nick58

Membru
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About nick58

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  KROSS - HEXAGON X8

Recent Profile Visitors

370 profile views
 1. nick58

  Asta e modelul, dar cel de mai sus e 2016. Joc in ax nu am la nicio roata. La toamna voi merge cu ea la dealerul de unde am cumparat-o sa-i faca o revizie generala. Va multumesc tuturor pt. ajutor!
 2. nick58

  Nu stiu daca am rulmenti sau conuri. Multumesc pt. raspuns!
 3. Salut, Pt. un MBT care nu a fost folosit pe ploaie, in noroi, etc. si are cam 3500km, cand at trebui demontati bututcii pt. ungere? Bicicleta este cea din semnatura. Multumiri anticipate!
 4. nick58

  O folosesc intodeauna, chiar si in turele scurte de cativa km.
 5. nick58

  Eu am cumparat-o de la PlayBike Bucuresti. S-o stapanesti sanatos si multi km cu ea. :mtb:
 6. nick58

  De un an, am bicicleta de mai jos. Cred ca are un pret corect pt. ce ofera. Pana acum, nu am avut nicio problema majora cu ea, in cei circa 2500km facuti. Am schimbat pedalele, fiindca una din ele facea un zgomot la pedalare. Cu toate ca bicicleta era in garantie, am fost obligat sa-mi cumpar pedalele :-L , fara ca acestea sa prezinte urme de lovire. Astept si alte impresii ale posesorilor acestei marci, mai cu seama pt. zona de service in perioda de garantie.
 7. nick58

  Am avut un zgomot asemanator atunci cand apasam pedala dr. Am schimbat pedalele si zgomotul a disparut. Cu toate ca bicicleta este in garantie, a trebuit sa cumpar o pereche de pedale noi. Nu au vrut sa-mi schimbe pedala in perioada de garantie, chiar daca pedala era nelovita, ca si noua. Ma rog, asta e alta discutie, legata de modul cum sunt tratati clientii cu biciclete in garantie :-L Asa ca, data viitoate cand voi cumpara alta bicicleta, ma voi interesa si de modul cum isi trateaza clientii furnizorul marcii respective, in perioda de garantie si postgarantie.
 8. nick58

  In acest caz, ma alatur celor care ti-au recomandat cosultarea si suportul unui avocat. Bafta!
 9. nick58

  Ai incercat sa ajungi la o intelegere amiabila cu cel care te-a accidentat?
 10. Ce atelier de intretinere si reparatii pentru un mbt, recomandati pt. Bucuresti. Multumesc!
 11. nick58

  Am si eu una din asta, dar se rasuceste putin intr-o parte in timpul mersului. Axul logitudinal al ei, nu ramane pe axul cadrului,asa cum ar trebui.
 12. Astia, nu sunt in stare sa faca un amarat de pod in Herastrau, a.i. sa nu mai fii nevoit sa urci pana la calea ferata, pt. a trece parcul dintr-o parte in cealalta. :nervos:
 13. Care este traseul XC din Parcul Tineretului?
 14. nick58

  De unde ti-ai cumparat oglinda? Multumesc!
 15. Asa am rezolvat depozitarea celor doua biciclete B-)