andidani

Membru
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

96 Excellent

1 Follower

About andidani

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/10/1977

Profile Fields

 • Localitate
  Slatina
 • Biciclete
  Rockrider 6.3 imbunatatit; no name FS; Triban 5
 • Ocupaţie
  inginer
 • Arii de interes
  Calatorii, plimbari cu bicicleta

Recent Profile Visitors

1,207 profile views
 1. andidani

  Propunerea ar fi https://www.bikemap.net/r/5362127/
 2. andidani

  Salutare! E posibil sa facem o iesire in zona Valcea in 12 sau 13 octombrie.
 3. andidani

  Cred ca stiu care va fi urmatorul cadou😉. Ma uit la jucarie de cateva luni, dar nu ma hotarasem. Multumiri pentru descriere!
 4. andidani

  Multumiri! Plecaciuni! Deci sa intelegem ca e o jucarie in care merita investit.
 5. andidani

  Ziua buna! Incepe sa sune destul de fain. Harta banuiesc ca e de pe pagina lor, nu cred ca putem folosi ceva uzual. Dar se poate suprapune un track peste harta? Asa poti vedea mai usor daca ai deviat de la un traseu dat. Oricum, pentru cat costa, pare sa fie destul de destept.
 6. Anul trecut am vazut ursul. Cred ca a fost o situatie similara, adica ne-am speriat reciproc. Anul asta numai o caprioara si o vulpe. Mistreti numai in tarc.
 7. Pe langa Ocnele Mari https://photos.app.goo.gl/tkyG3vMnS6pa4n9C9 https://photos.app.goo.gl/5Cz2Fqr4P1idwvBj9 https://photos.app.goo.gl/pQKvDYxwbFm31pNy9 https://photos.app.goo.gl/UTf7ZqdQP3NKmyEn7 https://photos.app.goo.gl/oW8XTTHUNtgBKvRS7 https://photos.app.goo.gl/oJYLAhKbtdpNUx3T7 https://photos.app.goo.gl/8N7VktPpsAzSku4y5 https://photos.app.goo.gl/MAVq5z4KoXEfj4qR8
 8. Nu am avut timp sa mai intru, asa ca pun ceva de saptamana trecuta. Pe langa Curtea de Arges. Nu esti incompetent, doar slab pregatit. Deci....burta pe carte. Treci la studiu! Vezi ca acum se studiaza si 0,66, chiar 0,75. Dar astea cred ca sunt pentru doctoranzi
 9. andidani

  Aloha! De ceva vreme am inceput sa ies seara la plimbare, de obicei, pe digurile Oltului. Ora uzuala a fost 18:00. Care mai doreste, care mai pofteste, e binevenit. In functie de participanti, se merge mai tare sau mai incet. Adica, uneori, se poate merge destul de incet, alteori foarte tare.
 10. Ceva proiecte pentru sambata?
 11. Valea Olanestiului - Tisa https://photos.app.goo.gl/rbn9xNSV3ijEjGQL9
 12. Daca vrei o plimbare de placere, mergi pe cel scurt. Daca vrei mai competitiv mergi pe epic. Eu le-am facut pe ambele, dar si alte trasee. Poti sa gasesti ceva cu iesire catre Plopeni, sau poti bantui orbeste pe poteci (cand ai timp). Pe Bikemap sunt mai multe trasee, dar cauta dupa Plopeni, nu cauta satele inconjuratoare.
 13. andidani

  Traseul incarcat este afisat peste o harta? Sau este doar un desen pe fond alb?
 14. In padurea de langa Paulesti sunt o multime de trasee posibile.