zigzag

Membru
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by zigzag

 1. Robert, te-am adaugat deja in grupul MTB de pe whatsapp. Cand mai facem ture anuntam acolo.
 2. Maine planuim tura ASTA Urcare foarte lejera/lina. Mers incet cu pauze. Plecare la 7 din Buc zona Romana. Pana acum suntem 2. Mai avem doua locuri libere in masina. Se imparte benzina la cati suntem. Angelo - 0724330352 PS - a mai ramas un singur loc liber in masina
 3. Daca o sa fie soare in we, ma gandeam la ceva pe faleza marii. De prin Eforie Nord sau Sud spre Vama Veche, cat putem si cat mai spre malul marii. Ma uitam pe g-earth si pe alocuri e sosea, pe alocuri drum de pamant. Deci merge si cu mtb dar si cursiera cred, ca nu-i dam tare din motive de burta si batranete. Daca se va realiza tura asta eu o sa merg cu un ciclocros, cu conditia sa fie soare ca altfel pica. Contact pe PM sau la tel 0724330352 - Angelo
 4. Nu e prima data prin muntii Macinului si in mod cert nici ultima. A fost super.
 5. Maine se prefigureaza o tura off undeva prin Dobrogea, muntii Macinului sau ceva pe acolo. Pana acum suntem 2 dar, daca sunt amatori, ar mai fi ceva loc liber in masina. Ca de obicei, mergem la plimbare si nu la alergat. 0724330352 Angelo
 6. Pentru duminica (25.11) se prefigureaza o tura cu plecare din Tesila, urcare lina pana la stana de sub vf Grohotis si coborare misto prin padure. Total cred ca vreo 40-50km. Se merge relax, incet si cu pauze. Tb sa va asigurati transportul pana la Tesila. Daca e careva interesat, tel la 0724330352.
 7. Daca nu intervin probleme, sambata facem Lacul Vulturilor. Traseu aproximativ: https://www.bikemap.net/ro/r/4179004/#/z12/45.5225858,26.1749268/terrain La fel ca pana acum, mers lejer cu pauze. PM sau 0724330352. Daca sunt amatori, trebuie sa va asigurati transportul pana la Muscelusa.
 8. https://www.bikemap.net/ro/r/2096794/
 9. Leaota. Urcare lunga dar lina, coborare palpitanta, vreme perfecta. Tura foarte reusita.
 10. detalii pe pm sau la 0724330352
 11. Daca nu intervin probleme, duminica planific tura asta: https://www.bikemap.net/ro/r/2096794/ Se merge stil plimbare, fara alergatura si cu pauze. Suntem batrani si burtosi. Daca vrea careva, trebuie sa va asigurati transportul pana la Badeni. Nu cred ca mai e loc in masina noastra.
 12. E utila pentru oameni care iubesc muntele dar nu-i mai tine conditia fizica, ca mine. Pentru oameni in putere nu se justifica.
 13. Am impuscat una scurta prin zona Grohotis. N-am mai apucat sa anunt ca a fost din scurt si nu era clar daca iese.
 14. Daca n-o sa ploua si s-o strange ceva gasca, duminica as face o tura pe Iezer, La Table, Pecineagu, Lacul Vulturilor sau ceva similar. Ca de obicei, la plimbare. Plecare din Buc. pe la 7-8 si intoarcere cand se termina. Deci fara limita de timp. Daca vrea careva aveti contactul meu in postarile de mai sus.
 15. Sambata facem Tesila - Pasul Predelus - Neamtului - Prislop - Tesila. Traseu montan, gol alpin. E ceva de urcat, cu zone de impins la bicla. N-am track, nu stiu diferenta de nivel. Se merge incet si cu pauze, la plimbare. Transport cu masinile pana in Tesila. Lista e deschisa.
 16. Singura explicatie pentru care cineva ar fi putut sa cheme salvamontul ar fi ceva oase rupte/imobilitate sau prima experienta la munte si sperietura exagerata. A fost ceva ceata/ploaie dar departe de a reprezenta vreun pericol cat de mic.
 17. Am fost 5 (printre care si Robert89) si am avut parte de ceata, ploaie, frig, soare, cald, noroi si cazaturi fara numar pe coborarea din padure, vreo 5 mistreti cu care era sa intram in coliziune si un urs care isi vedea de ale lui prin padure. Cum s-ar zice, a fost cu de toate. O tura mini-aventuroasa.
 18. Gata, s-a umplut masina. Daca mai vrea careva trebuie sa se descurce cu transportul.
 19. Bun, deci a ramas pentru duminica Baiului - Orjogoaia cu urcare din Secaria. Masinile raman in Tesila. Pana acum suntem 3 dar mai avem doua locuri libere intr-o masina. Asteptam telefon de la Robert89 si Invitat Special dar nu m-au sunat. In concluzie, primul venit, primul servit. Nu-mi mai dati PM, SMS sau whatsapp ca nu prea mai am rabdare sa scriu mesaje. Tel la 0724330352 si insistati daca nu raspund. Poate sunt prin curte si ajung mai greu la tel. Cum am mai spus, noi mergem la plimbare, incet si cu pauze. Nu e loc de "raceri"
 20. Ti-am trimis un PM cu toate detaliile.
 21. Duminica Baiului - Orjogoaia, cu urcare din Busteni sau Secaria. Pana acum Robert89 si cu mine. Daca sunt amatori va astept cu un mesaj/tel.
 22. Pana la urma se pare ca am fost inspirati cu mutatul turei spre mare. A fost cald, soare iar norii au fost mereu departe de noi astfel incat nu am avut parte de ploaie. Mie apa mi s-a parut buna asa ca am tras si o baie. "Ne-am salutat" cu pelicani, cormorani, pescarusi si tot soiul de pasari al caror nume nu-l stiu. In rezervatie mai erau si cai iar la final "ne-am luat ramas bun" de la un mistret. A fost o zi foarte reusita iar tura este foarte probabil s-o repetam spre toamna.