zigzag

Membru
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

zigzag last won the day on May 28

zigzag had the most liked content!

Community Reputation

215 Excellent

About zigzag

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/05/1975

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

447 profile views
 1. E utila pentru oameni care iubesc muntele dar nu-i mai tine conditia fizica, ca mine. Pentru oameni in putere nu se justifica.
 2. Am impuscat una scurta prin zona Grohotis. N-am mai apucat sa anunt ca a fost din scurt si nu era clar daca iese.
 3. Daca n-o sa ploua si s-o strange ceva gasca, duminica as face o tura pe Iezer, La Table, Pecineagu, Lacul Vulturilor sau ceva similar. Ca de obicei, la plimbare. Plecare din Buc. pe la 7-8 si intoarcere cand se termina. Deci fara limita de timp. Daca vrea careva aveti contactul meu in postarile de mai sus.
 4. Sambata facem Tesila - Pasul Predelus - Neamtului - Prislop - Tesila. Traseu montan, gol alpin. E ceva de urcat, cu zone de impins la bicla. N-am track, nu stiu diferenta de nivel. Se merge incet si cu pauze, la plimbare. Transport cu masinile pana in Tesila. Lista e deschisa.
 5. Singura explicatie pentru care cineva ar fi putut sa cheme salvamontul ar fi ceva oase rupte/imobilitate sau prima experienta la munte si sperietura exagerata. A fost ceva ceata/ploaie dar departe de a reprezenta vreun pericol cat de mic.
 6. Am fost 5 (printre care si Robert89) si am avut parte de ceata, ploaie, frig, soare, cald, noroi si cazaturi fara numar pe coborarea din padure, vreo 5 mistreti cu care era sa intram in coliziune si un urs care isi vedea de ale lui prin padure. Cum s-ar zice, a fost cu de toate. O tura mini-aventuroasa.
 7. Gata, s-a umplut masina. Daca mai vrea careva trebuie sa se descurce cu transportul.
 8. Bun, deci a ramas pentru duminica Baiului - Orjogoaia cu urcare din Secaria. Masinile raman in Tesila. Pana acum suntem 3 dar mai avem doua locuri libere intr-o masina. Asteptam telefon de la Robert89 si Invitat Special dar nu m-au sunat. In concluzie, primul venit, primul servit. Nu-mi mai dati PM, SMS sau whatsapp ca nu prea mai am rabdare sa scriu mesaje. Tel la 0724330352 si insistati daca nu raspund. Poate sunt prin curte si ajung mai greu la tel. Cum am mai spus, noi mergem la plimbare, incet si cu pauze. Nu e loc de "raceri"
 9. Ti-am trimis un PM cu toate detaliile.
 10. Duminica Baiului - Orjogoaia, cu urcare din Busteni sau Secaria. Pana acum Robert89 si cu mine. Daca sunt amatori va astept cu un mesaj/tel.
 11. Pana la urma se pare ca am fost inspirati cu mutatul turei spre mare. A fost cald, soare iar norii au fost mereu departe de noi astfel incat nu am avut parte de ploaie. Mie apa mi s-a parut buna asa ca am tras si o baie. "Ne-am salutat" cu pelicani, cormorani, pescarusi si tot soiul de pasari al caror nume nu-l stiu. In rezervatie mai erau si cai iar la final "ne-am luat ramas bun" de la un mistret. A fost o zi foarte reusita iar tura este foarte probabil s-o repetam spre toamna.
 12. Se pare ca we e ploios la munte. Daca or fi prognoze mai bune facem tura pe malul marii Vadu-Periboina.
 13. Traseul de sambata fiind asta: https://www.bikemap.net/en/r/4366767/#/z12/45.4509792,25.2383423/terrain
 14. Salutare! Pentru sambata se prefigureaza tura Podu Dambovitei - La Table (Piatra Craiului) Ca si pana acum, tura cu ritm lent, de plimbare. Lista e deschisa. Aveti contactul in postarile de mai sus.
 15. Salut! Imi pare rau ca ai vazut mesajul tarziu. Cu siguranta, esti binevenit data viitoare. Inca nu stiu sigur dar planul meu ar fi ca in we 19-20 Mai sa facem in sfarsit tura de Pecineagu. Daca uit cumva sa pun anunt aici, da-mi tu cu 2-3 zile inainte un tel/sms sau PM aici si stabilim. Valabil pentru toti doritorii. ---------------- Cat despre tura de ieri, a fost Grohotisul. 5 bicle, soare si cald. La intoarcere a inceput o torentiala in Tesila chiar dupa ce am montat bicicletele pe masini. Si pe munte i-a dat dar norii au fost mereu in fata noastra. Cu exceptia catorva stropi rataciti, putem spune ca am scapat de ploaie. Una peste alta, a fost o tura reusita.