Alexandroni Catalin

Membru
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Alexandroni Catalin last won the day on December 26 2015

Alexandroni Catalin had the most liked content!

Community Reputation

563 Excellent

About Alexandroni Catalin

 • Rank
  Member
 • Birthday 10/04/1990

Profile Fields

 • Localitate
  Hateg, Romania.
 • Biciclete
  Vortrieb MTB 29 er. 2011
 • Ocupaţie
  Sofer TIR
 • Arii de interes
  Cicloturism

Recent Profile Visitors

2,315 profile views
 1. Alexandroni Catalin

  @IonutA putem sa zicem abuzata ca am avut greutate multa in spate la bagaje. a cedat corpul butucul dar mecanismul merge si cu acuma foarte bine si schimba excelent. Shimano Alfine 11 este un bun butuc daca este folosit cu o frana V-Brake.
 2. Alexandroni Catalin

  revin destul de tarziu cu un review asupra butucul shimano alfine 11 . butucul a cedat mai exact problema este la disc dupa multe franari a cedat piesa care tine discul este facuta foarte subtire.
 3. Alexandroni Catalin

  @gibonu nu este nici o husa de transport bicicleta. Este pur si simplu o geanta chinezeasca de bagaje unde mi-am tinut cortul si izobrenul . Bicicleta am impachetat-o intr-o cutie de carton pentru transportat bicicleta. Aici sunt la aeroport cu toate bagaje, unul din coburi este in bagajul sport, iar bicicleta in cutia de carton. Poza este facuta inainte de plecare la aeroport din Malaga. @diorgulescu am sa revin cat de curand cu o parere asupra butucul shimano alfine 11.
 4. Alexandroni Catalin

  Bicicleta cu care am facut 2 tururi cicloturistice in Spania. In iunie-iulie2016 si iunie-iulie 2017. Bicicleta este Vortrieb echipata cu un butuc Shimano Alfine 11. Portbagaj Tubus si coburi Vaude Aqua Plus.
 5. Alexandroni Catalin

  sunt incepator in ale cicloturismului , doresc sa imi cumpar coburi Vaude Aqua Plus pentru cicloturism, iar pentru asta am nevoie de un portbagaj pentru bicicleta de 28 inchi. Ce imi recomandati ??? greutatea nu ma intereseaza ma intereseaza calitatea si sa fie rezistent.
 6. Tura de azi 25.12.2015 pana la barjul Gura Apelor.
 7. Alexandroni Catalin

 8. Alexandroni Catalin

  Am reusit pe anul acesta sa fac 9000 de kilometri. Majoritatea kilometrilor au fost parcusi in perioada Ianuarie-Septembrie.
 9. Tura de azi 24.12.2014 Traseu Hateg- Valea Raului Mare am ajuns pana la Tabara Bradatel, planul initial era sa ajung pana la Barajul Gura Apelor dar din cauza poleiului am renuntat. In total au fost 70 de km frumosi si relaxanti.
 10. Alexandroni Catalin

 11. Tura de duminica 21 sept 2014 Sacaramb http://ro.wikipedia.org/wiki/S%C4%83c%C4%83r%C3%A2mb,_Hunedoara http://adevarul.ro/locale/hunedoara/eldorado-sacaramb-sacaramb-1_51bb40b8c7b855ff56902c93/index.html
 12. Pe drumul ce gace legatura intre Densus si Lunca Cernii.
 13. Alexandroni Catalin

  https://www.youtube.com/watch?v=48bJ_jNcEds
 14. Alexandroni Catalin

  http://imgur.com/nGGuogt
 15. Alexandroni Catalin

  Vine noaptea nuntii si Vasile isi da seama ca Marioara n-a fost fata mare... - Pai mai Marioara, da tu ai mai fost si cu alti baieti, nu-i asa? - Mai Vasile, ia spune-mi tu mie: ieri ti-a placut ca ai gasit camasa calcata? - Da, Marie... - Da alaltaieri si azi ti-a placut mancarea facuta de mine? - Da, Marie.. - Da' cum am facut sex cu tine ti-a placut? - Da, Marie.. - Pai, mai Vasile, cum crezi tu ca se invata si sexul, la fara frecventa??