TudorM

Membru
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TudorM

 1. TudorM

  Aoleuuuu :D :D :P Va dati seama ca am ajuns sa povestim despre soferii care NU se comporta ca niste animale psihopate atunci cand vad ceva pe 2 roti in fata lor.... Probabil aici e problema, sunt cei rai prea multi. E destul de deprimant totusi, sa ajungem cu totii (cu mine in frunte) sa ne miram de un comportament normal al soferilor. Asta e, daca tot suntem acolo sa spun si eu ca, in timp ce urcam un deal, un sofer si-a bagat botul masinii, pentru a vedea traficul, deoarece dorea sa iasa cu masina. Cand m-a vazut venind, s-a tras cam 2 metrii inapoi, pentru a nu ma obliga sa il ocolesc si astfel sa ma expun la trafic.....m-a impresionat de-a dreptul; imi venea practic sa ma dau jos si sa-i dau o bere (fara alcool:D)
 2. TudorM

  Prietene maus, perfect de acord ca fuga e sanatoasa, dar de ce sa-l mai si enervam pe om? :D Nu-i de ajuns ca oricum e nervos nevoie mare ca ai indraznit sa te deplasezi pe soseaua "lui"? :D Daca il enervezi, e tot un fel de razbunare. Nu vreau sa fiu predicator, dar daca te razbuni nu esti cu nimic mai bun decat el - iar apoi te miri ca traiesti intr-o tara sub standardele morale ale omenirii :D http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Pot sa spun ca, din fericire, am avut putine altercatii cu soferii (vreo 3 mai serioase, si vreo 2 accidentari usoare produse de domnisoare soferite, ca tot zicea cineva de ele :D), dar sunt convins ca daca ii plezneam pe oamenii aia nu imi era mai bine cu nimic.
 3. TudorM

  Cam toata lumea care a postat aici are dreptate. In alte tari exista o cultura rutiera fantastica, ceea ce la noi este viata de zi cu zi, in state se numeste "road rage" si se trateaza la psihiatru. In cazul in care locuim aici, nu cred totusi ca e eficient sa aplici "legea pumnului". Mai potrivita mi se pare "legea iepurelui" http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif adica fugi frate, fugi. Sau, aplicat la problema de fata, nu te opri sa stai de vorba cu un sofer care tocmai te-a injurat, infuriat la culme - rezultatul e mai mult decat previzibil. Cel mai bine e sa iti vezi de drum, deoarece nici un om nu e suficient de nebun sa te loveasca intentionat cu masina in mers, in mijlocul zilei (e tentativa de omor totusi). Din pacate mai avem foarte mult pana sa ajungem la nivelul tarilor civilizate. Adevarul e ca microbuzul de care pomenea leadtek nu trebuia sa incurce in nici un fel traficul deci problema ajunge si pana la starea drumurilor si a infrastructurii - adica, daca am avea pe unde sa circulam fara sa incurcam pe nimeni, nu ar exista asemenea cazuri.