quechua

Membru
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About quechua

 • Rank
  Member

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Arii de interes
  Cicloturism
 • Biciclete
  Trek 950
 • Localitate
  Bavaria
 1. Bunicutele Mtb Cr Mo Domnisoarele batrine tot elegante raman! Paris?Londra?sau Tokio! Toate la Berliner Fahrradschau 2014
 2. Chiar daca in iulie am biciclit vreo 400 km prin Boemia aceasta descriere si prezentare o gasesc la fel de impresionanta si vie ca atunci cind esti la fata locului. Felicitari si folositi acest talent ca nu toata lumea il are!!
 3. In opinia mea marathon extreme au fost cele mai reusite,aprox 20000 km fara pana si nu numai asfalt dar sa testam si marathon mondial.
 4. Chiar cautam o solutie usoara pentru tura de anul viitor. Ar fi si o solutie pentru entuziastii de weekend care si beau berica prin parcuriile nationale(Retezat,Bucegi,Grindul Chituc)sa nu si mai care si gratarul pentru mici.
 5. Comportament necivilizat exista peste tot (vezi Octoberfest), totusi reperul social este altul iar acesta este indus de elite. (religie,invatamint,cultura). Noi dam vina pe conationali dar ne identificam de multe ori cu cultura lor (limbaj,muzica,atitudine) uitind de traditiile noastre.
 6. Asta esta principiul custom made modern dar mai intii trebuie sa te cunosti pe tine ca sa sti ce ti doresti.Eu am trecut de la MTB fully la acest tip de bicla luind informatii complete incepind cu expo München,apoi Eurobike si mai ales drumetii extremisti de pe net.Am cunoscut un cuplu elvetiano-german care a colindat vreo 10 ani prin lume(100000 km) si asa m am decis.Pricipiul meu este:produs destinat(nu multifuntional) simplu,usor(pt zboruri lungi),cit mai usor de reparat si foarte fiabil.Dupa tura de anul viitor care va incepe in Korsika imi doresc o Kuba care se stie ca duce lipsa de piese de schimb cam la orice dar nu si de frumusete naturala fiind in perioada de iarna europeana o atractie pentru cicloturisti. Sigur tehnica a evoluat si evoluaza in acest sector(am vazut bicla cu cardan) astfel fiind convins ca peste 10 ani voi pedala pe altceva!! Mult succes in noul proiect!
 7. Am considerat modelul Grande Route suficient pentru nivelul meu de cicloturist iar dupa mai multe opinii citite pe net n am decis la urmatoarea varinta. Cadru - TREK 950(ebay)26" -100 euro Jante - Rigida Grizzly;Butuc si Spite DT Swiss -175 euro Cauciucuri, camere - Schwalbe Marathon Extrem -100 euro Angrenaj - Sram X9, Truvativ Stilo, GxP -400 euro Pedale - Xtreme -70 euro Frâne - VBrake Avid Single Digit 7 -70 euro Portbagaj - Tubus Cargo si Lowrider -130 euro Amortizor - Airwings Evolution -130 euro Cric, Sa, Ghidon,Mânere -100 euro Total Greutate 11 kg Pret total -1275 euro Dupa aproximativ 20000 km parcursi fara defectiuni am convingerea ca a fost o varianta buna.
 8. Tout Terrain este ,,Range Roverul" biclelor de cursa lunga dar cu putin efort se poate obtine ceva similar la jumatate de pret.
 9. Placerea de a pedala in Italia este incurajata de respectul pentru ciclism.