecut mi-am luat trainer si l-am folosit putin la bicicleta mea.Cube AMS 120.Dupa ceva sesiuni am inceput sa aud sunete ciudate de pocnit din zona cadrului.Cand m-am dat jos de pe bicla clema de strangere a tijei de sa avea surubul pocnit.Am schimbat clema de prindere.Am intrebat recent la kinetic de unde am luat trainerul daca e vreo problema ca nu am folosit suspensia total off sau total on.Ei au spus ca asa ceva nu este normal(ceea ce am patit eu) si ca sa contactez producatorul cadrului si ca trainerul nu ar produce astfel de probleme.Pe site-ul Cube la FAQ am gasit ca merg toate biclele pe trainer mai putin cele full suspension si cele de carbon.In concluzie eu voi vinde trainerul.Am spus aceasta informatie poate ajuta pe cineva.
 9. Nexus

  Am și eu 3 nelămuriri legate de trainer. 1.Cat de dreapta poate fi podeaua și dacă nu e asa dreapta cu ce o pot corecta pentru trainer? Am observat ca prin zonele pe unde pun eu trainerul am cam 1-2 grade înclinare. 2.Este cumva legat de 1 cred. Anul trecut am observat ca după ce am utilizat mai mult trainerul clema de prindere de la tija de sa s-a stricat(șurubul nu mai putea fi infiletat) nu înțeleg de ce? Ori nu e trainerul prea drept pe sol sau clema nu strângea prea tare. Acum am o clema mai lata (pe principiul tijei de sa pentru SelleSMP.) Bicla am folosit-o pe trainer și cu suspensia închisă cât și cu ea deschisa. 3.Voi ați reușit să mimati pe trainer poziția pe care a aveți normal pe sosea? Mie îmi da tot timpul impresia ca ori am o coborâre ori o urcare. Orice suport as pune sub roata din fata. Trainerul este un kinetic road machine fluid + roata lui extra pentru a mima cât mai bine mersul pe sosea.
 10. @majikstone Daca te ajuta eu la tija mea de sa am 35mm in partea de sus si 48mm in partea de jos.
 11. https://www.bike24.com/p260552.html asta e tija mea. Ma refer la 32mm sus a ta are 25mm la una din părți Vezi la pagina 8 Sper ca se vede. http://cloud.tapatalk.com/s/5db6d05fe7ae9/Libretto_Istr_Tourism_EN_Rev_Gen2017.pdf Dacă nu vezi cauta instalation guide SelleSMP pe net și la pagina 8 este.
 12. La instrucțiunile de montare spune ca tija de sa trebuie sa susțină seaua pe o distanta de minim 32mm sus și 32mm jos(ma refer la clestii ce țin sinele). Oricum au și o durata de viata astea. De ex voi ar trebui sa utilizați un smp dynamic sau ceva din clasa respectiva ma refer ca astea extra și hybrid ar fi un fel de entry level al SelleSMP. Nu ca hell-ul meu e mai breaz, dar momentan eu nu am mers asa ca voi și chiar când mergeam tot nu ajungeam la km care ii face "piatra magica"
 13. @puterfixer de OMO ce spui? Eu folosesc asa ceva(atat lichid cat si solid)