maverick1508

Membru
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About maverick1508

 • Rank
  Newbie

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  RR 5.1 C1

Recent Profile Visitors

599 profile views
 1. maverick1508

  Gasita prin tel.
 2. maverick1508

  Plange cineva dupa un Triban 3 ?
 3. maverick1508

  Prea mult stres, calcule si statistici pe aici. Din partea mea puteti sa mergeti cum doriti, pana si motociclistii. Daca omul vrea sa-si protejeze sfecla o face, daca nu, nu.
 4. maverick1508

  Acum vreo 2 saptamani la un eveniment eram cateva sute de biciclisti pe un bulevard din Bucuresti, toti pe banda 1, politia si bgs-ul prin zona. Vine un motorizat dinasta pe banda 2, ne depaseste pe toti. La maxim 300 metri il vedem pe dreapta, isi facea de treaba. :) Probabil l-au ajuns blestemele dar asa repede? :) Oricum, nu inteleg ce naiba cauta printre noi.
 5. maverick1508

  E pe aici tipul care si-a luat amenda in seara asta pe la 22:45 la Mc Tricodava sa ne dea niste info? Pentru restul, era imbracat ca pentru fotbal iar bicla nu avea nici stop. Btw, se pare ca avea dreptate Ariel(Tribul) cand povestea cum i-a explicat un gabor ca o sa se puna rau pe biciclisti.
 6. maverick1508

  Un biciclist ninja trece de ceva vreme dupa orele 23 dinspre 13 Septembrie spre Ghencea. N-are far, stop, reflectorizante pe el, vesta, si nici casca (parca). Probabil i s-a urat cu viata, n-are bani sa circule legal cu bicla si nici oameni dragi care sa-l astepte acasa dar ii plac amenzile si carnea in frigider.
 7. maverick1508

  Au indurat destul suferinta de a folosi metroul. Ajung prea repede la servici si rad colegii de ei. Daca am avea mai multi locuri sigure de depozitat bicicleta pe perioada programului + curaj sa infruntam conceptia asta de "sarac" (care probabil are bicla mai scumpa decat golful ala 3/4), usor usor s-ar mari numarul biciclistilor din trafic. Statul nu doreste sa renuntam la masini in favoarea bicicletelor pentru ca ar castiga foarte putin de pe urma celor din biciclistilor. Eu recunosc, folosesc ratb+metrou+pejosu si chiar daca nu am traseu prin ambuteiaje mari tot imi vin dracii ca ma misc pe loc. Nu-i inteleg pe cei din masini (care n-au serviciul "legat" de masina).
 8. maverick1508

  Salut aici biciclistul pe rockrider care era pe la 8:50 in zona pacii :) Nu e prima data cand te vad strecurandu-te prin traficul ala mirobolant.
 9. maverick1508

  "da pa" net: "Cristian Florea: Azi nu m-am putut abţine şi am ieşit cu bicla. A fost chiar fain, mai ales în prima jumătate de oră, până am înţeles cum să controlez atât roata de faţă, cât şi pe cea de spate. Am mers numai pe trotuar, ca să nu încurc şoferii, iar lucrul ăsta a făcut şi mai grea (dar mai interesantă) plimbarea. La întoarcere, cu vreo 200m înainte să ajung acasă, la o intersecţie era o maşină de poliţie care tocmai oprise vreo 5 biciclişti. - Vino şi tu, îmi zice unul dintre poliţişti. - Dar eu nu-s cu ei. Şi nici măcar nu-s pe biclă (chiar mergeam pe lângă bicicletă atunci, că era zăpada prea mare pe trotuar). - Nu contează, hai aici. Nu-ţi dăm amendă, nu-ţi face griji. Nu ştiu ce şef de poliţie cică îi văzuse pe tipii respectivi cu bicicleta pe carosabil şi i-au trimis pe cei doi poliţişti să le ia datele. Până la urmă, le-a zis să le dea şi-o amendă bicicliştilor, dacă tot s-au apucat. Bineînţeles, am fost şi eu prins în treaba asta şi aşa am primit prima amendă din viaţa mea, care e de 255 de lei dacă o plătesc în 48 de ore. Îniţial, unul dintre poliţişti ne-a zis aşa: - Băieţi, există două situaţii: 1. n-o semnaţi şi-aţi scăpat, 2. o semnaţi şi o contestaţi. - Staţi aşa, zic. Păi cum adică n-o semnăm şi scăpăm? Asta ar însemna ca nimeni să nu mai plătească nicio amendă în ţara asta pentru că refuză s-o semneze. - Păi da. Şi m-am dus şi l-am întrebat pe colegul lui ce se întâmplă dacă nu semnez. Colegul a zis că-mi vine amenda acasă în 15 zile, aşa cum mă aşteptam şi eu. Am semnat, am scris la obiecţii că mergeam pe trotuar, pe lângă bicicletă, iar mâine mă duc s-o contest. Poliţiştii au tot încercat să ne ofere soluţii prin care să plătim mai puţin, dar, totuşi, s-o plătim. Eu am refuzat şi-am zis că o s-o contest orice-ar fi. Iar poliţiştii erau atât de incompetenţi, încât am stat 30 de minute în frig ca să caute într-o carte ce infracţiune am făcut, ca să ştie pentru ce să ne dea amendă. Îmi pare rău că ningea prea tare ca să scot telefonul să filmez. Acum v-aş întreba ce sfaturi îmi daţi, celor care au mai trecut prin situaţii asemănătoare. Later edit: pe cel care mi-a scris amenda îl cheamă Catană Florin."
 10. maverick1508

  Eu vad zilnic biciclisti. Si nu, nu-s curieri. Deci pana vin nametii, nu-i bai.
 11. maverick1508

  De cand e o prostie sa lauzi pe cineva ? Sau sa ai un hobby ? Aici sigur nu iti iei suturi in fund. Poate pe 4tuning sau motociclism spre exemplu. :)