zigzag

Members
 • Content count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

zigzag last won the day on July 2

zigzag had the most liked content!

Community Reputation

192 Excellent

About zigzag

 • Rank
  Membru Senior
 • Birthday 11/05/1975

Informații personale

 • Sexul
  Masculin
 • Localitate
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

296 profile views
 1. Ziua a ramas dar s-a schimbat traseul. O sa facem o tura din Schiulesti spre Grohotis. Pana acum suntem vreo 4 dar e posibil sa ne inmultim. Cum spuneam, detalii pe PM sau tel.
 2. Inca nu sunt foarte sigur ca o sa iasa dar pentru sambata (9 sept) as avea in plan o tura pe Strategica. Daca exista doritori, ca de obicei PM sau tel - 0724330352 (daca am tel inchis sau nu raspund lasati-mi un sms).
 3. In weekend lacul Vulturilor. PM sau tel.
 4. Nu e nimic secret doar ca nu-mi plac discutiile inutile pe forum cu fel de fel care au chef doar de vorbe. Cei care chiar vor sa vina la plimbare ma pot contacta cu un PM aici sau telefonic. Am lasat nr meu cateva posturi mai sus. In concluzie, vezi ca ai un PM de la mine
 5. A ramas Grohotisul pentru duminica. Pana acum suntem 2. Pentru cei interesati detalii la tel. sau aici mesaj privat.
 6. Inca nu sunt hotarat dar in weekend e posibil sa fac o tura pe muntii Grohotis. Daca vrea careva, detalii doar pe privat.
 7. Totusi am pus cu exact 4 posturi mai sus.
 8. A fost de 10. Am pedalat, impins, spart camere garla si o janta (culmea, pe asfalt ), o cazatura spectaculoasa si inca vreo cateva mai mici, coborare prin padure aproape pe intuneric, peisaje, soare, gasca si toate ingredientele pentru o zi absolut reusita. Daca o fi vremea buna, peste vreo doua saptamani sper sa reeditam pe muntii Grohotis. Va anunt.
 9. Intre timp ne-am mai inmultit. O sa fim vreo 7. Daca mai vrea careva ne vedem la 10, OMV Campina. Dar va rog anuntati-ma ca sa stiu daca mai asteptam pe cineva.
 10. Traseul va fi facut in sens invers. Secaria-Baiului-Orjogoaia. Chiar daca va fi munca, se va merge incet, la plimbare.
 11. Masinile raman in Tesila, deci plecare/sosire in tura cu bicla in Tesila. Cu auto, plecare la 8 din Buc sau 10 la OMV Campina. Daca vrea careva va rog sunati-ma.