dawicked

Membru
 • Content Count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Neutral

About dawicked

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/12/1983

Profile Fields

 • Localitate
  Bucuresti
 • Biciclete
  Vitus
 1. dawicked

  nicidecum, nu am treaba cu epeen-ul, doar sunt curios daca e diferenta de confort, fiabilitate etc... pedalez cam 1000km.
 2. dawicked

  Mersi, alta parere?
 3. Pe asfaltul murdar din Bucuresti, deci e vorba de namol, dar o spal cand imi aduc aminte si se depun straturi.
 4. Dar cum, ma intereseaza cu ce solutie se da pe cadru inainte de jetul cu apa, ca doar cu apa nu se ia.
 5. Spalarea bicicletei se face cu lant/foi/pinioane on?
 6. Salut, Ma tot gandesc sa-mi schimb groupset-ul. Am o echipare Sora combina cu FSA. As vrea sa-mi iau echipare Ultegra. Intrebarea mea abia acum vine, se merita sa-mi iau SRAM sau Campagnolo in loc de Shimano, bineinteles acelasi nivel de echipare. Mersi!
 7. dawicked

  Chiar daca a trecut mai bine de un an ... ce firme in afara de Thule produc asa ceva si in Romania de unde le putem cumpara?
 8. dawicked

  GreenRose, eu astept, nu sunt hotarat sa o vand, nu o am scoasa la vanzare, asadar o dau doar daca se iveste o oportunitate.
 9. dawicked

  Buna, Eu (sotia) am o bicicleta de dama de vanzare. Bicicleta este cumparata anul trecut in Martie de la bikexcs, este vorba de Donna HT varianta 2013 (http://www.focus-bikes.com/gb/en/bikes/2013/mtb-hardtail/donna-ht/donna-ht-30.html) si are culoarea caramiziu metalizat (brick coloured) Sotia a iesit doar de 3 ori cu ea, ulterior afland ca are la purtator un mostenitor. Asadar o poti considera ca fiind noua. Sotia are 1.67 deci cred s-ar potrivi marimea, acum depinde si de picioare. La momentul respectiv a costat 1600 de lei, dat fiind faptul ca intre timp si-a cumparat alta mai de strada, s-a gandit s-o vanda, eu i-am zis nu, ca poate iesim la munte etc... Sincer, nu stiu cati bani sa cer pe ea, dar in orice caz mai putin de 1000 de lei nu. Daca esti interesata putem sta de vorba si eventual sa o vezi. Toate bune!
 10. dawicked

 11. dawicked

  In acelasi trend cu penultima postata de mine ... in aceeasi serie (playing for change) sunt multe faine.
 12. dawicked

  In cazul in care nu a mai fost, enjoy!
 13. dawicked

  Nu ma pot decide care-mi place mai mult... Tot concertul este o melodie neintrerupta! Viva Phil!
 14. dawicked

  Se aprobaOare concursul (St. National) se mai tine?
 15. dawicked

  Cred ca si Vitus merita un aseamnea topic. A fost reinviat de Chainreaction si Sean Kelly este marketingul. Am citit undeva ca vor sa intre in circuitul mare, asta daca nu sunt deja. Eu am ales-o dupa multe cautari si in special m-a atras geometria si coloristica. Am vrut initial sa-mi iau un boardman dar nu mai aveau marimea. Atasez si o poza cu ea in prima zi afara din cutie.