jeles

Membru
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About jeles

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/23/1983

Profile Fields

 • Localitate
  oltenita
 1. jeles

  a folosit cineva voucher pe site?
 2. jeles

  @@dogmaniac - scapa de saua aia... - scoate distantierele din gatul furcii, coboara ghidonul putin pentru o pozitie mai aero - schimba pedalele cu unele mai race
 3. jeles

  saua si cauciucurile
 4. jeles

  arata wow! * qr-ul spate nu se inchide asa
 5. jeles

  altfel spus, frumos exemplar juliu
 6. jeles

  unde o tiiiiii ?
 7. jeles

  cred ca era dovada ca stie de gluma :)
 8. Caut de ceva vreme niste roti profilate 30-40mm pentru cursiera mea. Problema este ca sunt +90kg si fullcarbon ma gandesc ca nu sunt o ideie foarte buna (nu stiu f multe despre rotile fullcarbon, dar stiu ca sunt f bune pentru concurs nu pentru zi de zi). - cauciucuri - proful cum am mai spus, 30-40mm sau ar rezista ?
 9. radeti voi, lasaa ... are dreptate @@LucianTheOne
 10. bai ce oameni :-W nu ma supar, stai linistit @@Diesel
 11. da, m`am gandit la asta si este o problema, dar doar la carbon (ghidonul meu actual este in zona aceea ceva mai subtire, deci clar nu ar merge), la aluminiu sigur teava este teava @@andreibelcic nu o sa fie de oras, crede`ma pe cuvant :)
 12. ti se pare ca fac bicla de oras @@andreibelcic ? NU, fac dintr`o cursiera o cursiera personalizata, adaptata nevoilor si dorintelor mele dar ai ca am depasit momentul cu "nu taia / de ce tai" etc cine imi poate imprumuta pentru cateva zile un ghidon bullhorn ?
 13. nu are treaba cu "urbanizatul" ... dar gata, nu mai tai niciun ghidon cine are unul deja taiat bullhorn si il poate imprumuta cateva zile sa probez? (preferabil bucuresti)