joby_toss

Membru
 • Content Count

  442
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Excellent

About joby_toss

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/10/1979

Profile Fields

 • Localitate
  Slatina
 • Biciclete
  Merida Crossway TFS 500D
 • Ocupaţie
  medic
 • Arii de interes
  2 roti, software, MMA, natura

Recent Profile Visitors

974 profile views
 1. Modelul care imi place se numeste Laidback Tourer Bike si costa 2500€. Nu vreau sa se inteleaga gresit, nu spun ca nu-si merita banii, doar ca nu pot incadra aceasta suma in bugetul meu actual. S40-ul din link arata foarte bine incarcat cu acele coburi!
 2. Tare mult imi doresc si eu asa ceva, dar inca nu-mi pot justifica pretul ( https://kervelo-bike.com/shop/ )...
 3. Ideea de bicicleta cu motor ma deranjeaza destul de mult, dar nu asta conteaza... Am o nelamurire: aveti idee ce fel de sa este aceea si cum e prinsa de tija de sa?
 4. S-ar putea sa nu mai fi fost suficient pentru a crea presiunea necesara...
 5. joby_toss

  13 km in 25 de minute prin oras? Pai voi va lafaiti la Bucuresti, prieteni!
 6. joby_toss

  Eu am luat un B17 de aici (acum e 63€): https://www.bike-components.de/de/Brooks/B17-Standard-Sattel-p8378/
 7. joby_toss

  Mie mi se pare normal să am frâna față (mai importantă) pe partea dominantă (dreapta în cazul meu) pentru că mi-e mai ușor s-o stăpânesc. Nu văd de ce trebuie stabilit vreun standard. Fiecare ar trebui să și le poată monta în funcție de preferințe.
 8. joby_toss

  De scuipați tot nu scăpăm...
 9. Băi, dar cum ține pompa aia! :D
 10. joby_toss

  ...și nerulată în țară!
 11. joby_toss

  Am luat azi din Decathlon modelul acesta: http://www.decathlon.ro/p/8324326_ghidon-triathlon-500.html Doream modelul mai ieftin (seria 300) dar nu e de găsit pe nicăieri. Acesta e modelul Hendlebar Triathlon 500. Pare solid, construit cu atenție la detalii și din materiale de foarte bună calitate. La prețul lor era frumos să vină și cu manșoane pentru partea din față, unde stau palmele (are ca accesorii doar elbow-pad-urile demontabile, lavabile și adaptoare pentru ghidoanele mai subțiri, de 25,4 mm). Cântăresc doar 475 de grame. Rămâne de văzut cum se îmbină cu ghidonul trekking-ului meu.
 12. joby_toss

  Am luat azi aceste apărători de noroi minimaliste din Decathlon: http://www.decathlon.ro/p/8327776_aparatoare-noroi-flash-mtb-fata-negru.html http://www.decathlon.ro/p/8327783_aparatoare-noroi-flash-spate-negru.html Sunt din material plastic flexibil, ceva mai gros ca partea din spate a unei mape/dosar din plastic; șoriceii sunt demontabili: Nu le-am testat încă dar mă cam îndoiesc de eficiența și rezistența lor... Sper să mă înșel. Avantajul major este portabilitatea (le ții în rucsac și le pui doar pe ploaie), fiind extrem de ușoare. Una se montează sub șa, cealaltă sub potcoava furcii față (cea pentru șa se poate monta și pe downtube; mai era și un model îngust, pentru cursiere):
 13. joby_toss

  http://www.zerohedge.com/news/2016-08-14/george-soros-hacked-over-2500-internal-docs-released-online