jens_voigt

Membru
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

About jens_voigt

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Cursiere
 • Ocupaţie
  Ciclist amator
 • Arii de interes
  Cycling

Recent Profile Visitors

892 profile views
 1. Am un voucher the 15 euro valabil pana pe 19.01.2020, daca vrea cineva sa-si ia ceva. Comanda minima de 75 euro.

  ___________________________________________________________________________________________________________

    Salut,  il vreau eu daca il mai ai, am deja o comanda de 79 Euro. 

  Multumesc. 

 2. jens_voigt

  Salut, il vreau eu daca il mai ai, am deja o comanda de 79 Euro. Multumesc.
 3. jens_voigt

  Neverosimil ? pai, atat costa si in UK ! Hai fie, cu 225 lei mai mult. Cand mai vezi reduceri ` neverosimile ` la biciclete in Romania, sa arunci un ochi si pe site-urile din Vest ca s-ar putea sa coste la fel sau cu 50 euro mai mult, nefiind deloc vreo afacere ci doar o prosteala ptr romani. https://www.decathlon.co.uk/ultra-900-af-road-bike-105-id_8377261.html
 4. jens_voigt

  Lucrarile nu se intind pina la Daia, totusi.
 5. jens_voigt

  Ptr cei care vor iesi maine pe sud. N-o faceti pina in orele 11/11:30, este extrem de umed , mult noroi si va veti face bicicletele de vor semana cu niste porci. Eu am iesit dupa 10, la intoarcere nu stiam daca am o bicla sub mine sau un porc. Daca apare Soarele, se schimba problema si se va usca destul de repede, dar ceata din jurul orasului va mentine umezeala mult si bine daca n-avem parte de niscai raze.
 6. jens_voigt

  Pai, km 45 inspre Giurgiu este pe la podul de dupa coborarea aia lunga de la Daia
 7. jens_voigt

  Se mai tine Clasica de Mihailesti maine la ora 10/11 ?
 8. jens_voigt

  La ora 10 este pe timp de vara si 11 pe timp de toamna tarzie - iarna.
 9. jens_voigt

  Ieri dupa-amiza/seara in Calugareni erau cativa ciclisti, o masina de Politie (radar) si un Vw Passat, cred ca se intamplase ceva, cred ca unul dintre ciclisti a fost lovit usor , cert e ca ceva se intamplase pentru ca toti oprisera.
 10. Cand n-au fost aliante, oare ?? Si cand n-au fost atat de vizibile au fost intre ei, tacit. E normal sa fie asa, cand sunt 2 puterea creste, nu-i asa ? Azi si maine ce se mai pot apropia cei 2 de Dumoulin, apoi s-a cam terminat. Altceva n-am inteles eu, daca era o alianta atunci de ce nu l-au atacat fiecare in parte pe Dumoulin ?? Doar asa il slabesti insa tin sa cred ca alianta asta se intampla doar pe anumite segmente de pe traseu si fiecare-si vede interesul dar nu prea lucreaza alianta celor 2, e mai mult un scenariu vazut de telespectatori dar pe sosea lucrurile stau cu totul diferit. Ps - Nibali poate si poate foarte mult, nu degeaba i s-a spus ` Rechinul ` ptr ca atacurile sale sunt imprevizibile si nemiloase, nu e musai sa ataci de la inceputul etapelor montane, ci inspre final daca stai aproape cand fortele multora sunt pe final si atacurile tale vor fi decisive.
 11. Si Michele Scarponi a purtat cumva sepcuta cand a fost accidentat mortal ? Dar triathlonista Julia Viellehner care a fost lovita de un camion era in fustita si pe bicicleta cu cosulet plin cu flori ? Eu daca-ti dau cu un baros in casca de protectie crezi ca vei fi la fel dupa lovitura precum ai fost inainte de lovitura ? Creierul este extrem de fragil, orice soc ii creeaza daune iar cand te loveste o masina la viteza de 70 km/h nici MAMA CASTILOR nu te mai salveaza. Tine doar de noroc si nimic altceva. Au fost altii loviti de tren si au scapat doar ptr ca lovitura nu le-a afectat creierul. Te dai cap in cap cand esti copil si te doare de ` mori `, darmite cand te plesneste un autovehicul.
 12. jens_voigt

  " Hard pace " incepe de la 40 km/h in sus, nu sub 40.
 13. Greg sa faca juma-juma premiul in bani cu Terpstra ! Halal de sport ce-a inceput sa devina si ciclismul.
 14. jens_voigt

  Ai postat prea tarziu. Cred ca schimbarea orei n-ar trebui efectuata chiar atat de rapid ci peste o saptamana.